reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
paula U mnie też tygodniowe odgruzowywanie domu, ciężko było ;-)
kaamaa Szkoda, że u mnie nie ma możliwości rozpalenia ogniska, P. pewnie ze 2kg kiełbasy by zjadł :-D Ale nie będziemy ryzykować mandatem od straży miejskiej, a lepiej żeby P. wcinał brokuły i sałatę niż kiełbachę. Jemu więcej kochanego ciałka nie potrzeba :-D :-D Zresztą trochę jak dla mnie jest za zimno na plenerowe imprezki. Wczoraj jeszcze śnieg gdzieniegdzie leżał :dry:

Konniczynka u Nas jest full miejsca na ognisko, dzisiejsze odbyło się 30m od domu.

Fakt trochę chłodno ale Julkę posadziliśmy koło ogniska i cieplutkie rączki miała ;-)

Daff zapomniałabymJulka przesłodka :tak:

słodziak Daffi z tej Julencji vel szoguna Twojego :)
lolkak jak przyjedziesz to Ci pokaze;p to moja swojego czasu tez tak sie darla a teraz na 2 godz pojechalismy na "miasto"to bawila sie grzecznie ja nie wiem nie to dziecko chyba mi ja gdzies zamienili:-D
kilbaska mmm.... ale mi ochoty narobilyscie chociaz grill nic nie mowie o karkoweczce ociekajacej tluszczykiem chlip....az slinka leci
TRINA gdzie sie podziewasz? jak sie czujesz kobieto? A jak NIUNIO?bardzo rozrabia?

kaama no ja wczesniej tez zostawialam rodzinne na koncie ale ostatnio ciągle złe czasy i kasy brakuje... mam nadzieje ze z wyplaty kwietniowej nam starczy na wsio, a rodzinne bedzie zostawione na wszelki wypadek... no i własnie dostalam sms ze przyszlo.... ehhh a juz sie martwilam ze pampersów mi braknie:-D :-p
Daffi Julka słodkaaaaaa:-D

Kur** Hania z danielem mi wyją niewiem o co im chodzi, najpierw sie bili, potem hania kare dostala a teraz pic chca a ja im nie dam dopiero po dobranocce do widzenia i spac.... juz mi glowa peka... :/// ///////
bosze poczekajcie laski jak wasze córy dorosną.... nie zycze wam takich fochów itd jak ma teraz Hania.... niewiem co to bedzie jak bedzie miala bunt nastolatki.. :szok: nie wyobrazam sobie tego... :no::sorry2::baffled:

Gosia dobra dobra :-)

Daff ona tak słodko na zdjęciach wychodzi,że aż trudno uwierzyć,że nie źle rozrabiać potrafi :-)

Koniczynka mój też lepiej niech je warzywka niż kiełbaski :-) Może z malwiną się spotkasz .Ona chyba gdzieś niedaleko Gdańska mieszka??
Kaamaa zazdroszczę tego ogniska :-) ja ma łóżeczko dl małej 25 letnie :-D:-D

Taaa.......... jestem a jakby mnie nie bylo... :dry: :sorry2:

anetka fajna fotka i widac ze dzieciaczki sie lubia:tak:
Lolkak teraz doczytalam, to mala przez bite 3h plakala? i jak wrócilas to co?
Moj teraz ma fajny etap:nerd:, jak mnie nie widzi jest oki, a jak juz zobaczy mnie to ryk i nie ma zmiluj musze go juz wziac na rece:no: ehhh

Anetka super fotka:-D

no daffi ja mam hustawke w domu :-D jeszcze po mnie ale jak nowa doslownie:-D
Alan spi a ja ogladam NW:-) a potem chyba pogram w simsy:Dskoro i tak juz jestem u rodzicow na kompie:-D

reklama
Do góry