reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
paula no M ma w tym tyg isc do nich i sie okaze co z tym okresem wypowiedzenia... bo umowa jest do 10 kwietnia;]

Umi hahahaha, wariatka :-)

Lolkak warto miec nadzieje :-D

Ej laski a jak idzie jakas wieksza burza w lato to wam tez znikaja programy z satelity?bo u na w CP tak bylo... ;]

Hm tak piszecie ze wam kanały znikają. Ja jak miezkalam w domu mieliśmy inetnet radiowy:-D jak tylko byl silniejzy deszcz albo upał powyzej 28 stopni to internet nie działał:-D. Calkiem o tym zapomniałam:-p eh uroki zycia na wsi:/ ale i tak mnie ciągnie do wsi i czasem chciałabym tam przez jakis czas pomieszkać

Elizka no co do tej pory jak mam @ to staram sie byc jak najbardziej na czarno jakby by ł jakis wypadek to nie bedzie widać:-D

Daffi no wlasnie tutaj za 57zl mamy dwa pakiety ;] a tam za te 54 jest wsio... a jak to sie dorobicie polsatu? mozna wykupic czy co??

my kolo 10 idziemy na dwor, kurcze obiad musze wymyslec :///

mozna kupic taka anetne naziemna... wtykasz w dekoder pod usb a anetnke gdzie sustawiasz.. i wten sposob masz dodatkowe kanaly.. tam jest ich juz dosc sporo.. takie gowienko kosztuje 100zł no ale nie palcisz za to zadnego dodatkowego abonamentu.

umi ty to zawsze powalisz mnie na łopatki;p

Daffi to w ten sposób mozna mniec ogólnie darmowa telewizię czy to tylko pod dekoder musisz podpiąć i pod nic innego? A czemu ja cie powaliłam... to akurat było niezalezne ode mnie:-D

U nas też myśleliśmy nad nką ale wzięliśmy sobie tnk i jak dla nas to jest o wiele lepiej. Bo tak naprawdę oglądamy tylko te niekodowane kanały czyli Viva, puls, a tak to0Disney channel, tvn style, turbo i discowery. A na tnk HD ma być Polsat i jeszcze kilka innych kanałów. No i nie płacisz co miesiąc. Kiedy chcesz to płacisz i oglądasz, a jak nie płacisz to oglądasz tylko niekodowane i tvn, jedynka, dwójka

Daffi to w ten sposób mozna mniec ogólnie darmowa telewizię czy to tylko pod dekoder musisz podpiąć i pod nic innego? A czemu ja cie powaliłam... to akurat było niezalezne ode mnie:-D

oo juz nie ma Like tylko Dziekuje:d ale sie tu zmienia szybko:D:D:D::D

to jest nie wiem jak... nie znam sie na tym nam tylko w sklepie facet mowil ze do dekodera mamy wpiac pod usb.. moze inna opcja tez jest;p
ale watpie bo wtedy kazdy kupil by sobie to wydal 100zł i dozywotnio darmowo tv ogladal.. i inne fiemy multimedialne upadlyby.

reklama
Daffi no w sumie racja, kazdy chciałby wydac 100 zł i sobie ogladac za free

A ja jako jedyna bede ubolewać nad strata "lubie to":-D

Do góry