reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry
No tak, ja zniklam to reszta zaczela pisac:-p

Dziewczyny hehe ja tez pierwszej @ dostalam w wakacje z 6kl jak do gimnazjum szlam:tak: :-D widze ze wikszosc tez tak miala:-)

Lolkak mam nadzieje zemalej przejdzie to i bedzie juz grzeczniejsza... ;-)
Yyyy, niewiem co mialam jescze pisac :dry:
Noc byla oki:-) Miki o niebo lepiej spal, i wogole ja wyspana:-) ide wlosy wysuszyc zaraz, M spi po pracy, dzieciaki ogladaja bajki na polsacie.

Laski które braly "n-ke" teraz w promocji? jestescie zadowolone ogólnie? nam sie konczy umowa z CP i M chce zmienic bo tutaj sporo sie placi a ma sie tylko dwa pakiety :dry: ehhh...

reklama
Kur** Hania z danielem mi wyją niewiem o co im chodzi, najpierw sie bili, potem hania kare dostala a teraz pic chca a ja im nie dam dopiero po dobranocce do widzenia i spac.... juz mi glowa peka... :/// ///////
bosze poczekajcie laski jak wasze córy dorosną.... nie zycze wam takich fochów itd jak ma teraz Hania.... niewiem co to bedzie jak bedzie miala bunt nastolatki.. :szok: nie wyobrazam sobie tego... :no::sorry2::baffled:

znam ten ból, a moje przeciez sa młodsze. ja od razu wkraczam do akcji, rozdzialem ich i zagrażam ze nastepnym razem zabiore wszystkie zabawki (bo obi zwykle o to się kłócą) i potem jest spokój.
Kamaa Zazdorszczę ogniska. Że możesz sobie pozwolić na taką kiełbaske, mniam.
Anetka Śliczna para z Damianka i Zuzi. kolejne narzeczeństwo się czykuje :-D
Malwina Fajna ta piadskownica.

pomyśleć ze kiedyś okresu 9 latki to było coś nadzwyczajnego. teraz to nie, ja pierwsza miesiączke dostalam w wieku 12 lat. tak się tego wstydziłam, ale to zalezy chyba od edukacji.

asia ja też bym sie wściekła.

Vegas Martysia świetnie wygląda w piaskownicy.

Eliza ja mam N-kę i jestem bardzo zadowolona.

Ewi ja też strasznie się wstydziłam.... :dry: teraz się z tego śmieję.

My dziś na reszcie wstałyśmy o normalnej porze ( o 8) :-)

Idę jakieś śniadanko zjeść.

A ja okres miałam w wieku 10 lat i byłam pierwsza dziewczyna w klasie, która dostala okres ale sa dwa minusty tego od tamtej pory nie urosłam ani centymetra, a mój biust to w sumie nie biust:-D. Dla mnie to nic dziwnego ze okres mozna dostac w wieku 8-9 lat wszystko zalezy od dorastania ja pamietam jak byłam na poczatku 3 klasy poszłam do lekarki rodzinnej bo byłam chora a ta sie zapytała mojej mamy czy juz miesiączkuje. mialam wtedy 9 lat i mojej mamie szczeka opadła a ta do niej ze to nic nadzwyczajnego bo kązdy rozwija sie inaczej. Poza tym mój okres przyspieszonego wzrostu przypadał właśnie od 2 do 4 klasy. I mnie jakos ten wiek nie razi w oczy ze 9 latka ma okres. Co do malowania ja sie nie malowałam do 3 klasy gimnazjum albo do 2 a wszystko dla tego ze po prostu moja mama mi nie pozwalała. Wszystko zalezy od rodzica jak stara sie wychowac swoje dziecko.

anetka Asheara to do wasej dwójki brak mojego kacpra on sie tulić uwielbia:-D. Sliczne te wasze dzieciaczki
Vegas super ta piaskownica my mamy płytszą twoja mi sie bardziej podoba:-p i martynka widać ze sie swietnie bawi
Daffi heh Julka zabójcza:-)

Nadrobilam pobieżnie w sumie wszystko bo w piatek mnie nie było w weekend nie miałam czasu a wczoraj zdychałam bo sie przeziebiłam. Dzis nie lepiej ale wracam bo mnie przeraza nadrabianie kolejnego dnia wole byc na bieżąco:-D

Eliza ja nie bralam w promocji... ja mam bez tego nagrywania vod i mam za 54zl wszytskie pakiety do konca umowy.. a przez kilka miesiecy poczatkowych mialam te dodatkowe olpcje jak HBO, cinemax itp.
mi sie wydaje ze za taka kase mimo wszytsko sie oplaca.
zwlaszcza ze w moim przypadku za dekoder placilo sie symboliczna złotówke.

a w cyfrowym polsacie jak bylismy to musielsmy 99zl doplacic i tez drogo maja a reweelacji w kanalach nie ma. wszytskie potrzebne programy sa.. zwlaszcza pakiet dla dzieci mi sie podoba:) jedyny minus dla mnie to brak polsatu bo bardzo lubie ten kanal ale moze za miesiac dorobimy sie i polsatu:)

widzialam wczoraj na tapecie temat okresu byl.. ja mialam w wieku 11 lat... nie pamietam dokladnej daty... wiem zew maju to bylo...
bylam na dworze ze znajomymi... i w pewnym momencie poczulam jakbym sie zsikala w sensie ze jakos mokro;p;p;p
poszlam do domu patzre a tu lało sie....
i od tego czasu nieszczesliwie uwiazana juz bylam.

Ostatnia edycja:
Daffi no wlasnie tutaj za 57zl mamy dwa pakiety ;] a tam za te 54 jest wsio... a jak to sie dorobicie polsatu? mozna wykupic czy co??

my kolo 10 idziemy na dwor, kurcze obiad musze wymyslec :///

kaamaa a no wlasnie tak mi sie wydawalo:-) ale dla mnie to nie strata bo nie ogladam tam nic.... :-D dzieci maja bajki tam rano tylko, ale to nie problem. a jest disney playhouse?

a my mamy kablówkę w sensie multimedie i nie narzekam choć mojemu T. marzy sie N mnie też sie podobała dopuki nie dowiedziałam sie ze nie ma Polsatu a ja w sumie tylko Polsat oglądam:-p, no a poza tym wydaje mi sie ze do naszego ogladania to te 50 pare zł to za drogo. my płacimy obecnie cos koło 40 zł a i tak mi sie wydaje ze za drogo:-D

Daffi ja dostalam w kosciele... to była niedziela i miałam biała spódnice:dry:od tamteo czasu zaczełam chodzic wyłacznie w czarnym:-D
Elizka ja tez nie mam pojecia co na obiad mam zrobic:/

reklama
Pewnie Daff kupi sobie zwykłą antenę i będzie mieć Polsat :-)

Ja mam Cyfrę i jestem zadowolona i nie zamienię jej na nic :-D

Elizka niestety nie widzę,żeby to się szybko zmieniło. W nocy znowu dawała czadu. U nas słoneczko,ale wiatr i zimno. Może później będzie cieplej i zabiorę ją na dwór. Może choć na trochę zaśnie

Do góry