reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daff ja pitole.... 550 zł :szok: kurcze na prawdę trzeba to uregulować.... samo nie zniknie.
Może M w końcu zmądrzeje...

A my wczoraj od 22:30 do 24 mieliśmy jazdę bez trzymanki :-( Julka cały czas wyła, chciała spać a miała cały czas zatkany nos, próbowaliśmy odsyssać ale to tylko na chwilę pomagało... w końcu padła ze zmęczenia i tak do 6 bez pobudki spała.

M pojechał po silniejsze krople, bo nasivin w ogóle nie pomaga...

wiesz ja sie b oje ze przy jego ruchach ten minus dosiegnie kilku tysiecy.. ciekawe co zrobi wtedy. mamy znajoma ktorej mozemy wplacic pieniadze na konto i ona by nam to w banku wplacila.. M musialby tylko zadzwonic do nich i wtedy zamknac konto ale gdzie tam on ma wywalone na to.
Eliza mogliby sobie dlonie podac. swoj swojego zawsze znajdzie;p

wiec jeszcze byliby najlepszymi kumpalmi. wczorajk poszedl do sklepu julce po mleko wieczorem.. siada obok mnie i czuje piwo!
pieniadzy nie mamy a on sobie piwo kupuje i pije poza domem bym nie widziala.. tylko glupi ja abstynentka wyczuwam to od razu. i pytam sie go piles.. on mowi ze nie to ja juz z nerwem i mowie nie rob ze mnie idiotki przeciez czuje no to stwierdzil ze tak tu w domu przed chwial otworzyl i łyka wzial.
nerw coraz wiekszy i postawilam sparwe tak.. przyznaj sie lepiej bo za chwile to drugie piwo stracisz i wtedy powiedzial ze wypil na klatce a drugie sobie w domu otworzyl.

kama zdrowka dla Julki. wspolczuje strasznie.
wiem co to kata ale julce zawsze firda nasivin i masc majerankowa pomagala. nawet nie odczuwala w nocy ze ma katar.

Fikusek baterie ladujesz tylko jak masz wlozana do lapka i wlaczysz zasilacz. wtedy sie podl;aduje. ja zawzsze korzystam z zasilacza i baterie mam naladowana wyjeta... i w chwili kiedy nie chce miec kabla to wkladam baterie;p

Ostatnia edycja:
Fikusek to przerąbane, nie wiem co Ci poradzić..... a już wiem- trzymaj kabel:-D:-D

Daff ale idiota z niego..... chyba nie zdaje sobie sprawy jakie mogą być konsekwencje nie płacenia....

A co do oszukiwania i picia, to mój kiedyś potrafił stać przed mną nawalony i dalej twierdzić że nic nie pił, miałam dość i zagoniłam przed Ołtarz i na 5 lat mam spokój :-D

no tow iecie co?
ja proponuje zebrac wsyztskich tych chlopow i razem ich poslac niech przysiegaja. Moj M ma to w genach;p

ja proponuje zebrać chłopów zbudować rakietę i w kosmos ich wysłać, niech sieją spustoszenie w kosmosie:-p

reklama
hej.
dzisiaj beznadziei ciąg dlaszy.
Daffi ech na tych stoiskach to ludzie potrafią zwabić klienta niską ceną szkoda tylko ze po fakcie sdowiadujemy się że naprawdę kupywana rzecz jest droższa :dry:
fajnie że autko kupiliście. a co do tego konta to na miejscu M jak najszybciej uregulowałabym ten debet i konto zamkneła, czy on nie rozumie ze tam kasa rośnie i w końcu przyjdzie Wam zapłacić bajońskie sumy.
Kamaa zdrówka dla Julki.
Paula A Zuzia ciągle ze smoczkiem. Zrób jej normalne zdjkecie be z smoczka żeby yło widac jaka ona ładna jest :-) fajnie Ci przy porzadkach pomaga.
Justyś pochwal się płaszczykiem.
ja proponuje zebrać chłopów zbudować rakietę i w kosmos ich wysłać, niech sieją spustoszenie w kosmosie:-p
Patisia DObre,

Do góry