reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A mój małż jakiś dziwny dziś chodzi. Nawet palnął mi text ''nie trzep się bo cała podłoga chodzi'':D haha, myślałam, że padnę:D ale nie mogłam się śmiac bo pewnie by się dach zawalił;>

Wiecie, że mi też serce stanęło jak zobaczyłam u góry na pasku ilosć wiadomości :-D

ja pastę rybną robię tak, makrela w pomidorkach, serek wiejski, przecier pomidorowy, ketchup, cebulka pieprz i sól:)

lolkak asymetrie?:-(

oglądam usta usta :-)

Dobra jakby tego bylo malo to zwalil sie kolejny dlug.
moj maz byl 3 lata w Anglii.. otworzyl tam konto niestety platne....
zabieraja mu meisiecznie 8 funtow z tego konta... konto dawno puste a na koncie 116 funtow na minusie! to jest juz ponad 500zł!
a on nie zmaierza tego ureguloac jakos i zmaknac by miec spokoj. urosnie minus na niewyobrazalna skale i nabawi nas tylko biedy!!!!!

vegas to jest sprawa ktora od dluzszego czasu wertuje z nim ale z nim sie nie da gadac. powie ci daj mi spokj nie chce o tym gdac ty sie nie musisz martwic...
takie szczeniackie zachowanie.

Ostatnia edycja:
vegas to jest sprawa ktora od dluzszego czasu wertuje z nim ale z nim sie nie da gadac. powie ci daj mi spokj nie chce o tym gdac ty sie nie musisz martwic...
takie szczeniackie zachowanie.
jakby był sam to mógłby sobie miec takie rozumowanie szczeniackie, ale ma rodzinę, którą trzeba utrzymac a minusy na tym koncie lecą! podziwiam jego spokój wewnętrzny..

Edit:
dobra, ja lecę do łazienki i do wyrka, więc słodkich snów i przespanych nocek Dziewczyny;*

Ostatnia edycja:
Zakupy udane,kupiłam sobie płaszczyk i buty.małemu adidasy,kurtkę i czapę i na spacery możemy juz śmigać.Późno wróciliśmy a potem jeszcze gości mieliśmy,siostra Z była z dzieciakami więc wpadłam tylko Was nadrobić i spadam lulu bo padam.

Zdrówka dla chorych dzieciaczków i mam
Daffi ech faceci... nie martw się pewnie wszystko się ułoży.
Vegas ten Twój to teksty ma nieziemskie heheh ale on to w złości powiedział czy żarcikiem?

reklama
Zakupy udane,kupiłam sobie płaszczyk i buty.małemu adidasy,kurtkę i czapę i na spacery możemy juz śmigać.Późno wróciliśmy a potem jeszcze gości mieliśmy,siostra Z była z dzieciakami więc wpadłam tylko Was nadrobić i spadam lulu bo padam.

Zdrówka dla chorych dzieciaczków i mam
Daffi ech faceci... nie martw się pewnie wszystko się ułoży.
Vegas ten Twój to teksty ma nieziemskie heheh ale on to w złości powiedział czy żarcikiem?
nie był zły, był zajęty bo robił z ulotkami dla mojego taty na kompie i uważał, że ja się tak trzepię, że się podłoga rusza i tym samym jego myszka z kompa:p:p

witam się:) myślałam, że trzepnę tatę - wczas sobie przypomniał, że na 8 potrzebuje miec wydrukowane kosztorysy co dostał wczoraj na maila!!!! poza tym mógłby się nauczyc drukowac a nie dupę mi truc.

Do góry