reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

U nas wreszcie słonko zaczęło wychodzic bo z rana to nie wyglądała ta pogoda za ciekawie. Teraz mamy 11 stopni i słonko wychodzi. Planujemy dziś umyc piaskownicę Martynki i nasypac piasku świeżego, ciekawe jak zareaguje na piasek:) Mamy taką piaskownicę, tyle, że zieloną super PIASKOWNICA HIPCIO z POKRYWKĄ hipopotam (1522625321) - Aukcje internetowe Allegro
tak się zastanawiam czy nie za wczesna jeszcze wiosna na siedzenie w piaskownicy? ale w piaskownicy ma takie jakby krzesełka i na nich by siedziała a poza tym wiadomo nie będzie godzinami w piasku.

Teraz mam czas ogarnąc sypialnią i pokój Małej i porobic ze sobą bo mama wzięła córę na spacerek.

Kaamaa no nieźle z tym ołtarzem:p i on taki wierny postanowieniu? silny facet
Patisia dobre:p
Lolkak no teraz tak popatrzałam i na suwaczkach Maja ma właśnię tę pozę o której pisałaś? Że główka lekko na boczku? Mam nadzieję, że to nie asymetria i szybko zniknie. Gratuluję Majce nowych postępów. Nasza Chrześniaczka od dawna tak główkę podnosi i nawet mocno trzyma, ale nie siedzi jeszcze sama.

reklama
Paula a moja córa już coraz mniej z tym smoczkiem lata choc lalkom lubi podbierac te zabawkowe smoczki, obłędnie wtedy wygląda z nimi w buzi:p a tak to już nie wsadza byle czego do buźki, całe szczęście, bo potrafiła paprochy z ziemi wkładac do paszczka.

hej dziewczyny,

przepraszam że tak Was zaniedbałam,ale pojawiły się u mnie problemy zdrowotne i głowę mam zaprzątniętą tylko myśleniem na ten temat:-(

artystka fajnie,że zaczęło Ci się układać z ojcem małego:-)

kaamaa zdrówka dla Juleczki:*

fikusek niezłe masz przeboje z tym laptopem:-D

lolkak mam nadzieje,że wszystko sie ładnie ułoży

paula miłej nauki;-)

daffi to zdjęcie Julki jak Ci pomagała - super:-D i bardzo dobrze - rozśmieszaj Patrycję:tak:

patisia no zgadzam się, przydałoby się ich czasem wysłać w kosmos:-D

Vegas bardzo fajna ta piaskownica i na pewno nic się nie stanie jak Martynka się już będzie bawić;-)

Streszczając całą historię mam skróconą szyjkę macicy i jeszcze powiedzmy,że przez "przypadek" okazało się,że mam cholestaze :-( narazie leże, dostaje leki i czekam aż coś się zacznie stabilizować i mam nadzieje że wszystko będzie dobrze...

Streszczając całą historię mam skróconą szyjkę macicy i jeszcze powiedzmy,że przez "przypadek" okazało się,że mam cholestaze :-( narazie leże, dostaje leki i czekam aż coś się zacznie stabilizować i mam nadzieje że wszystko będzie dobrze...

wspolczuje tez mialam skrocona szyjka i podejrzenie choleostazy ale okazalo sie ze to falszywy alarm. Trzymaj sie kochana

reklama
Do góry