reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej.
dzisiaj beznadziei ciąg dlaszy.
Daffi ech na tych stoiskach to ludzie potrafią zwabić klienta niską ceną szkoda tylko ze po fakcie sdowiadujemy się że naprawdę kupywana rzecz jest droższa :dry:
fajnie że autko kupiliście. a co do tego konta to na miejscu M jak najszybciej uregulowałabym ten debet i konto zamkneła, czy on nie rozumie ze tam kasa rośnie i w końcu przyjdzie Wam zapłacić bajońskie sumy.
Kamaa zdrówka dla Julki.
Paula A Zuzia ciągle ze smoczkiem. Zrób jej normalne zdjkecie be z smoczka żeby yło widac jaka ona ładna jest :-) fajnie Ci przy porzadkach pomaga.
Justyś pochwal się płaszczykiem.

Patisia DObre,

kochana no wlasnie chyba nie rozumiem.
pieniedzy nie ma a szasta nimi jak nie wiem co.

reklama
patisia popieram :-D

Daff ten Twój to taki samo jak mój były. Czuję,że przez jego finanse jeszcze ja będę mieć nie za ciekawie.

fikusek a jaki masz tusz?

kaamaa zdrówka dla Julki

Elizka trzymajcie się. Biedactwa tyle już was to trzyma

Co do asymetrii to w skrócie jest to preferencja jednaj strony. Już wcześniej pediatra mówiła o ćwiczeniach,ale na jakiś czas było dobrze. Teraz mam problem z ułożeniem główki. Jak leży na pleckach to nie trzyma jej prostu czy odwróconej w lewo czy prawo tylko na skos,pod kątem. Tak jakby za 10 dwunasta. Jak śpi układa się w pół C. Góra skręca się w C ale nogi prosto. wygląda to chyba jak odwrócone do góry nogami J;-) Pytałam się rehabilitantki, powiedziała,żeby przejść się do pediatry po ostateczną decyzje i ew.skierowanie.

Boże poprzednim razem sie naprodukowałam,ale kompa mi padł:wściekła/y:

Patisia w kosmos? a kto na moje waciki będzie zarabiał? :-D:-D

Lolkak to faktycznie nie ciekawie... leć do pediatry po skierowanie jak najszybciej.

Julka na reszcie zasnęła, uff.... mam nadzieję że chociaż z godzinę sobie podrzemie.

Kaamaa na szczęście podobno tylko ćwiczenia wystarcza i będzie ok :-) Niestety im później się za to zabiera tym dłużej trwa. Maja rozwija się dobrze,więc nie panikuję ;-) Od wczoraj siedząc w foteliku podciąga głowę do siadu:-)

Moja spała półgodziny, słyszę że coś śpiewa w łóżeczku :-D

Lolkak dobrze że nie panikujesz, ale jeśli to na pewno asymetria to nie małe żarty.....

E:

Paula dziękujemy :*

Dlatego ja zawsze do zdjęcia dla Julki wyciągam :-Da później s powrotem do pyzy :-D

hejka:) ja dzis "ogarnieta"maz do dodatkowej pracy pojechal a ja dopiero w czwartek cv skladam u nas tez krucho z kasa.
Ja mam na tyle dobrze ze moj nie pije nie pali:)
Mamy na tyle dobrze ze co miesiac wpada nam ok 300-400 zl byla mojego ma u niego dlug i splaca troche jej wczoraj pocisnelam bo mnie poirytowala.
wiecie co gorszej K***Y na swiecie nie ma!!! jak byli razem spotykala sie z innymi na dym***e:tak:idiotka..... a ten nic nie widzial dowiedzial sie jak z nia zerwal.
ma u nas dlug tzn u niego ale teraz i u mnie 4 tys z czego ok 2 juz oddala.
do tego moj maz mial dlugi u siostry i musila jej oddac 3 tys uzbieranych z naszego wesela. Ja jestem okropna ciagle mu to wypominam a szczegolnie ta qrw*to sie "wyzalilam"

nasz bobas cos w nocy nie mogl spactzn spala ale krecila sie wzielam ja do nas napila sie herbaty i poszla spac do siebie:)

kama zdrowka dla Julenki:)
lolkak mam pytanko bo nasz cory to mniej wiecej w tym samym wieku:) duzo juz je nowych rzeczy?kurde bo mam wrazenie ze po jablku ciezko Malej zrobic kupke pamietam ze tez cos takiego pisalas i jak dobrze jest czy nie moze jesc? mY to musimy jesc zupki z 1/2 lyzeczki kaszy manny a za tydzien
zupka z mieskiem. ALe nie dawalam malej jeszcze tych kaszek ryzowych

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny ;)
Ponieważ psychicznie nie wytrzymuje, podczytuje was po trochu codziennie a nie moge sie wgryźć w wątek to od tej chwili postaram sie czesciej do was zaglądać i pisać do was ;)

U mnie tak w skrócie. Już po urodzinach jesteśmy z Michałkiem. Wszyscy o nim pamietali a o mnie zapomnieli ;P moja mama po urodzinach nastepnego dnia rano przyszla i mnie przeprosila ze zapomniala xD haha ALE! Mój były, ojciec Michasia jako jedyny pamietał. Był u nas w dniu urodzin obsypał Miśka prezentami, mi tez kupił Mersi Merci nie wiem jak to sie pisze xD
Ogólnie z moim bylym mamy bardzo dobry kontakt :D Czesto sie spotyka z Michasiem. Wogóle w tej dziedzinie życia super. ;)
Fajnie że sie odezwałaś, ciesze sie że u Ciebie w porządku, no i że tatuś zaczoł sie starać..... spóźnione 100 latek dla Was :tak::tak:
Fikusek mi tam 140 wystarczyło :-D Już myślałam,że coś przeskrobałam i to upomnienia od adminów :-D:-D
Mi też tego masa przyszła myślałam że to jakiś wirus jest :-D:-D:-D:-D
Kaamaa ja jedynie toleruję z makreli, tak to ja nie cierpię ryby:p czasem zjem bo wypada dla zdrowia się poświęcic, ale nie przepadam;)
Ja ryby wszelkiego rodzaju uwielbiam... mogłabym je jeść dziennie.... jedynie panga mi jakoś nie specjalnie smakuje ....
Kaamaa tak mam :-D:-D Wchodzę na BB ze 30 razy dziennie a czas odpisać na spokojnie mam tylko wieczorem :-D:-D

Chyba z Majką będę musiała chodzić na rehabilitację, bo ma asymetrię, :dry:
oj współczuje... mam nadzieje że Majeczka dobrze zniesie rehabilitacje....
Daff ja pitole.... 550 zł :szok: kurcze na prawdę trzeba to uregulować.... samo nie zniknie.
Może M w końcu zmądrzeje...

A my wczoraj od 22:30 do 24 mieliśmy jazdę bez trzymanki :-( Julka cały czas wyła, chciała spać a miała cały czas zatkany nos, próbowaliśmy odsyssać ale to tylko na chwilę pomagało... w końcu padła ze zmęczenia i tak do 6 bez pobudki spała.

M pojechał po silniejsze krople, bo nasivin w ogóle nie pomaga...
współczuje nocki... moja była nie lepsza... Kuba pieknie zasnoł przed 21.... chwile potem Seba padł....Kuba zbudził sie ok 23 i miałczał dłuższą chwile ale zasnoł sam i spał praktycznie do rana ale..... mojego R bolało gardełko... no i mi nie dał spać... dałam mu tamtum vedre popsikał sobie i chyba mu pomogło ale z facetami to jest masakra... jedwo ich coś boli to wszystkich na nogach postawią :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nasivin u nas sie czasami nie sprawdzal wogóle;] wiec wiem o co chodzi, oby teraz pomógł...

No a dzieciaki niewiem.... rano dałam im smecte bo maja biegunke jeszcze troche... i jeszcze im dzis dam napewno... ;]
Miki na podlodze mi z rana chleb rozkruszyl i mialam sprzatania, a teraz popsul Danielowi zjerzdzalnie do samochodów i sie bawi duza ciezarówka ;]
w sumie ok ale na dwór chyba nie wychodze dzis.... niewiem...
Mam nadzieje że biegunka im szybko przejdzie :):) ja dziś musze wyjść do apteki do po świeży chlebek.....
patisia popieram :-D

Daff ten Twój to taki samo jak mój były. Czuję,że przez jego finanse jeszcze ja będę mieć nie za ciekawie.

fikusek a jaki masz tusz?

kaamaa zdrówka dla Julki

Elizka trzymajcie się. Biedactwa tyle już was to trzyma

Co do asymetrii to w skrócie jest to preferencja jednaj strony. Już wcześniej pediatra mówiła o ćwiczeniach,ale na jakiś czas było dobrze. Teraz mam problem z ułożeniem główki. Jak leży na pleckach to nie trzyma jej prostu czy odwróconej w lewo czy prawo tylko na skos,pod kątem. Tak jakby za 10 dwunasta. Jak śpi układa się w pół C. Góra skręca się w C ale nogi prosto. wygląda to chyba jak odwrócone do góry nogami J;-) Pytałam się rehabilitantki, powiedziała,żeby przejść się do pediatry po ostateczną decyzje i ew.skierowanie.

Boże poprzednim razem sie naprodukowałam,ale kompa mi padł:wściekła/y:

Lolkak daj znac co i jak z ta rehabilitacja.......

Ja dziś tak sobie sie czuje.... mój cykl wariuje ... okres powinnam dostać 2 kwietnia... a mam już od wczoraj.. mam juz tego powoli dość... jak nie co 30-34 dni to co 16..... mam nadzieje tylko że to nie jest spowodowane tym powiekszonym jajnikiem.... jeszcze opryszczka mi wyszła na dolnej wardze....
Daffi zabije Cie bo mnie rozsmieszasz ciągle a ja sie śmiac nie moge.... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry