Kamiśka :)
Fanka BB :)
Lolkak a skąd wiesz że ma asymetrię?
Czym się to u Was objawia? potwierdził to lekarz?
Czym się to u Was objawia? potwierdził to lekarz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakby był sam to mógłby sobie miec takie rozumowanie szczeniackie, ale ma rodzinę, którą trzeba utrzymac a minusy na tym koncie lecą! podziwiam jego spokój wewnętrzny..vegas to jest sprawa ktora od dluzszego czasu wertuje z nim ale z nim sie nie da gadac. powie ci daj mi spokj nie chce o tym gdac ty sie nie musisz martwic...
takie szczeniackie zachowanie.
nie był zły, był zajęty bo robił z ulotkami dla mojego taty na kompie i uważał, że ja się tak trzepię, że się podłoga rusza i tym samym jego myszka z kompaZakupy udane,kupiłam sobie płaszczyk i buty.małemu adidasy,kurtkę i czapę i na spacery możemy juz śmigać.Późno wróciliśmy a potem jeszcze gości mieliśmy,siostra Z była z dzieciakami więc wpadłam tylko Was nadrobić i spadam lulu bo padam.
Zdrówka dla chorych dzieciaczków i mam
Daffi ech faceci... nie martw się pewnie wszystko się ułoży.
Vegas ten Twój to teksty ma nieziemskie heheh ale on to w złości powiedział czy żarcikiem?