reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lubicie pastę z makreli? my zaraz idziemy szamac taką kolacyjkę:)
Daffi to piwko Fikusek Ci dorzuca na odstresowanie byś tak o tych długach nie myślała:)

reklama
lubicie pastę z makreli? my zaraz idziemy szamac taką kolacyjkę:)
Daffi to piwko Fikusek Ci dorzuca na odstresowanie byś tak o tych długach nie myślała:)

lubie:-D jeszcze sama ja robie:-)

no Daffi to tak na odstresowanie:-D

a ja wypilam wlasnie piwko i tak jakos troche smutno mi sie robilo...jeszcze pewna piosenke wlaczylam...

Lolkak no jak ja zobaczyłam bodajże 198 to też nie wiedziałam o co loto:p

Fikusek
nie rób smaka na piwko no:p ależ bym się napiła zimnego piwka:) zwłaszcza, że odrdzewiacza ukochanego nie mam a pic mi się chce. Mamy tylko 3 Cytryny Zbyszko a średnio na jeża to lubię:p

Paula
no to oby moja nadal lubiła basen:D choc umyc główki w wanience też nie chce na leżąco odkąd parę miechów skończyła, polewam pojemnikiem.

Fikusek nie dołować mi się tu!! raz raz uśmiech proszę! :-)

Jak robisz tą pastę?

Vegas ja uwielbiam pastę rybną pychaaa.

Lolkak eee to masz coś na sumieniu?! gadaj szybko :-D

Kaamaa ja jedynie toleruję z makreli, tak to ja nie cierpię ryby:p czasem zjem bo wypada dla zdrowia się poświęcic, ale nie przepadam;)

reklama
Do góry