reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ale ten nasz przewijak niewymiarowy, chyba nie taki jak standardowy. W każdym bądź razie z jednego przewijaka już dawno nam wyrosła bo we wrześniu. Ten na którym na focie leży mamy tylko po to aby go dawac na nasze łóżko jak chcę Małą przewijac by mi nie obesrała pościeli:p:p

Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków, nie będę po imieniu wymieniać, bo niestety za dużo makuchów chorych :-(

Artystka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Ciebie i synka :-)

Vegas reklama pierwsza klasa:-D
Paula super fotka w pampkach :-)

Fiksuek mam nadzieję,że w miarę szybko uda Ci się ogarnąć tego lapka.

Ja padłam jak zobaczyłam 140 wiadomości :-D wchodzę w skrzynkę i czytam -dopiero po chwili ogarnęłam,że to posty :-D:-D

Ja dziś wybrałam się do gina i pocałowałam klamkę:dry: Okazało się,że nagle zmienili godziny przyjęć i od teraz we wszystkie dni tygodnia przyjmuje tylko rano( a tak we wtorki był później). Tyle czasu zmarnowałam na damo.

E:

Moja już teraz się nie mieści na przewijaku :-D:-D

Paula popieram, chciałam to samo zaproponowac by nie naciskac na lubię to:p

Moja w lato kąpała się w baseniku swoim i naszym głębokim dosyc i czuła się jak rybka w wodzie:) mam nadzieję, że jej się nie odmieni w to lato, ale wątpię:) uwielbia się kąpac.

Vegas my też mamy dużo większy przewijak niż te standardówki.

Paula no właśnie tego się boję :dry: że będzie cały czas wyła, księżniczka nie akceptuje wody poniżej 37-38 stopni, więc i nam by tylko jackuzzi pasowało.

ALe do tej saliki co mi link wysłałaś to koniecznie musimy się wybrać :-)

reklama
Do góry