reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
vegas ty grubasie:-D

gosia duzo zdrowka

ja z alanem bylam troche na spacerze...kolczyka nie zrobilam bo trzeba sie wszedzie zapisywac...paranoja:-D a wszedzie siedzialy i nic nie robily:-)

Umi ale tego sie w ogole nei czuje;p
ja bardzo bym chciala tatuaz ale nie wiem ile u nas kosztuje.. taki delikatny jak ma Anetka:D
za to mam pietra przed tatuazem. nie wiem czy to zniose.

Vegas doczytałam, ze masz brzuszek podobno :-D hehehehehe:-p kazda pewnie by chciala jak ty wygladac a ty narzekasz:-p

fikusek widocznie za duzo kasy maja ze tak robią:-D
Daffi ja tez bym chciala tatuaz ale strach tez przed nim mam... ;-) moze kiedys zrobie i M mi pozwoli :dry:

Ale tu pustki jakos....

dla mnie robienie tatuazu to lepsze niz orgazm:-D chce sobie zrobic ale musze kase najpierw odlozyc bo to bedzie cos duzego napewno:-D

Anetko a gdzie nowy tatuaż?
Fikusku, mnie też brakuje kolczyka w pępku, ale teraz mam za wiele sadełka :-D
Daffi, a ile byś chciała za laptopa? Może wystaw na allegro licytację?
Umi, jaki ładny kwiatuszek, dziś na prawdę czuć wiosnę...

Wiecie co K. mi powiedział? Że mam mu oddać pieniądze za wózek :szok: No już kompletnie poprzewracało mu się we łbie... Chyba pojadę do rodziców na dłużej, odpocząć psychicznie... Bo to wszystko się zaczyna odbijać na moim zdrowiu. Niech przemyśli swoje zachowanie...

to powiedz mu żeby robił za muła i nosił małego na rękach, bo Ty tragarz nie jesteś, no to już jest szczyt debilizmu :dry:

edit.

u nas też wiosennie :-) korzystaliśmy a teraz idę testować swój nowy sprzęt- steper :-p

Ostatnia edycja:
Fikusek a dla mnie lepsze niż orgazm jak wsadzam chory palec pod wrzątek:p serio choc brzmi debilnie:p bo mam ranki na jednym palcu i jak daję pod wrzątek to taka super ulga:p

ja to Was podziwiam za kolczyki w języku:p a po co żeście w ogóle je robiły?:p

ja uwielbioam kolczyki :-)
w języku , w nosie , w uszach ..
sama też mam na górnej części ucha 2 dziurki...
w nosie juz 10 lat noszę:-D

i wszsytskie sobie sama przebijałam:-p
nawet ten w pepku...

co do tatuażu z chęcią bym sobie zrobiła ale jakoś nie chcę bo wiem ze to już na całe życie..
kolczyka mozna wyjąć a nad tatuażem waham się kilka dobrych lat i nadal nie jestem pewna :-D

reklama
Do góry