reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Callie nie kumam zachowania Twojego faceta Mój jest durny i skąpy(nasłucham się zanim mi da),ale nigdy nie wpadł na coś takiego. Raz jak się z nim kłóciłam to powiedziałam,że mu wszystkie pieniądz,które wydał oddam to powiedział,że Po***ny nie jest
Umi ach te 30 kg nadwagiTo chyba jak vegas stanie z całą rodziną
A co do przeglądarek to zawsze korzystałam z Mozilli teraz mam Chrome,bo szybciej działa. Opera tylko na komórce
Daff a jakiego masz tego netbook'a??
Kaamaa,Daff ja kiedyś chciałam mieć kolczyk w języku,ale przerażał mnie właśnie ból ;-) Vegas kolczyk w pępku u mnie ok,ale jak będe mieć te Twoje 30kg nadwagi
anetka ja tak nadrabiałam zaległości,że wyczytałam,że Ty już sobie 2 tatuażu nie zrobisz
Mam chwilę spokoju,bo Maja na dworze śpi i jest pod okiem babci ;-) Pora na obiad ;-)
Umi ach te 30 kg nadwagiTo chyba jak vegas stanie z całą rodziną
A co do przeglądarek to zawsze korzystałam z Mozilli teraz mam Chrome,bo szybciej działa. Opera tylko na komórce
Daff a jakiego masz tego netbook'a??
Kaamaa,Daff ja kiedyś chciałam mieć kolczyk w języku,ale przerażał mnie właśnie ból ;-) Vegas kolczyk w pępku u mnie ok,ale jak będe mieć te Twoje 30kg nadwagi
anetka ja tak nadrabiałam zaległości,że wyczytałam,że Ty już sobie 2 tatuażu nie zrobisz
Mam chwilę spokoju,bo Maja na dworze śpi i jest pod okiem babci ;-) Pora na obiad ;-)
Lolkak dla mnie nie bylo aztak zle.. jadlam zupki chinskie i przetrwalam.. po 5 dniahc nawet hot doga wcielam:d a pzoneij juz bylo lepiej. przekluwanie nie bolalo nawetjak znieczulenie puscilo mnie nic nie bolalo.. jezyk nie wiele napuchl.. bylo ogolnie znosnie. ale do miesiaca czasu jak niechcacy zajechalam jezykiem o zab to bolalo i o mnie wkurzalo. juz ci poakzuje jaki to ten nnetbook
marka Lenovo, model S10-3 N450
marka Lenovo, model S10-3 N450
Ostatnia edycja:
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Lolkak ale się uśmiałam no rodzinę mam dużą, zwłaszcza ze strony męża
mąż gada, że głupio gadam, że mam brzuszek niepłaski, ale to moja sprawa, ja się nie uważam jak on za ideała
poza tym jego ex miała kolczyka w pępku i źle mi się to kojarzy. Nie będę taka jak ona
chyba umyję okna niebawem, taka ładna pogoda. Kurka, ale mnie boli macica od paru dni, zaraz oszaleję!!! jak przed @ a jeszcze 2tyg
mąż gada, że głupio gadam, że mam brzuszek niepłaski, ale to moja sprawa, ja się nie uważam jak on za ideała
poza tym jego ex miała kolczyka w pępku i źle mi się to kojarzy. Nie będę taka jak ona
chyba umyję okna niebawem, taka ładna pogoda. Kurka, ale mnie boli macica od paru dni, zaraz oszaleję!!! jak przed @ a jeszcze 2tyg
A my juz po spacerku , tez ponad 2 godziny Z na nózkach biegała
teraz jemy obiadek i moze jeszcze pojdzie na drzemkę.
anetka 2 serduszka mówisz??
callie i lolkak ach Ci faceci, mój tez czasem takie rzeczy mówi ze wydaje mi się ze go wogóle nie znam...
teraz jemy obiadek i moze jeszcze pojdzie na drzemkę.
anetka 2 serduszka mówisz??
callie i lolkak ach Ci faceci, mój tez czasem takie rzeczy mówi ze wydaje mi się ze go wogóle nie znam...
reklama
Liza
Fanka BB :)
My dwa spacerki zaliczylismy juz, ale wiatr jest zimny.
Callie heh Twój facet przegina ale cóż.... faceci....
niewiem co wiecej napisac, jakos brak mi słow...
Callie heh Twój facet przegina ale cóż.... faceci....
niewiem co wiecej napisac, jakos brak mi słow...