reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Callie nie kumam zachowania Twojego faceta:no::szok: Mój jest durny i skąpy(nasłucham się zanim mi da),ale nigdy nie wpadł na coś takiego. Raz jak się z nim kłóciłam to powiedziałam,że mu wszystkie pieniądz,które wydał oddam to powiedział,że Po***ny nie jest :-D:-D

Umi ach te 30 kg nadwagi:-D:-D:-D:-DTo chyba jak vegas stanie z całą rodziną :-D:-D
A co do przeglądarek to zawsze korzystałam z Mozilli teraz mam Chrome,bo szybciej działa. Opera tylko na komórce :tak:
Daff a jakiego masz tego netbook'a??

Kaamaa,Daff ja kiedyś chciałam mieć kolczyk w języku,ale przerażał mnie właśnie ból ;-) Vegas kolczyk w pępku u mnie ok,ale jak będe mieć te Twoje 30kg nadwagi :-D:-D

anetka ja tak nadrabiałam zaległości,że wyczytałam,że Ty już sobie 2 tatuażu nie zrobisz :-D:-D

Mam chwilę spokoju,bo Maja na dworze śpi i jest pod okiem babci ;-) Pora na obiad ;-)

Lolkak dla mnie nie bylo aztak zle.. jadlam zupki chinskie i przetrwalam.. po 5 dniahc nawet hot doga wcielam:d a pzoneij juz bylo lepiej. przekluwanie nie bolalo nawetjak znieczulenie puscilo mnie nic nie bolalo.. jezyk nie wiele napuchl.. bylo ogolnie znosnie. ale do miesiaca czasu jak niechcacy zajechalam jezykiem o zab to bolalo i o mnie wkurzalo. juz ci poakzuje jaki to ten nnetbook

marka Lenovo, model S10-3 N450

Ostatnia edycja:
Lolkak ale się uśmiałam:D no rodzinę mam dużą, zwłaszcza ze strony męża:D
mąż gada, że głupio gadam, że mam brzuszek niepłaski, ale to moja sprawa, ja się nie uważam jak on za ideała:p
poza tym jego ex miała kolczyka w pępku i źle mi się to kojarzy. Nie będę taka jak ona:D

chyba umyję okna niebawem, taka ładna pogoda. Kurka, ale mnie boli macica od paru dni, zaraz oszaleję!!! jak przed @ a jeszcze 2tyg

A my juz po spacerku , tez ponad 2 godziny Z na nózkach biegała

teraz jemy obiadek i moze jeszcze pojdzie na drzemkę.

anetka 2 serduszka mówisz??:)

callie i lolkak ach Ci faceci, mój tez czasem takie rzeczy mówi ze wydaje mi się ze go wogóle nie znam...

lolkak no racja z rodziną pewnie stawała na wadze:-p
Vegas jak ja bym miała taki brzuch to bym tyłkiem świeciła....
daffii ja bym sie posikała ze strachu:-p za cienka jestem
kaamaa to 30 kg + to bardziej o mnie:-p

ja sie dzis tylko melduje tak troche podczytam was pozniej tak mi cos zoladek boli mdli mnie... cos w powietrzu jest:( kurde nie zaszczepilam jeszcze Malej przeciw rotawirusom i zaczynam sie bac

ehehe Umi to po co miałabym miec fajny brzuch jakbym miała tyłkiem świecic:p

umyłam okna w sypialni i u Martynki, od razu mi lepiej:D jutro umyję w naszym gościnnym.

gosia może rennie?

vegas:-D źle napisałam:-p chodziło mi o brzuch ale moja mama zawsze mówiła ze tyłkiem ktos tam świeci( przykrótkie spódnice) i mi sie pomyliło:-D

reklama
My dwa spacerki zaliczylismy juz, ale wiatr jest zimny.
Callie heh Twój facet przegina ale cóż.... faceci....:no:

niewiem co wiecej napisac, jakos brak mi słow... :dry:

Do góry