reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A moja właśnie wpyla kachę.... i zaraz do spania.

Przy odciąganiu flutków dzisiaj tak się darła że aż bordowa, nie wiem co jej dzisiaj odwaliło :dry:

Jeszcze J mnie w:wściekła/y:rwił

Mam dość dzisiejszego dnia....

reklama
Kaamaa pocwicz to się wyżyjesz hehe:) Co do flutków to moja zawsze wrzeszczy i jest purpurowa, ale większośc dzieci tak ma.
a ja obolała jakaś i nałogowa Cola się skończyła. Bida w kraju:p Idę kłaśc me Dziecię spac:) Martynka mówi Wam dobranoc:);)) oby jutro też spała do 8.30:p

No Hania tez poszla do siebie na łóżko... ;] ciekawe czy zasnie... zaraz NW... heh ciekawe co dzis bedzie ;]

Mikolaj to juz taki spryciarz sie robi ze hoho:-) i wogole, dzis zobaczyl przy bluzce guzika i od razu zlapal i do buzi a ja do niego 'beee" i tak powtórzylam 2x a ten za chwile "be" odpowiedzial i puscil :-D myslalam ze padne łobuziak;-)
no i jakos tez "kaka" mowi:-) niewiem co to :-D

Eliza Zuza "kaka" mówi na kaczke :-p więc może Miki też ? ;-)

Zuzia w końcu zasnęła.. dzisiaj to się z nią namęczyłam :sorry: maruda mała :dry:

Vegas dobrze mówisz, chyba muszę zainwestować w worek i rękawice bokserskie.

Słodkich snów Martynciu.

Moja też zazwyczaj bez większych problemów daje odciągnąć, ale dzisiaj w Nią taki diabeł wstąpił że we dwoje nie daliśmy rady jej utrzymać.

Moja usnęła kwadrans temu:)
A Martynka ''kaka'' mówiła swego czasu na lalkę, ale już tak nie mówi. Za to ma fazę na ''mama'' i mówi tak kiedy jest coś mniam, mówi też tak do mnie i pewnie jeszcze coś innego nazywa słowem mama bo od rana do wieczora jest mama:p

ahaha Kaamaa, ale się uśmiałam:D miałam na myśli jakiś aerobic a Ty od razu byś się za bicie małża wzięła:D ostro:D

reklama
Do góry