reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Anetka i jaki tym razem "tutuaż"? :-D
Umi, biedna Ty, gdzie pracujesz?

ja czekam aż Młody wstanie i wezmę go na ogród żeby sobie pogonił.

Eliza dobrze że już lepiej się czujecie, może te paskudztwo już nie wróci.

Nooo tak Kamcia za 6 tyg rodzi :szok: ależ to minęło, pamiętam 20tc. jakby to było wczoraj.

mi też ta m oja ciąża szybko zleciała:szok:
zaraz rodzić będę .. a niedawno cieszyłam się na 2 kreseczki i miałam poranne wymioty:-p:-D

ja tez mam kolczyk w Pępku inoszę do tej pory
ostatnim razem ściągałam go jak już leżałam na porodówce:-D

a maści nie uzywałam zadnej do gojenia, tylko samo się zagoiło , przemywałam ciepłą wodą przegotowaną;-)

hej hej:) no wiosna, słonko za oknem, choc teraz mi zimno bo wietrzę domek a w kr rękawku siedzę. Malutka niedawno zasnęła, wcześniej prasowałam górę jej ubranek i nigdzie nie wyszłyśmy, ale jeszcze dziś wyjdziemy w 3kę jak J wróci z pracy. A może na ogrodzie posiedzimy, zobaczymy. Fajnie kawkę wypic na ogródku.
Co do grilla my mamy na ogrodzie murowany. Ale ma już 16 lat, więc piękny już nie jest, ale praktyczny bardzo.

Kolczyka w pępku nigdy nie chciałam a to jedyne miejsce gdzie by się J podobał u mnie kolczyk prócz uszu, w nich mam odkąd 5 lat skończyłam. No ale jakbym miała płaski brzuch to prędzej a tak to wstydzę się brzuchola pokazywac w krótkich bluzkach:p

Callie 2 małe serduszka :-p jedno dla męża, drugie dla córki :-)

My właśnie zjadłyśmy obiad i niedlugo lecimy na plac zabaw. Pogoda dzisiaj świetna :tak:

Vegas że Ci się chce te Martynki ciuszki tak prasować :-p ja jakbym Zuzi tak prasowała to i tak zaraz by mi się w komodzie wygniotły :-p
A Ty nie masz płaskiego brzucha niby? :-D zresztą jakbyś zrobiła kolczyka to przecież nie jest powiedziane, że musisz krótkie bluzki zakładać, przecież nie robisz tego dla kogoś. ;-)

Kama nie wiem ile bym chciala... to zalezy ile by mi ktos zaproponowal.. wtedy bym przemyslala sprawe:D
nie wiem na ile wycenic.

co do kolczykow to wiecie ze ostatnio zapytalam M czy mialby cos przeciwko zebym zrobila w jezyku znow...:D
ale mama znow mi bedzie dogadywac;p
ale to bedzie dobry patent na odchudzanie.. bo jesc prwie nie mozna... tylko nie wiem czy chce znow przechodzic te pierwsze 5 dni meczarni:D
ale w sumie jakos znow mnie ciagnie..
Moj M jak uslyszal o tatuazu to sie pzrezegnal a na kolczyka nic nie mowil i zgodzil sie z usmiechem na wtarzy.

Vegas gdybyś miała płaski brzuch... ach!!! zapomniałam ze ty masz 30 kg nadwagi:-D
ahahaha:D rozwaliłaś mnie na łopaty:D no co, trochę tam tego mam. No a poza tym ja to w ogóle jakaś dziwna jestem, jak nie brzuch to wzrost mi przeszkadza:p ale urosnąc nie urosnę a brzuch może kiedyś da się jeszcze naprawic. Gdybym taka leniwa nie była..;)

Anetka, ale jakbym miała kolczyka to J na pewno by mi kupił krótkie bluzki, znam go:p ale nie chcę kolczyka:p zresztą teraz też mi chce takie bluzki kupic, ale nie wiem czy byłabym taka śmiała w nich chodzic:p bo jak siądę to mam wałeczek:p

Ostatnia edycja:
reklama
Anetka to tak romantycznie dwa serduszka ;-)

Ja też nie prasuję ciuchów Julki, wariatka nauczyła się otwierać komodę i wyciąga codziennie kilka sztuk, nie muszę mówić jak one po takiej "zabawie" wyglądają :-D

Umi "30 kg nadwagi" :-D:-D -tak tak to o mnie miało być! :-D ( i bardzo słusznie)

Daff ja się nie piszę drugi raz na kolczyk w języku (bardzo ciężko przechodziłam) na szczęście mnie nie ciągnie.

Piękna pogoda, byłyśmy na spacerze 2,5 h Julka prawie cały ten czas spędziła na nogach.
Chciałam jeszcze zostać ale jakiś taki chłodny wiaterek wiał i się zimno zaczęło robić.

Do góry