reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia ja kiedyś też chciałam miec w nosie, ale byłam niepełnoletnia i rodzice kategorycznie się nie zgadzali a jak J poznałam to śmiał się z tego pomysłu, że wyglądałabym jak krówka:p W uszach w górnej ich części też bym chciała z 2 dziurki, no ale nie wiem..;) nie zrobię pewnie:)

reklama
Daffi w miejscu w którym chcesz tatuaż to w ogóle nie boli :-p mam podwójne doświadczenie, więc wiem co mówię :-D

My byłyśmy po obiedzie na placu zabaw. Zuza się wybawiła :-) ze zjeżdżalni co chwilę żjeżdżała :-p
Teraz ją wykąpana, leży w łóżku i ogląda Peppę, bo dostała od mojej mamy nową płytę dvd z bajką :tak: Może wcześniej zaśnie jak sobie tyle dzisiaj pobiegała ;-)

kamcia moim rodzicom nie widzial sie tatuaz ale powiedzialam im po fakcie jak mialam 16 lat
:-D pozniej zrobilam drugi;-D i uprzedzilam ze bedzie napewno 3:-D teraz nawet w oczy ich nie razi jak ktorys mi wyjdzie jak chodze w drechach po domu :-D no ale ogolnie ich nie widac:-)

Hehe to moi rodzice jak zwykle maja nie pokolei w glowie i pewnie nazwali by mnie "debilka" itd jakbym sobie zrobila tatuaz i oni by zauwazyli... :dry: :confused2: albo i jeszcze gorzej... ;]

Ale tutaj cicho dzis...:-) laski juz ciemno a wy dalej na spacerkach?

Elizka, ale fajne fotki sygnaturkach:) Fajne masz te Szkraby:) Czasem to nawet Ci zazdroszczę, że masz taką swoją kochaną gromadkę:D ale to czasem bo ja ogólnie na razie wolę na jednej Szkrabince zaprzestac:)

My dziś z Małą szalejemy jak się da, co minutę wymyślamy nową zabawę bo moja Perła szybko się nudzi:p Gdyby chciała oglądac bajki jakiekolwiek to miałaby dodatkowe zajęcie a ona tylko czasem obejrzy reklamy i tyle:]

J śpi, odsypia wczesne wstawanie na I zmianę:p

A ja się zwijam z bólu, tak mnie męczy ta macica:(

a dziś śmieszna syt była bo Młoda wchodzi mi do łazienki jak prałam ręcznie jej spodnie i ja do niej mówię ''i co tam Łobuzie?'' a ona ''co?'':)

Ostatnia edycja:
Tatuaż też mi długo chodził po głowie, teraz niby przeszło bo wiadomo kasy szkoda.... ale żebym miała tyle zeby sobie bez problemu pozwolić to na pewno bym sobie coś trzasnęła, może na łopatce ;-)

Fikusek pochwal się tatuażami :tak: co tam masz :-p

kama kiedys dawalam foty ale jak ddalam kompa do naprwy to teraz nie mam zdiec,musialabym plytki pszukac:) ale jak znajde to wstawie:)

Vegas hehe, a ja Ci czasem zazdroszcze ze masz jednego szkraba ;-) ale swoich bym nie zamienila na nikogo, i poprostu bez nich bym nie wiem jak zyla...:-)

No u mnie Chłopaki juz sia od pol godziny prawie, jeszcze Hania tylko nie spi... :dry:

reklama
moja córa szaleje też na maxa i chyba nie widzi jej się pójście spac:p ale myślę, że za jakiś kwadrans ją położę:)

Martynka nauczyła się mówic ''auto'':) do tej pory było ''brum brum'':)

Do góry