reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry dziouchy :-p

kiniorek witamy znów na pokładzie:-) wspolczuje przezyc z cesarką i tej dziurki.... a Kasperek jest cuuuuuuuuuuuudowny :tak: :-)
Vegas super foty- lachonie :-p
Justys Ty tez tak straszylas a laska z Ciebie ze hej, ostatnia fota najlepsze;-)
Malwina wspolczuje i trzymam kciuki:-(
Daffi jakie koszulki na FB?

Ja wczoraj wazylam dzieciaki i siebie... Ja mam 69kg (ehhhh trza sie wiac za siebie bo przytylam przez zime 2kg:dry:) a Miki ma równe 10kg :-D,Hania tez przytyla bo ma juz 19kg, a Daniel ma ciagle 16kg:-)
Pogoda za oknem massssakra! Biało, do tego deszcz mrzy... no tragedia.... jakis zamulony dzien dzis...
M w domu, nie ma co robic, nawet na dwór sie nie wyjdzie...
Miki polozony spac, przydalo by mi sie obiad podszykowac ale mam lenia........:baffled:

reklama
lolkak nereczka:-D Twój nie ma wyrzutów sumienia że będziesz się tłukła autobusem? :no:

no zdjecia odzyskane biegne po płytki, żeby ponagrywać swoje rzeczy bo nie wiem co znowu zrobi:/ dzisiaj sobota, ten uciekł do roboty niby na godzinę :/ i nic mi nie pomoże, ale nie ominie go sprzątanie, ja sobie na niego poczekam!

Fikusek pewnie bierz draniucha pod pachę w wpadajcie :-D

Eliza
69 to dużo??, ja bym chciała tyle ważyć :-p
ooo a Miki już 10 kg waży to też mały pulpecik ;-)

Patisia bardzo dobrze niiech też pomaga a co!!

Dobra spadam na zakupy.

Miłego Dnia Babolce.

kaamaa hehe ja bym chciala wazyc te 65kg lub 63 nawet;-) ale moge narazie pomarzyc, byle do wiosny... ;]

paula, kaamaa milej soboty wam zycze;-) zróbcie jakies foty razem i wstawcie :-D

Dzięki dziewczyny za komplementy,ja po ciązy wyglądam strasznie tu to jakieś w miarę przyzwoite zdjęcia wybrałam a to co Wam sie najbardziej podoba to jeszcze z przed ciąży jest :-D
Może z twarzy nie jest najgorzej ale do laski lub ślicznotki to długaaaaaa droga przede mną:-D

A ja sprzątać nie będę bo mi się nie opłaca,wyszoruję wszystko jak pozabieram swoje rzeczy dopiero,bo itak się jeszcze nabrudzi.
Dzis na obiad ogórkowa i dla małego jeszcze pulpeciki zrobię.:tak:
dziś juz bym chciała coś przewieźć ale nie wiem jak mój książe z pracy wróci to czy zbyt zmęczony nie będzie echh jak on mnie ostatnio wkurza!:wściekła/y:

Mam pomysł może każda z Was wstawi jakąs chociaż jedną fotkę swoją i dzidzi to sobie pooglądamy co laseczki?

Kama,Paula udanych odwiedzin i ploteczek życzę i nie obgadujcię nas tam za bardzo no chyba że pozytywnie;-):-D
lolkak głupoty to ten Twój wygaduję ale widzę że tak mu sie chce cokolwiek robic jak mojemu ostatnio ech a szyszka i d...!:-D

Ostatnia edycja:
hej :-)

justys super fotki, świetnie wygladasz:tak::-)

lolkak "nereczka":-D dobre:-p

Gosia ciesze się,że wszystko ok;-)

kaamaa,paula miłego dnia:-)

patisia jeszcze przed ciążą mój też się migał od roboty, a teraz już sam się bierze za sprzątanie, nawet ostatnio pisałam z jakim skutkiem:-D

ja tylko na chwilkę, odmeldować się,że żyjemy:-p od rana kocioł taki,że szkoda gadać:dry: mojego babcia trafiła do szpitala,zrobiliśmy zakupy,potem sprzątanie, wymysliłam na obiad pierogi z serem,więc siedziałam nad tym też kawałek czasu i jeszcze mi troche zostało do ulepienia, siostra mi swojego małego podrzuciła,żebym go popilnowała...także taki "wesoły autobusik" nam się dzisiaj zrobił, jeszcze wieczorem na to spotkanie:sorry2:

Ostatnia edycja:
Chciała bym poznać wasze doświadczenia z dnia gdy oznajmiłyście rodzicą że jesteście w ciąży ( szczególnie w wieku uczącym) jak zareagowali? Pretensje? Mówienie że życie sobie zasrałyście? ittd?

reklama
Chciała bym poznać wasze doświadczenia z dnia gdy oznajmiłyście rodzicą że jesteście w ciąży ( szczególnie w wieku uczącym) jak zareagowali? Pretensje? Mówienie że życie sobie zasrałyście? ittd?

:szok: w zadnym wypadku żadnych pretensji ani mowy o zatrutym życiu..

moja mama się cieszyła strasznie .. i powiedziała że czeka na następne wuki..
poza moją córcią ma jeszcze 4 wnuczęta:tak:
i teraz przy 2 dziecku też sie cieszyła ze kolejne dziecko bedzie w rodzinie...
w życiu bym jej nie wybaczyła jakby miała jakieś ale!!
po 2 może życzie .. moja sprawa tak naprawdę;-)
sama zrobiłam sama wychowam.. i sama chciałam... :-) więc nie ma się czego czepiać:tak:
a dlaczego właściwie pytasz o pretensje??
boisz się tego ze strony rodziców??

a ja dziś byłam z małą u kumpeli.. zapowiadał się słoneczny dzień mieliśpy posiedziec na ogrodzie , ale zerwał się watr tyo posiedziałyśmy w domku , na ogrodzie chwilę...
ale i tyak było super.., mała pobawiła sie z pieskiem z innymi dziećmi.. ttak ze w drodze do domu zasnęła w aucie:-D

kama paula zazdroszczę wam wspólnych spotkań:-)
bawcie się dobrze:tak:

Do góry