Liza
Fanka BB :)
Bry dziouchy
kiniorek witamy znów na pokładzie:-) wspolczuje przezyc z cesarką i tej dziurki.... a Kasperek jest cuuuuuuuuuuuudowny :-)
Vegas super foty- lachonie
Justys Ty tez tak straszylas a laska z Ciebie ze hej, ostatnia fota najlepsze;-)
Malwina wspolczuje i trzymam kciuki:-(
Daffi jakie koszulki na FB?
Ja wczoraj wazylam dzieciaki i siebie... Ja mam 69kg (ehhhh trza sie wiac za siebie bo przytylam przez zime 2kg) a Miki ma równe 10kg ,Hania tez przytyla bo ma juz 19kg, a Daniel ma ciagle 16kg:-)
Pogoda za oknem massssakra! Biało, do tego deszcz mrzy... no tragedia.... jakis zamulony dzien dzis...
M w domu, nie ma co robic, nawet na dwór sie nie wyjdzie...
Miki polozony spac, przydalo by mi sie obiad podszykowac ale mam lenia........
kiniorek witamy znów na pokładzie:-) wspolczuje przezyc z cesarką i tej dziurki.... a Kasperek jest cuuuuuuuuuuuudowny :-)
Vegas super foty- lachonie
Justys Ty tez tak straszylas a laska z Ciebie ze hej, ostatnia fota najlepsze;-)
Malwina wspolczuje i trzymam kciuki:-(
Daffi jakie koszulki na FB?
Ja wczoraj wazylam dzieciaki i siebie... Ja mam 69kg (ehhhh trza sie wiac za siebie bo przytylam przez zime 2kg) a Miki ma równe 10kg ,Hania tez przytyla bo ma juz 19kg, a Daniel ma ciagle 16kg:-)
Pogoda za oknem massssakra! Biało, do tego deszcz mrzy... no tragedia.... jakis zamulony dzien dzis...
M w domu, nie ma co robic, nawet na dwór sie nie wyjdzie...
Miki polozony spac, przydalo by mi sie obiad podszykowac ale mam lenia........