reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a ja znów mam u was 2 dni nadrabiania:zawstydzona/y:
chora jestem i ledwo majówki nadrabiam.. a co dopiero jeszcze inne tematy:zawstydzona/y:

kama śliczna pościel
i mała w wózeczku jaka kochana :-)
daffi do tego filmu to on naprawd e tgakich debli znalazł czy są podstawieni??:-D
współczuję z tym mleczkiem.. heh
dobrze że moja ładnie pije ze zwykłej szklanki ,
ale wcześniej jak iła z niekapka to też tak robiła czasem że przewracała niekapek i nim pukała żeby się wylewało...
Vegas moja tez ma taką butelke ze smoczkiem i czasem w domu jej nalewam ale częściej to na dwór:tak: bo tak to woli w zwykłym kubku albo szklance oczywiście mała jak zawsze cudna
paula i fikusek fajne avatarki
paula ten ze składaną rurką jest lepszy:tak:
Eliza sliczna ta Twoja pannica :-)
oj Malwina współczuję... :-(
ale pociesze Cię że mojej siostrze też sie własnie szwy rozeszły i w ostatniej chwili pojechała na porodówke i urodziła miesiąc przed terminem
a ile zostało siostrze M??
kiniorek ciesze się że jesteście już spowrtem.. współczuję tej dziurki..
a jeśli chodzin o przebudzenie to wiem coś o tym:confused2: kiedyś się przebudziłam w trakcie operacji jak mnie szyli!! i miałam tą rurę z tlenem głęboko w gardle.. i zaczęłam im się na sali dławić.. masakra;-)
justys popieram vegas na ostatnim zdjęciu wyglądasz najlepiej:tak:

o i nadrobione..
to lece spać bo u mnie zaraz 1 w nocy:zawstydzona/y:

QWItam z rana.
kiniorek Masakra. to miałaś przezycie. dobrze hoć ze z maluszkiem wszystko w porządku.
Vegas Świetnie wyglądasz.
Justy ś Co Ty gadasz. świetnie wyglądasz.
PAtisia No musiałaś się wyładować.

musze spadać. Justynka chce w gry na mini mini grać.
po sprzątaniu sie odezwę. Buziaki i miłej soboty.

Vegas dużo lepiej Ci z dłuższą grzywką :-) Ależ z Ciebie lachon ( zazdrosny :cool2:) :-D

Justyś ja też popieram dziewczyny ostatnie zdjęcie najlepsze, ślicznotko! ;-)

Kamcia zdrówka!!

Fuck!! mieliśmy jechać dzisiaj na salkę zabaw, ale od rana napieprza taki śnieg że :szok:

Gdzie ta wiosna!! :wściekła/y:

Justyś co Ty chcesz? Dobrze wyglądasz:tak:

Vegas wklej fotkę jak Martynka dłubie w nosie:-D Twoja chrześniaczka trochę starsza od mojej Mai. Ale chyba wagowo to w Martynkę się wdała,bo chuda na zdjęciach :-D

Gosia dobrze,że wszystko ok:tak:

Cherie gratuluję zakupu :tak:X-go?

Fikusek ja jak tylko otworzyłam oczy po narkozie to otworzyłam usta i wyplułam z siebie słowo "nereczka" w ostatniej chwili zdążyli mi ja podać :-D

Kaamaa u mnie tylko deszcz:dry: no i chyba pojadę z Mają autobusem ,bo ten frędzel nie raczy doopy ruszyć:angry:

Ewi miłego sprzątania;-)

lolkak "nereczka" hehe dobrze ze zdazyli:-D

A ja juz posprzatalam,Alan zasypia w lozeczku:-) Dzis znowu po cichu wstal ale nic nie zmajstrowal:-D tylko tv wlaczyl ale tak to wszytko bylo ok:-D albo jeszcze nie zauwazylam ze cos zrobil:D zaraz zmykam na sniadanko:) a pozniej z Alanem moze do sklepu gdzies skocze,pogda paskudna no ale spermarkety mam pod nosem:-D

Lolkak "nereczka" :-D:-D dobre!

Weź tego patafiańca za wsiarz! co Ty masz autobusem dzieciaka w deszcz ciągnąć, bo jemu się nie chce śmierdzącego tyłka ruszyć?! :no:

Cherie no właśnie, x-go kupiłaś? chwal się jak się sprawuje ;-)

Ja wczoraj wypucowałam chatę tylko poodkurzać mam.

A no i później Paula z Zuzią mają do Nas zajechać w gości już nie mogę się doczekać :-)

Tylko mnie nie wystaw po raz kolejny!! :-p

reklama
Do góry