reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

W sumie nie wiem, wewnętrzna obawa reakcji widze jak sie zachowuja szczególnie ojciec gdy w zarcie wspomne i dzieciach i dlatego.

wasze słowa dodają mi sporo otuchy, wsparcia. Za co wszystkim mamą dziękuję

reklama
Jesli rocznikowo ma sie juz 18 lat to nie patrza, bo ja zaszlam w ciaze w styczniu, w lutym bylam u gina - sama, i chodzilam sama a 18 lat konczylam w czerwcu :-p na karcie wpisali ze mam 18 lat. :tak:

Anna jakies dziwne te Twoje pytania i wogole... :dry: moi rodzice mieli pretensje o pierwsza ciaze, o druga juz mniej, a o trzeciej to sie dowiedzieli pozno , zreszta jak juz jest sie w ciazy to co moga zrobic.?

Ja mecze sie z marudnym Mikim.... mowie wam, nie mam juz sily na to jego zabkowanie....:-(

Ewi pewnie tak, np w mojej starej poradni trzeba być z rodzicem.

Tylko nie wiem jak to możliwe że jak leżałaś w szpitalu to mama nie była potrzebna, przecież nie mogłabyś udzielić zgody na jakikolwiek zabieg bo byłaś niepełnoletnia, no i tak samo z wypisem.
Ale może u was w szpitalu jakieś inne procedury są :-)

A co do spotkania to wcale nie tak daleko do siebie mamy 100km to wcale nie tak dużo.
A no i my wybieramy się do Augustowa w wakacje, więc będziemy mogły się spotkać bo to od Ciebie rzut beretem.

Anna na Twoim miejscu nie polegałabym tak bardzo na swoim partnerze.
Skąd wiesz czy ciąża poród dziecko go nie przerośnie i Was nie zostawi?
Zapytaj Fikuska ona Ci najlepiej to wytłumaczy.

annachol Kurde dziewczyno. skoro pozwolili Ci mieskac z facetem to skąd u CIebie te zastanawianie się jaka będzie ich reakcja? masz juz własne życie i Tylko od CIebei zalezy co z nim zrobisz.a skoro rodzicie pozwolili Ci mieszkać z chłopakiem tomysle że i do wnuczka czy wnuczki tez bty przywykli. ja głupia nie wiem czemu przejmowałam sie co mama powie na druga ciażę ale S uświadomił mi że to już moje zycie i nic nikomu do tego.

EWI dokladnie u mnie tez jak bylam w drugiej ciazy stres co rodzice powiedza a M mi tlumaczyl ze to juz nie ich sprawa, mam meza rodzine swoje zycie...;-) ale nie powiem tak czy tak sie balam.... :dry:
dobrych kontaktow z nimi nie mialam wiec pewnie dlatego

Anna to ty mieszkasz z facetem i boisz sie reakcji rodzicow? :sorry2:

Zdjęcie na awatarze jest moje to mój portret wykonany przez mojego faceta.

17 ale 22czerwca 18

a jak zaszłaś w ciąze w jakim wieku byłaś? chodziłaś do szkoły?

ja zaslzam w ciaze maja 21 lat i 9 miesiecy. takze szkole mialam juz skonczona i tak jak pisalam mialam roczny staz.. po nim chcialam isc do pracy no ale z racji ciazy nie bylo opcji.

Cos dziewczyna zamilkła ;]

Ja mature zdawałam z dwójka dzieci Anna. Hania miała 1,5 roku a Daniel poł roczku, technikum ekonomiczne 2 lata a potem sie przeniosłam do technikum handlowego i dokonczylam w trybie zaocznym nastepne 2 lata.

reklama
Do góry