reklama
trinaa
Fanka BB :)
kaamaa świetnie się pływało, nawet powiedziałabym,że sprawiało mi to dzisiaj większą frajdę niż kiedy pływałam jeszcze w pojedynkę
patisia jasne,że nikt nikogo na siłe nie powinien uszczęśliwiać,ale zawsze miło kiedy rodzina się spotyka fakt, jak się mały urodzi,to pewnie prędko będe błagała żeby mi ktoś wydłużył dobę
Vegas to jutro będzie bibka;-) fajnie,że Martynka sobie poszalała dzisiaj:-)
patisia jasne,że nikt nikogo na siłe nie powinien uszczęśliwiać,ale zawsze miło kiedy rodzina się spotyka fakt, jak się mały urodzi,to pewnie prędko będe błagała żeby mi ktoś wydłużył dobę
Vegas to jutro będzie bibka;-) fajnie,że Martynka sobie poszalała dzisiaj:-)
fikusek1988
Mama Alanka:)
teraz nie mam nic:-) ale uzywam plynu z aa:-)no patrz a myślałam że ja taka felerna ale nie serio co 3-4 tygodnie coś się przypałętało, a teraz odpukać ani razu nic nie złapałam, a Ty Fikusek teraz coś łapiesz czy też kompletnie nic?:-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
trina wtedy będziesz błagała o 4 godzinny sen w nocy ale mam nadzieje że Jacuś szybko zacznie przesypiać noce
edit.
fikusek a ja nic nie używam tylko raz na pare miesiecy robię sobie kuracje Lactovaginalem na flore bakteryjną
edit.
fikusek a ja nic nie używam tylko raz na pare miesiecy robię sobie kuracje Lactovaginalem na flore bakteryjną
fikusek1988
Mama Alanka:)
patisia ja to sie boje przestac uzywac
lolkak
Październikowa Mama Mai
Odnośnie pracy w ciąży to ja szukałam z efektem wiadomym ;-) Od razy uprzedzałam,że jestem w ciąży. Nie zależało mi na wyciągnięciu macierzyńskiego tylko na pracy,bo się dobrze czułam i na pieniądzach,które są potrzebne. po za tym ciężko wyłudzić coś takiego jak teraz dają umowy na okres próbny miesiąc a nie 3 więc umowa by się nie przedłużyła do dni porodu a tym bardziej zero macierzyńskiego. Teraz też szukam,ale nie nadaję się,bo pewnie nie będę dyspozycyjna no i w ogóle Ze względów finansowych musieliśmy się przenieść do moich rodziców,bo z 1 pensji nie utrzymalibyśmy się chociaż mamy swoje mieszkanie.
My dziś byłyśmy się ważyć :-) Maja ma 7kg
Co do pieluch to jak Pampersy to 3-4 dziennie jak inne to więcej. Mam teraz nowe 'Dady" kupiłam 4,ale są jeszcze za duże....
Też w ciąży miałam jakieś infekcje Teraz używam tylko Lactacydu ;-)
Paula paczka przyszła :-) Dzięki :-)
Fikusek gratuluję odwagi tak w ciemno ;-)
Patisia zostało mi jeszcze 40minut "Króla" i biorę się za "czarnego łabędzia " ;-)
Vegas co w NW? ;-)
My dziś byłyśmy się ważyć :-) Maja ma 7kg
Co do pieluch to jak Pampersy to 3-4 dziennie jak inne to więcej. Mam teraz nowe 'Dady" kupiłam 4,ale są jeszcze za duże....
Też w ciąży miałam jakieś infekcje Teraz używam tylko Lactacydu ;-)
Paula paczka przyszła :-) Dzięki :-)
Fikusek gratuluję odwagi tak w ciemno ;-)
Patisia zostało mi jeszcze 40minut "Króla" i biorę się za "czarnego łabędzia " ;-)
Vegas co w NW? ;-)
Ostatnia edycja:
ja w ciazy wg ginki mialam infekcje takze raz dala gynalgin.. stwierdzila ze nie pomoglo i dala cos mocniejszego..
ale balam sie to wtykac.. zwlaszcza ze pisalo na ulotce ze w naglej koniecznosci stosowac..
poszlam do innego gina stwierdzil ze zadnej infekcji nie mam i ze dobzre ze tych tabletek nie bralam do tego podal mi plec od razu i zostal juz do konca lekarzem prowadzacym moja ciaze.
ale balam sie to wtykac.. zwlaszcza ze pisalo na ulotce ze w naglej koniecznosci stosowac..
poszlam do innego gina stwierdzil ze zadnej infekcji nie mam i ze dobzre ze tych tabletek nie bralam do tego podal mi plec od razu i zostal juz do konca lekarzem prowadzacym moja ciaze.
Chérie
Mama Danielka
tak was czytam i czytam... i podziwiam bardzo! jak dajecie sobie radę z takimi trudnościami finansowymi. ja, odpukać, nie mogę narzekać, mąż pracuje w firmie państwowej i może nie zarabia dużo, ale na tyle, że nam spokojnie wystarcza (+ wszelkie dodatki typu praniowe, premia od zysków, wczasy pod gruszą i barbórka mu przysługują, nie mówiąc o co półrocznej dostawie herbat i cukru ), raz w roku wyjeżdża na ok. miesiąc do Niemiec na sezonówkę, ja mimo że nie jestem nigdzie zatrudniona to miesięcznie zarobię jakieś 500 zł ;-). teraz gdy wzięliśmy pożyczkę na samochód, obydwoje rzuciliśmy palenie i po naszych obliczeniach tak czy siak zostanie nam 200 zł więcej ;-) u nas zmorą są dojazdy małżowiny do pracy - pracuje 90 km od domu, codziennie dojeżdża i mimo że stare auto na gaz to miesięcznie na same dojazdy traci jakieś 600 zł... ale kto wie, może za jakiś czas przeniosą go gdzieś bliżej na kopalnię ;-)
jutro się wybieramy z Danielkiem na usg bioderek, mam nadzieję, że ostatnie... w środę zaległe szczepienie.
zazdroszczę wam pogody, u nas może i jest dość wysoka temperatura, ale strasznie wieje i mam obawy przed spacerowaniem
jutro się wybieramy z Danielkiem na usg bioderek, mam nadzieję, że ostatnie... w środę zaległe szczepienie.
zazdroszczę wam pogody, u nas może i jest dość wysoka temperatura, ale strasznie wieje i mam obawy przed spacerowaniem
reklama
U nas pogoda dzis dziwna.. ale jak jest tak cieplo to Julak juz biega bez czapki...
miala cienka bluzeczke i na amxa cieniutka kurteczke.. ale biegala po parku tlyko w drodze o domu odpoczywala w wozku..
zauwazylam ze ludzie dziwnie patrza sie jak idzie sie z dzieckiem bez czapki.. a przeciez ona jzu taka malutka nie jest
miala cienka bluzeczke i na amxa cieniutka kurteczke.. ale biegala po parku tlyko w drodze o domu odpoczywala w wozku..
zauwazylam ze ludzie dziwnie patrza sie jak idzie sie z dzieckiem bez czapki.. a przeciez ona jzu taka malutka nie jest