reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
no właściwie z jednej strony dobrze ale jak się tak rozleniwię,to mnie potem wołami do roboty nie zaciągną:-D

a tymczasem lece na basen, w końcu dzisiaj mi się uda:-)

wrocilismy ze spaceru:-)

w Pl teraz zrobili dobrze bo w ciazy jezeli sie nie przyuzna to daja uumowe tyulko do roziwazania i macierzynskie sie nie nalezy.
Trzeba pracowac jakis czas wczesniej bo inaczej ZUS wszysto sprawdza i pozniej taka osoba co specjalnie "oszukala" oddaje cala kase z macierzynskiego do ZUSu,moja kumpela sie tak zalatwila. Prace owszem mozna szukac no ale nikt nie da umowy na stale,a czego? bo sie zajmuje etat a tak naparwde siedzi sie na zwolnieniu albo macierzyskim.
Ja mialam to szczescie ze w mojej firmnie pracowalam dlugo przed zajciem w ciaze i sie martwioc nie musialam. Ale tak jest ze powinno sie szukac pracy przed zajsciem w ciaze. Wtedy jestesmy bezpieczni.

no dokladnie, w Polsce to dopiero jest masakra.
widze ze tylko u mnie pogoda nie dopisuje, tez bym na spacer poszla

nie myslalas o wyjezdzie? moja znajoma pojechala do pracy do Niemiec na probe, zostawila malego rodzicom, wrocila po niego po 3 miesiacach bo jednak wszystko dobrze sie ulozylo i siedzi tam od 4 lat, poznala faceta, uklada sobie zycie.

nie myslalas o wyjezdzie? moja znajoma pojechala do pracy do Niemiec na probe, zostawila malego rodzicom, wrocila po niego po 3 miesiacach bo jednak wszystko dobrze sie ulozylo i siedzi tam od 4 lat, poznala faceta, uklada sobie zycie.
mysle mysle,bylam jakis czas temu w anglii, pracowalam tam i ogolnie mi sie podobalo i tesnie za londynem. Mysle tez o USA bo moja siostra tam juz jest kilka lat z mezem. Ale chce tu wrocic do pracy i ewentualnie odlozyc troche kasy na to wszystko chce wszystko zaplanowac by nie bylo zadnych problemow. Do Anglii pojechalam w ciemno ale dalam rade:)

Trina dzieki, łatwo poszło;-p :-)

Kurcze teraz jest tak cieplo na dworze ze szok :szok: :-D rozpalilam w piecu tak by sie ocieplilo w domku bardziej i chyba juz nie bede dokladac...;-) dzieciaki juz w pizamkach biegaja, czekamy na dobranocke:-)

reklama
Do góry