reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula wczoraj u szwagierki zjadła galaretkę, oczywiście bez mojej zgody :wściekła/y: i to chyba przez to... mam nadzieję że to nie grypa żołądkowa, dałam jej smectę i zobaczymy, jak do jutra się nie poprawi to lecimy do lekarza po coś silnieszego, bo dzisiaj 7 razy ją przebierałam i praktycznie za każdym razem połowa z pampersa wyciekła :-(

A na basen to musimy się razem wybrać, żeby nasze małe przyjaciółki się sobą nacieszyły :-D i zawsze to raźniej.

Co do ubierania to ja też czapeczkę nakładam cienką taką jakby na drutach robioną Paula wie jaką :-p
Latem też jej nakładam chusteczkę czy berecik ale to bardziej dla ochrony przed słońcem.

Tyyyaa mnie też rozwala jak widzę dzieciaki opatulone bardziej niż Julka zimą.

Ostatnio widziałam w galerii handlowej nie wiem może 2 miesięczne dziecko w grubym kombinezonie i opatulone kocem, rozumiem na podwórku, ale w pomieszczeniu, gdzie w bluzie jest gorąco :szok:

reklama
Patisia ja wiem czy taka ciężka... Jest operatorem wydobycia gazu ziemnego i ropy, pracuje na kopalni w Tarnowie.
Paula, nie śmiej się z tego cukru :-D Dostają co pół roku kilka kilo cukru i z 5 wielkich paczek herbaty, a że on ani nie słodzi ani nie pije herbaty, to przywozi do domu ;-)

Hejo. Ja dizsiaj u tego dentystyu byłam. ząb skonczopny ale od razu dentystka odkryła kolejny ubytek w trójce górnj tym razem i od czerwca znów wizyty, a chciałam mieć spokój na jakiś czas.
S ogląda sobie film w drugim pokoju.
co do hartowania dzieci to jest baaardzo dobry pomysł. moja teściowa np jest z tych cio Daffi wspomniała, dizeci na dór to tak ubierać zeby wszystko było zakryte. a jak ja w szpitalu teraz byłam to Juztynkę podobno tak ubierała że miała dwie koszulki, sweterek i jeszcze kamizelkę na to w domu. masakra bo dizecko chore i marznie.
ja w lato na głowe zakładam czapeczkę z daszkiem lub kapelusik ale w celu uchronienia przed słońcem.

Kaamaa mam nadzieję, że jutro Julcia już nie będzie męczyła się z okropną biegunką.
Ewi mnie na samą myśl o dentyście skręca, sama muszę się wybrac. Nic mnie nie boli, póki co, ale widzę, że coś niedobrego się dzieje. Yh;/

Patisia ja wiem czy taka ciężka... Jest operatorem wydobycia gazu ziemnego i ropy, pracuje na kopalni w Tarnowie.
Paula, nie śmiej się z tego cukru :-D Dostają co pół roku kilka kilo cukru i z 5 wielkich paczek herbaty, a że on ani nie słodzi ani nie pije herbaty, to przywozi do domu ;-)
b. odpowiedzialna praca, mój siedzi przy biureczku i rysuje w AutoCadzie, 3Ds Max, Inventor itp, itd. ale jestem niesamowicie dumna z niego :)
Hejo. Ja dizsiaj u tego dentystyu byłam. ząb skonczopny ale od razu dentystka odkryła kolejny ubytek w trójce górnj tym razem i od czerwca znów wizyty, a chciałam mieć spokój na jakiś czas.
S ogląda sobie film w drugim pokoju.
co do hartowania dzieci to jest baaardzo dobry pomysł. moja teściowa np jest z tych cio Daffi wspomniała, dizeci na dór to tak ubierać zeby wszystko było zakryte. a jak ja w szpitalu teraz byłam to Juztynkę podobno tak ubierała że miała dwie koszulki, sweterek i jeszcze kamizelkę na to w domu. masakra bo dizecko chore i marznie.
ja w lato na głowe zakładam czapeczkę z daszkiem lub kapelusik ale w celu uchronienia przed słońcem.
masakra, ach te babcie... :sorry:
Na TVP2 mówią o Szymonku.....
słucham masakra, patologia jak ta matka się odnosi do dziecka...

Na TVP2 mówią o Szymonku.....

po "M jak miłość" zostawiłam TV,ale wyłączyłam jak o tym mówili:no: zaraz bym ryczeć zaczęła znowu:wściekła/y:

daffi też nie lubię tak "obabuchanych" dzieci:confused2:

paula w końcu się zmobilizowałam i poszłam,ale też mi było ciężko:-p miłego oglądania;-)

kaamaa oby malutkiej przeszło;-)

Ostatnia edycja:
po "M jak miłość" zostawiłam TV,ale wyłączyłam jak o tym mówili:no: zaraz bym ryczeć zaczęła znowu:wściekła/y:

Ja też wyłączyłam.... boli mnie to że nic nie można z tym zrobić.

Ja też za dentystą nie przepadam... po zapaleniu miałam wyrwać jak najszybciej jeszcze nie wyrżniętą 8, a to już było z pół roku temu a ja dalej ją mam :dry:

reklama
idę spać... szkoda nerwy sobie szargać :/

śpijcie dobrze :-) good night lejdis :-p

Paula też idę :-p ale bez kompa :-p

Do góry