reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no dokłądnie.... i pewnie od wielkosci? swiezosci? ;-) mozna sie do wszystkiego doczepic:-p

anetka ja tez mysle ze to od niewyplukanego proszku....a tak to w jakim jej pierzesz ze tak jej wyskoczylo? Kurcze u mnie Miki juz ma prane ubranka od 3mies w zwyklym proszku byle był sensitiv i nic mu nie jest:-) cale szczescie bo bym chyba zwariowala osobno prac nasze ciuszki a jego tez osobno..... :no: do tego Lovela jest droga ;]

reklama
Przekazuje zdj od Izy zdjecie naszego malego forumowego cudu:)
resizep1203111037.jpg

U nas dziś też ciepło było, Mała dziś była pierwszy raz w swoim życiu na placu zabaw:) huśtawka jej się podobała bo i w domu ma i uwielbia, ale na zjeżdżalni zjeżdzac nie chciała, chyba za duża bo u bratanków z malutkiej zjeżdżała:)

Kiniorek gratulacje:) Mały śliczny!!

aaa no i na weterynarii byliśmy bo na wielkim ogrodzie mają baranki, konika, więc Mała miała frajdy po pachy:) mamy masę fot:)

zaraz ją kładę spac.

Vika ale chce isc chociaz na 3-4 m-ce do lekkiej pracy, bo nasza sytuacja finansowa nie jest za rozowa, a przeciez czeka mnie mnostwo wydatkow w najblizszym czasie.
Trinaa to bedziesz miala dobrze platny zawod, za granica tez jest zapotrzebowanie

Śliczny Bobas :-)

A my dzisiaj byłyśmy na zakupkach, kupiłam Julce w auchan 2 bluzeczki z hello kity, dwie takie same bo tak mi się podobały :-D

No i w lumpku 2 pary legginsów i 3 bluzeczki z krótkim rękawem.

A jutro jak będzie ładna pogoda chcemy ją zabrać znowu na salę zabaw.

jeeeeeeeeeej KINIOREK Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! :-D Malutki cuuudowny!:-D

spadam na film, nadrobię jutro:-p dobrej nocki laseczki;-)

reklama
a u nas był wieczór filmowo-muzyczno romantyczny:D oby więcej takich:D
teraz pędzimy spac, więc słodkich snów:)

Do góry