reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

kiniorek mały jest cudny......... :tak:
Kaamaa gratki :-)

Hania pojechala do kosciola z babcią a ja jem sniadanie i wychodze na dwór z chlopakami;-) na dworze jest bosssssko :-D

reklama
hej;-)

u nas pogoda świetna 13 stopni w cieniu, aż chce się zyć:-) teraz trzeba jakoś dzionek rozplanować;-)

justys 20stopni :szok: U nas ma być ok.7stopni:-) Trzeba sobie zrobić dłuższy spacerek z przystankiem w McD na lody z polewą toffi:-D Trzeba się przygotować do lodowego sezonu:-D
lolkak Kaszkę zawsze "na oko" robię, żeby gęsta była, tak jak dziewczyny piszą:tak:
Ubranka piorę częściowo w Dzidziusiu, częściowo w Vizirze sensitive i płuczę w Jelpie. Zrobiłam takie zapasy proszkowe w ciąży, że jeszcze do białych rzeczy dziecięcego proszku starczy mi chyba na rok ;-) Ale w sumie zbyt często prania nie robiłam, bo dostałam tyle ciuszków, że początkowo mogłam raz na 2 tyg. pranie nastawiać :-D

Ostatnia edycja:
U Nas 10 stopni :-)

Jednak nie pojedziemy na salkę zabaw.

Jedziemy do centrum handlowego, muszę sobie kupić płaszczyk na wiosnę, później na spacer do parku i na koniec gdzieś na obiad wstąpimy.

Uwielbiam takie dni ;-)

Miłego Dnia Dziewuszki :-)

Witam niedielnie. ale ładna pogoda, chyba wybierzemy sie na dór niedługo. już nie hcce mi się kisić w domu. a yjście na dór może dobrze zrobi. dzisjaj kaar przyszedł, mam nadizeję ze choroba nie wraca bo nie wyrobię. już starczy na ten rok :-D
Kamaa Gratuluje dla bratowej.
Kiniorek TObie też wielkie gratulacje.

dobra, lecę. odezwę się wieczorem.

Hej

u nas też ładnie, 13 stopni było z godzinę temu. Tyle, że coś słonko zaszło a od rana do niedawna było słonecznie. Tak czy siak Mała biegała po ogrodzie, pierwszy raz o własnych nóżkach bo ostatnio na ogrodzie była na jesień, ale w wózku bo chodzic jeszcze nie umiała:)
Teraz ma drzemkę, J jeszcze śpi a ja pomalowałam sobie paznokcie i przygotowałam sobie i Martynce ubranka na wypad popołudniowy do teściowej.

Widze,że wszyscy korzystają ile się da z pogody:-) ja siedze sama w domu, mój pojechał do cioci:dry: a że ja za nią hmm...nie przepadam, to zostałam sobie w chałupce;-)

reklama
kiniorek synek przepiękny :tak::tak: jeszcze raz gratuluję :*

paula może masz rację, mama kupiła Zuzi w biedronce body i w sumie nie prałam ich i je Zuzce założyłam.. może naprawdę dlatego ma te krostki. Dzisiaj już nie aż tak czerwone i chyba trochę ich mniej.

U nas też cieplutko. Zuzia jest u teściów, my zaraz będziemy jeść obiad, a później chyba pójdziemy na jakiś spacerek, może nad jezioro. Dawno sami nie byliśmy na takim spacerze :-p

Do góry