reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a dalej masz takiego lenia czasem ? moj nie chce przejsc, najchetniej bym spala lub lezala caly czas. ugotuje obiad chociaz, zeby nie bylo ze nic nie zrobilam :)
no to ciesz sie chwila wolnosci :) ja lubie jak M. wyjdzie, wreszcie "wolna chata" :p

reklama
A różnie to bywa, czasem mam lenia, a czasem wstaje np koło 7 i wtedy od rana coś robię, gotuje, troche sprzątam;-)
ja tam w sumie wolę jak Michał jest w domu, bo ogólnie przez jego pracę mało czasu spędzamy razem:-) dobrze,że sama jeszcze chodzę do pracy, bo innaczej bym się zanudziła jak mops:-p no i jeszcze mnie ratuje siostra i teściowie;-)

Kiniorek gratuluję :tak::tak: w końcu masz tego swojego skarba przy sobie ;-):-)

fikusek chyba mam. Masz rację, dam jej. Jeśli to trochę się zmniejszy to znaczy, że uczulenie? Tylko ciekawe na co... nic nowego nie jadła ani nic :sorry: tym bardziej, że ani ja ani Przemek uczulenia nie mamy, jedynie moja mama ma. Mam nadzieję, że nie na sierść psa, ale chyba nie, bo już 3 miesiące go mamy i wcześniej nic się nie działo.

Anetka oby Zuzi przeszło;-)

zupka ja znalazłam tą prace po maturze i miłam iść od października na studia,ale postanowiłam że zrobie sobie ten rok przerwy od nauki. Zobaczymy czy teraz na jesień uda mi się to jakoś ogarnąć, zobaczymy jak z małym będzie:-)

a o robotę jest strasznie ciężko, moja koleżanka z liceum studiuje zaocznie i szuka pracy to jest koszmar:no:

za granica to juz w ogole porazka, z samym angielskim moge liczyc tylko na prace przy sprzataniu. zrob sobie lepiej jeszcze rok przerwy od studiow :) po co masz sie stresowac nauka, a na pierwszym roku jest jej najwiecej :/

Zobaczymy jak to się wszystko poukłada:tak: w sumie Jacuś będzie miał tylko cztery miesiące,więc nie wiem czy będe miała serce go zostawiać nawet na te weekendy jeśli bym się zdecydowała na zaoczne:-)

zaoczne czy dzienne - nauki tyle samo. a na zaocznych w sumie jeszcze gorzej bedzie, bo wiekszosc rzeczy bedziesz sie musiala dowiedziec sama. zycze jednak powodzenia jesli sie zdecydujesz. a na jaki kierunek pojdziesz?

Anetka wapno nie zawsze pomaga ale zazwyczaj:-) napewno nie pogorszy sprawy:) moze po prostu miala podrazniona skore i tak zareagowala na proszek czy plyn do plukania,mi sie tak czasmi robi. Jezezli zniknie sama to pewnie jednorazowy incydent,a jak nie to mozna posc do lekarza np po zyrtec na alergie :-) ale mam nadzieje ze sama zniknie:)
Alan wstal wiec ide znowu na spacer bo takie ciepelo ze trzeba korzystac:)

reklama
fikusek dałam jej wapno, zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieję, że zniknie. :tak:

umi gratuluję wygranych biletów :-p:-p

Do góry