reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zupka mam termin na 30 maja :-)

a czemu kochana na majówki nawet nie zajrzysz??:-p
tam też sa fajne dziewczyny:-D:tak:

a u mnie znajomi juz pojechali mała śpi..
i poxniej albo wpadnie kumpela albo ja jadę do innej kumpeli :-)

Kiniorek ogromne gratulacje kochana dla Ciebie...
super ze jesteś już po i masz synka przy sobie!!
teraz cieszcie się wspólnymi chwilami :*

Ostatnia edycja:
reklama
My już po spacerku,niedawno wrócilismy,obiadek mały zjadł i lulu poszedł.A ja się stracha najadłam,Antos siedział w krzesełku do karmienia a ja chciałam mu buźke wytrzeć(on tego nie lubi) i wtedy tak się wygiął że uderzył głową z tyłu w taką nakrętkę do regulowania oparcia,był płacz,lament a teraz wielki guzior a ja się wystraszyłam czy czasem mu się nic nie stało bo jednak to głowa.Biedaczek mój kochany.

Kiniorek nareszcie! wielkie gratulację no i witaj Kasperku kochany!
umi gratki
anetka to podaj małej to wapno i daj znać czy jest poprawa
Paula nie no co ty żadna z ciebie zołza tylko fajna babka!

ViKamciaG,zupka,trinaa to teraz czekamy na wasze maleństwa.
Kurczę a ja ciągle myślę o tej przeprowadzce i doczekać się nie mogę heheh

Kiniorek wielkie wielkie gratulacje :-):-):-)

No to mamy dwóch obywateli, bo moja bratowa też urodziła dzisiaj synusia :-)

Lolkak motor :szok: bez uzgodnienia dziwny gość :sorry: dobrze że go jednak nie kupił...

Anetka ja mam często takie wypryski, właśnie po tym jak mi pralka źle proszek wypłukała, dobrze że dałaś wapno pomoże na pewno.

Przed chwilą dzwoniła do mnie kumpela, ma 10 m córeczkę pożarła się z M on wyjechał do Wawy i nie wiadomo czy w ogóle wróci a ona nie ma gdzie się podziać bo nie stać ją na opłacanie wynajętego mieszkania...

szoook co się z tymi chłopami dzieje.
Już kiedyś mieszała u Nas parę dni była identyczna sytuacja, teraz nie mam miejsca żeby ją przygranąć.

Cholera wkurza mnie to, chłop ma wszystko w D i to dziewczyna ma się o wszystko martwić :dry:

kama gratulacje dla bratowej ;-)
no mam nadzieję, że to od niewypłukanego proszku :-p
Masakra z tą Twoją koleżanką, nie powinna nawet pozwolić, żeby wrócił, ja bym takiego pogoniła :baffled:

Anetka ten związek od początku był chory.... wiesz najgorsze jest to że nie ma jej kto pomóc, ja też nie mam miejsca w domu, sami śpimy w salonie na rozkładanej kanapie.

No ale nic musi sobie jakoś poradzić, mam nadzieję że postąpi odpowiedzialnie.

Zuzia ma tylko w jednym miejscu te wypryski?
Zobaczysz jak do poniedziałku nie przejdzie to idź do lekarza, niech obejrzy.

kama a ona żadnej rodziny nie ma? kogoś u kogo mogłaby na razie zamieszkać? u rodziców, rodzeństwa..?

Zuzia ma to na rączce tylko. Tzn ogólnie na policzkach zawsze ma czerwone krostki ale to odkąd pamiętam.. lekarz mówi, że to nic takiego... :sorry:

Juz gratulowalam ale nie zaszkodzi jeszcze raz;-)

Kiniorek serdeczne gratulacje!! Szybko wracajcie do domku!:-) wreszcie juz razem;-)

No my dzis bylismy u tesciów, drzewo szykowalismy, dzien zlecial masakrycznie szybko:-) do tego pogoda super, w wiosennych ubraniach na dworze, a i dzieciaki po poludniu bez czapek chodzily:tak: superm wiosne czuc w powietrzu, teraz nawet mam okna w domu otwarte bo jak nas nie bylo nie wywietrzylam to nadrabiam;-)

kaamaa gratulacje dla bratowej;-) a co do tej sytuacji z koleżanką:szok: co za gość, nie pojmuję takich ludzi:no:

ViKamcia a w sumie to nawet nie wiem czemu na majówki nie zaglądam:-p muszę się poprawić:-)

zupka może fizjoterapie, albo zrobie kurs na instruktora aerobiku czy coś, no zobaczymy jak to się ułoźy;-)

Eliza u nas wietrzenie przez cały dzień było, aż miło teraz :-)

i dzisiaj z kina nici:-( może jutro się uda:-p

trina u nas wiaterek byl taki fajny cieply:tak:
A i patrzyłam, M wczoraj kupowal piers z kuraka i u nas jest po 14.99 :-) bede robic jutro te nuggetsy ;-)

reklama
Ja aż z ciekawości zadzwoniłam do taty u niego w Radomsku jest po 16, czyli też nie za wesoło:dry: ale to też zależy od sklepu

Do góry