reklama
Witam.
Kamaa uśmiechm, głowa do góry, grzywka na prosto i będzie wspaniale.
Vegas Słiczne ciuszki.
Daffi Ja wiem co to przenoszenie. podwójnie i czym skutkuje dlatego przy następnej ciąży będe się domagać szybszego wywołania bo za dyużó strachu jest potem.
to Thamartymnka jednak jest w drugiej ciąży? Mam nadzieje ze u niej ok wswzystko?
Kamaa uśmiechm, głowa do góry, grzywka na prosto i będzie wspaniale.
Vegas Słiczne ciuszki.
Daffi Ja wiem co to przenoszenie. podwójnie i czym skutkuje dlatego przy następnej ciąży będe się domagać szybszego wywołania bo za dyużó strachu jest potem.
to Thamartymnka jednak jest w drugiej ciąży? Mam nadzieje ze u niej ok wswzystko?
Z
zupkaogorkowa
Gość
hej laski jak pogoda u was, tu znow tragedia,a o 10.00 wyjsc musze.
ciuszki dla dziewczynek sliczne najchetniej kupilabym wszystkie ale moja F ma dopiero 5 cm
Zuzka sliczna byla jak sie urodzila
ciuszki dla dziewczynek sliczne najchetniej kupilabym wszystkie ale moja F ma dopiero 5 cm
Zuzka sliczna byla jak sie urodzila
lolkak
Październikowa Mama Mai
I co ta u Kiniorka?? Była ta CC??
Kaamaa co Ty chcesz dobrze to wygląda A jak wyprostowane to pewnie jeszcze lepiej. Ja nie lubię jak mi u fryzjera na szczotkę coś układają,bo później sama w domu tego nie zrobię
Paula platynowy blond? Hahaha dobre A ciuszki jak zawsze super Jak pojedziesz tam to będę u Ciebie składać zamówienia na ciuchy
Daff,lenka ja tam byłam tylko 10 dni i na szczęście nic Mai nie było. współczuję wam takich przeżyć..
Patisia i jak tam łapanie moczyku ?
Vegas zakupy widzę udane.Dobrze,że już zdrowiejecie
Kaamaa co Ty chcesz dobrze to wygląda A jak wyprostowane to pewnie jeszcze lepiej. Ja nie lubię jak mi u fryzjera na szczotkę coś układają,bo później sama w domu tego nie zrobię
Paula platynowy blond? Hahaha dobre A ciuszki jak zawsze super Jak pojedziesz tam to będę u Ciebie składać zamówienia na ciuchy
Daff,lenka ja tam byłam tylko 10 dni i na szczęście nic Mai nie było. współczuję wam takich przeżyć..
Patisia i jak tam łapanie moczyku ?
Vegas zakupy widzę udane.Dobrze,że już zdrowiejecie
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Helloł helloł
Vegas sliczne ciuszki, mi się najbardziej sweterek podoba ;-)
Paula a |Tobie już mówiłam że są mega świetne! :-)
Lenka współczuje przeżyć.... biedny Adaś.
Patisia powodzenia i refleksu
U mnie znowu brzydka pogoda niby jest już 5 stopni ale pochmurno i wiatr wieje.
Vegas sliczne ciuszki, mi się najbardziej sweterek podoba ;-)
Paula a |Tobie już mówiłam że są mega świetne! :-)
Lenka współczuje przeżyć.... biedny Adaś.
Patisia powodzenia i refleksu
U mnie znowu brzydka pogoda niby jest już 5 stopni ale pochmurno i wiatr wieje.
lolkak
Październikowa Mama Mai
już patrzę na gg:-)
reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
witam sie i ja:-)
vegas ,paula ciuszki sa bombowe:-)
Anetka Zuzia wiele sie zminila:-) Alan tez byl mocno napuchniety jak sie urodzil. No i tez urodzil sie z ropiejejacym oczkiem jak Julka Daffi a byl tylko 5 dni po terminie.
Lenka ja wlasnie dlatego poszlam na wywolanie sama z siebie 3 dni po terminie,powiedzalam ze nie wyjde jak mnie nie przyjma i 2 dni pozzniej Alan sie urodzil. Ja tez nigdy nie przenosze ciazy dlugo o ile jeszce w niej bede....slyszalam wiele hostorii z przenoszeniem ...corka mojej sasiadki urodzila sie martwa bo byla przenoszona...
Dobrze ze Adas zdrowy:*
vegas ,paula ciuszki sa bombowe:-)
Anetka Zuzia wiele sie zminila:-) Alan tez byl mocno napuchniety jak sie urodzil. No i tez urodzil sie z ropiejejacym oczkiem jak Julka Daffi a byl tylko 5 dni po terminie.
Lenka ja wlasnie dlatego poszlam na wywolanie sama z siebie 3 dni po terminie,powiedzalam ze nie wyjde jak mnie nie przyjma i 2 dni pozzniej Alan sie urodzil. Ja tez nigdy nie przenosze ciazy dlugo o ile jeszce w niej bede....slyszalam wiele hostorii z przenoszeniem ...corka mojej sasiadki urodzila sie martwa bo byla przenoszona...
Dobrze ze Adas zdrowy:*