reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

Ja nie wiem co się dzisiaj z moim dzieckiem stało ale wstała już o 4.30!!!!:szok:
Pozniej wzięłam ja do nas i jeszcze na godzinę przysnęła,ale ja juz nie spałam :angry:

vegas i paula śliczne ubranka

kamma śliczny kolorek i fajny fryz

Patisia powodzenia

A u nas wczoraj tez było badzo słonecznie ale dzisiaj juz deszcz pada i wiatr duzy.

Lece ogarną i pozniej wpadnę

reklama
Ja pitole....

Właśnie mówią o tym Szymonku w pytaniu na śniadanie....

Poryczałam się, matka się drze bije a ten biedaczek

"tylko żeby nie leciała krew"...... :-(

Nie mogę....

Lenka biedny Adaś:*

kaamaa nie jesteś sama, u nas też pogoda masakryczna, wiatrzysko takie,że głowę chciało mi urwać hak byłam z psem:szok: a co do tego Szymonka, to brak mi słów, nie umiem zrozumieć dlaczego jeszcze do tej pory nikt mu nie pomógł:wściekła/y:

paula, Vegas ekstra ciuszki:-)

Malwina współczuje nocki

dzisiaj wcześniej wstałam i tak się kręce po tym mieszkaniu i zastanawiam się co na obiad. Wczoraj dostałam te ciuszki:-) śliczne są i wszystkie praktycznie jak nowe, więc w sumie tak prawie do 6 miesiąca mam spory zapas odzieżowy:-p

Eliza daj znać jak tam u stomatologa;-)

Ostatnia edycja:
U Kiniorka narazie ok. byla na badaniu ale jeszcze nic wiecej nie wiem... jedynie tyle ze kolejna tabletke na zbicie cisnienia dostala.

hej

sorry nie nadrabiam.... nie moge, prawie rycze z bólu...:-( zęba juz nie ma, wyrwany... nic nie zapłaciłam o dziwne, bo w mojej wsi nawet na NFZ placilam za znieczulenie :confused: i to wogóle super dentystka, do mnie na wies niewiem czy pojde jeszcze, wole tam...
boli.... :-( :sad: :sad: :sad: :sad:

Eliza slonce trzymaj sie. mi panadol pomagal moze wyprobuj.
u nas sie opatrunkow na miejsca po wyrwaniu zeba nie stosuje stwierdzili ze to jest zbyt niebezpieczne... mam nadzieje ze ci przejdzie szybciutko:)

Elizka współczuję. A miałaś tam jakiś stan zapalny,ropę? Bo jak mi wyrwali ząb i miałam ropę to później przez jakiś tydzień chodziłam i robiła mi zastrzyki w tą dziurę z sody. Bolało jak cholera:dry:

Trinaa no super są takie paki :-) A jaka oszczędność ;-)

Daff to dawaj znać co u niej ;-)

Malwina ja wiem co to znaczy jak dziecko tak wstaje ja mam to prawie codziennie :-D Dziś akurat późno,bo o 5:30,ale zasnęła o 5 po 3 godzinnych harcach.

reklama
A ja wg USG przenosiłam tylko 10 dni, a faktycznie bo wg OM i po tym jak łożysko po porodzie wygladało przenosiłam 20 dni i w sumie nie wspominam dnia porodu zbyt miło najadłam sie strachu. Szczerze mówiac nigdy chyba sie tak nie bałam. Tym bardziej jak sie dowiedzialam ze mam miec za 2 min cc a ja głupia pytanie im strzeliłam czy nie moge SN urodzić. Ale ja chyba w jakimś szoku byłam bo musieli mi po 3 razy mówic co mam robic. Teraz jak wspominam to wydawało mi sie ze stoje sobie jako obserwator a nie osoba która ma rodzic. Ale potem pielegniarka mnie otrzeźwiła tekstem " Naturalnie? Trzeba szybko bo i tak nie wiadomo czy dziecko przezyje" Nie powtórzę dokladnie ale sens był podobny:/

daffi jak dla mnie ta babka ma xle dobrany stanik:-D mysle ze ktos powinien jej to uswiadomic:-p
kaamaa a spróbuj wyprotowac włoski:-) i grzywke zrobic prostą:-) wydaje mi sie ze super by ci było i wcale nie wygladasz xle spodziewałam sie nie wiem jakiejś maszkary na głowie a ty takie halo robiłas nie potrzebnie:-p
anetka ale Zuzia maleńka była, az sie nadziwić nie moge.
anetka daff a mój miał oczy spuchniete i w środku w nosie jedna dziurka całkowicie zatkana, a druga tak na tyci tyci otworek:/ ale szczerze mowiac myslałam ze wszystkie dzieci tak mają. No i przez ten nos strasznie świszczał:/

Do góry