reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no właśnie ciekawe czemu się nie odzywa? martwię się o nią
lenka biedny Adaś ale cieszę się że wszystko się dobrze skończyło,tylko nie potrzebnie musieliście przez to piekło przechodzić.Najważniejsze że Synek zdrowy.

reklama
justys- też myślę czemu się nie odzywa, czy zaakceptowała drugą ciążę, wkońcu jest taka młoda, może nie ma wsparcia najbliższych. Mogłaby się do nas odezwać.

Paula ja już patrzec nie mogę na letnie rzeczy dla Małej bo tyle tego ma, że masakra:D ale ciągle powtarzam jakie dla dziewczynek są boskie ubranka:)

Vegas ale z Ciebie nocny marek:-p

potem nadrobię:) mamy wyjsć, a mały jeszcze siku nie zrobił i jak ja mu mam złapać mocz do badania :-(

Witam.
Kamaa uśmiechm, głowa do góry, grzywka na prosto i będzie wspaniale.
Vegas Słiczne ciuszki.
Daffi Ja wiem co to przenoszenie. podwójnie i czym skutkuje dlatego przy następnej ciąży będe się domagać szybszego wywołania bo za dyużó strachu jest potem.

to Thamartymnka jednak jest w drugiej ciąży? Mam nadzieje ze u niej ok wswzystko?

hej laski :) jak pogoda u was, tu znow tragedia,a o 10.00 wyjsc musze.
ciuszki dla dziewczynek sliczne :) najchetniej kupilabym wszystkie :happy: ale moja F ma dopiero 5 cm :-D
Zuzka sliczna byla jak sie urodzila :)

I co ta u Kiniorka?? Była ta CC??

Kaamaa co Ty chcesz dobrze to wygląda :tak: A jak wyprostowane to pewnie jeszcze lepiej. Ja nie lubię jak mi u fryzjera na szczotkę coś układają,bo później sama w domu tego nie zrobię :-D
Paula platynowy blond? Hahaha dobre :-D A ciuszki jak zawsze super :-D Jak pojedziesz tam to będę u Ciebie składać zamówienia na ciuchy :-D

Daff,lenka ja tam byłam tylko 10 dni i na szczęście nic Mai nie było. współczuję wam takich przeżyć..

Patisia i jak tam łapanie moczyku :-D?

Vegas zakupy widzę udane.Dobrze,że już zdrowiejecie

Helloł helloł

Vegas sliczne ciuszki, mi się najbardziej sweterek podoba ;-)

Paula a |Tobie już mówiłam że są mega świetne! :-)

Lenka współczuje przeżyć.... biedny Adaś.

Patisia powodzenia i refleksu :-D

U mnie znowu brzydka pogoda :dry: niby jest już 5 stopni ale pochmurno i wiatr wieje.

reklama
witam sie i ja:-)
vegas ,paula ciuszki sa bombowe:-)

Anetka Zuzia wiele sie zminila:-) Alan tez byl mocno napuchniety jak sie urodzil. No i tez urodzil sie z ropiejejacym oczkiem jak Julka Daffi a byl tylko 5 dni po terminie.

Lenka ja wlasnie dlatego poszlam na wywolanie sama z siebie 3 dni po terminie,powiedzalam ze nie wyjde jak mnie nie przyjma i 2 dni pozzniej Alan sie urodzil. Ja tez nigdy nie przenosze ciazy dlugo o ile jeszce w niej bede....slyszalam wiele hostorii z przenoszeniem ...corka mojej sasiadki urodzila sie martwa bo byla przenoszona...
Dobrze ze Adas zdrowy:*

Do góry