reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
patisia jeśli po robieniu tego zdjęcia nie podmienili mi dziecka, to na pewno ona :-p ja tam nie wiem, CC miałam więc obudziłam się sporo po tym jak Zuzia już była na świecie :-p
Dobranoc :tak:

Daffi a dużo przenosiłaś?
Współczuję, ale dobrze, że nic naprawde poważnego Julce nie było.

edit:
kama no właśnie wiem, jak miała roczek to też całkiem inaczej wyglądała :-p no ja myślę, że laseczka z niej będzie :-p;-)

patisia jeśli po robieniu tego zdjęcia nie podmienili mi dziecka, to na pewno ona :-p ja tam nie wiem, CC miałam więc obudziłam się sporo po tym jak Zuzia już była na świecie :-p
Dobranoc :tak:

Daffi a dużo przenosiłaś?
Współczuję, ale dobrze, że nic naprawde poważnego Julce nie było.

edit:
kama no właśnie wiem, jak miała roczek to też całkiem inaczej wyglądała :-p no ja myślę, że laseczka z niej będzie :-p;-)

11 dni.. to byl 41tydz i 4 dzien... z tym ze wg moich wyliczen jeszcze dalej....

Daffi to naprawdę dużo :szok: ja na szczęście miałam CC robione przed terminem. Termin miałam na 9.05, a CC zrobili 4.05 :tak:

edit:
Lecę do łóżka laseczki ;-) mąż wrócił.
Dobranoc;*

no to czekamy na Kasperka:) jakoś ostatnio mam mało czasu na BB. Ja już zdrowa, Mała prawie też już, J został okropny kaszel. Mama znowu rozpieściła mi dziecko ubrankami - kupiła jej miniówkę dżinsową, spodenki na lato dżinsowe, dżinsy i sweterek:) a i pieska - maskotkę.
Ja wczoraj do 3 w nocy netowałam a o 6 już na nogach, więc miałam expresowe spanie:D

Paula, Kaamaa fajne są Wasze córcie, widac, że się lubią:)
Trinaa piękny brzuszek!
Zupkaogórkowa współczuję tyle czekania na usg;/
Daffi mój mąż też miał z tej firmy kiedyś laptopa, bardzo sobie chwalił. Ale miał dużego lapa. No a potem miał takiego małego jak Ty, ale sprzedał bratu. Też się super sprawdzał. Piękna Julcia w pięknym bodziaku:) Anetka ma talent:)
Anetka słodka Zuzinka:) nie podobna do siebie:D
Eliza będzie good:D Też się boję dentysty.

tu najnowsze łowy martynkowe
DSCN3219_640x480.jpgDSCN3217_640x480.jpgDSCN3192_360x480.jpgDSCN3190_360x480.jpgDSCN3220_360x480.jpgDSCN3218_640x480.jpgDSCN3193_360x480.jpgDSCN3191_640x480.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny miałyście dużo szczęścia z tym przenoszeniem. Urodziłam 11 dni po OM a prawdopodobnie więcej. Adas urodził się zdrowy, jednak źle go oczyścili z wód płodowych,które były zielone. Dostał infekcji, dobrano niewłaściwy antybiotyk. Przewieziono go do innego szpitala, stwierdzono zapalenie opon. Leżał tam 2 tygodnie-dla mnie to była wieczność-nie wiem jak dają radę mamy wcześniaków. Adaś i tak miał wiele szczęścia. Ale przy drugiej ciąży nie będę siedzieć cicho jeśli będę po terminie. Będę naciskać na wywołanie. Wiem,ze przy Adasiu to było zaniedbanie lekarzy-bo powinnam mieć cesarkę- po odejściu czopu zaczęłam mocno krwawić i było też widać,ze wody są zanieczyszczone. Jednak położna nie chciała się mną zająć. Dopiero po 7 godzinach skurczy co 2 minuty wpuścili mnie na porodówkę. To szczeście,ze się nie wykrwawiłam a Adaś jest zdrowy. A wystarczyło zrobić cesarkę i można było tego uniknąć.

Nie lubię słyszeć nawet,ze ktoś jest po terminie-dlatego cieszę się,ze wkrótce Kiniorek pokaze nam swojego Kasperka:)

Wczoraj wcześnie poszłam spać i dziś cierpie na bezsenność.

Ostatnia edycja:
U nas jednak nici z tego mieszkania,zostajemy na starych śmieciach tak to jest jak się info dostaje przez ''głuchy telefon''.Mi od razu wydawało się to za piękne żeby było prawdziwe.Trudno.
Ja dziś w lumpku byłam ale nic specjalnego nie kupiła,jedynie spodnie moro dla Antka i ogrodniczki i sobie bluzeczkę taką tunikę czerwona ale średnio mi się podoba.

Paula Kama super te Wasze córeczki,małe gwiazdy.
Kama fajna ta Twoja fryzurka ,i ładny kolorek.
Paula
mi się podobaten dywanik z tweetem na różowym tle.
Vegas superowe te ciuszki,będzie mała modelka z Martynki.
Eliza trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte oby nie bolało
Anetka śliczna Zuzia,jak byś zobaczyła mojego szkraba po porodzie to byś padła,spuchnięty,czerwony,łó matko... ale najważniejsze ze teraz jest ładniutki hehehe.
Daffi przykro mi że Twoja mała miała te infekcję ale najważniejsze że doszła do siebie i jest zdrowiutka.

No i oczywiście KCIUKI ZA KINIORKA zaciśnietę i czekamy na małego kiniorowatego Kasperka hehhehe.

Paula cudaśne te ciuszki,właśnie dlatego chciałam mieć curę...

Laseczki albo przegapiłam ale coś chyba z 2 dni wieści od themartynki nie widziałam,ktos wie co u niej?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry