reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:-D :-D :-D jeśli ktoś prowadzi aktywne życie płciowe, to naprawde chyba tylko 1% jest nieskazitelny :-p i w to wątpie:-p bo ta druga grupa to znaczy że coś tam jakieś śladowe ilości czegoś lub kogoś są:-p

a ja dzisiaj idę na zakupy :-p wczoraj G. dostał odprawę i idę poszaleć po sklepach :-p

edit.

Eliza nie pomoge niestety, bo nie pobieram rodzinnego :sorry: ale musze iść wybrać pita i się rozliczyć to kasa spłynie ;-) i odpisze małego od podatku to już w ogóle luksus :-p lubie jak dają :-p

reklama
kobitki nie macie co robić??? tyle stron od wczoraj???

U nas 2 pobudki w nocy, przed 7 wstala dalam mleczko i pospala jeszcze do 8!!!

A ja zaraz zmykam zęba sobie wstawić. Tak mi się po ciązy posypały ze szok

KAMAA a ja bym się nie bała zdawać z matmy:) hehe

Witam nową mamyśkę:0

Eliza ja miałam 16 już.....
Patisia ja poszaleje po wypłacie Rafała bo trzeba sie jakoś na wesele ubrać i to już na 19 marca ;/ ehhh jakos mnie tam nie ciagnie :/
Malwina ja tez musze sie w końcu przełamać i iśc do dentysty bo 8 która mi wyrosła u góry tak sie pchala że mi 7 skruszyła... a ta 7 3 lata temu miała robiona kanałowo.... nic mnie nie boli ale co coś zjem to mam w tej dziurze ;/:/

Malwina jaknajmniej bolesnej wizyty u dntysty :ta: mnie zawsze zęby zaczynają boleć jak tam siedze :-p

ixi to owocnej nauki;-) a nuta bardzo przyjemna :tak: ja lubie muzykę mieszaną i popu, dance, reggae, i dobry rock, choć od paru miesięcy mam jobla na punkcie YouTube - Tim Berg - Seek Bromance (Director's Cut) (Buy on iTunes now!) ( fajnie by było tak wsiąść i jechać przed siebie :-D ) ale powiem Wam że zaraz po osiemnastce tak z G. pojechaliśmy niewiadomo gdzie:-p i dojechaliśmy do Karkonoszy :-p

edit.

ixi powiem Ci że serio mi się b. podoba :tak:

Ostatnia edycja:
Patisia tez lubie ta piosenke.....Ohh jak fajnie by było uciec choc na chwile od wszystkich obowiazków i trosk.. hehe marzenia :):)
Ixi mam nadzieje że Olinek da Ci sie pouczyc :):)

hej ale produkujecie:-) ładnie to tak po nocach nie spac?:D
ja sie wczoraj zmylam bo temeratura mnie zlapala wiec sie polozylam pod kolderke.
Mam nadzieje ze ten antybiotyk pomoze....

Czyli moja gmina na samym koncu jak zawsze:-D

Fikusek od tych jajników goraczka? kurcze, ile czasu moze minac od zadzialania antybiotyku by juz nie bolało itd? a jak nie przestanie to znow do gina musisz isc?

Co do muzyki to ja słucham wszystkiego po trochu:tak:

Czyli moja gmina na samym koncu jak zawsze:-D

Fikusek od tych jajników goraczka? kurcze, ile czasu moze minac od zadzialania antybiotyku by juz nie bolało itd? a jak nie przestanie to znow do gina musisz isc?

Co do muzyki to ja słucham wszystkiego po trochu:tak:
tak przy zapaleniu jajnikow goraczka czesto jest,ja wczoraj mialam pierwszy raz a boli mnie juz kilka dni,wczoraj wzialam pierwsza tabletke antybiotyku wiec napewno to za malo by stwerdzic czy dziala,mam wybrac do konca i jak nie bedzie poprawy t znowu gin a wtedy to juz cyba szpital zostanie...

reklama
Do góry