reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja mam tak samo nie potrafię jeszcze gazu wyczuć. :-) Za ciężką mam nogę i od razu za dużo gazu dodaję. ;-)
pamiętam jak J uczył mnie jeździc autem nim jeszcze na jazdy jakiekolwiek się zapisałam. On ma auto sportowe cougara i silnik mocny, cwiczyłam na placu z dyskoteki, dośc duży plac. Gazu nie wyczuwałam i tak jechałam, że omal nie wrąbaliśmy do dyskoteki:D Szok a J tak się wystraszył, że kurczowo tulił się do drzwi od pasażera zamiast coś zrobic:p a potem kłamał, że super mi szło:p

reklama
hehe ja to z jazdą nie miałam nigdy problemu
wiadomo na pocatku to się nie wie kiedy zmieniać biegi albo coś

ale ja jakoś szybko wsyztsko załapałam.. zdałam za 1 razem , no i nawet egzaminator mnie pochwalił że jestem obcykana i się nie boję i nie zastanawiam tylko wiem co robię:zawstydzona/y:
ale mi się wtedy miło zrobiło:happy:

aaa dziękuję Paolajn
ale to było 6 lat temu:laugh2:
więc szmat czasu ..
za to przynajmniej wiem że jestem dobrym kierowcą io nie jedną osobę nauczyłam jeździć...
nawet mojego męża:-D:tak:

ja też zmykam bo się w ebay-a wkręciłam , więc trochę mi zajmie , i spaciu

dobranoc

Witaj theMartynka - śliczną masz córeczkę.

Adaś oczywiście zasnął przed 23. Uff co ja z nim mam. Nie wiem czemu wszyscy dziś narzekają na ból głowy i ja też cierpie(choć rzadko mi się to zdarza),więc się już położę.

dobry:-)

my już nie śpimy, G. dziś poszedł pierwszy dzień do nowej pracy:-) wczoraj doszli ze starym pracodawcą do porozumienia, ale naprawdę ciężko było:-(

noc super :-D mały spał do 7.30 :-) teraz idę coś zjeść :-D

mam nadzieje że i u Was noc była fajna ;-)

hej z rana.
Paolajn powodzenia!
theMartynka jejku wygladasz na wiecej lat... masz jakies takie zdjecie co Cie dobrze widac?:-) córka chyba do Ciebie podobna i fajna masz fryzurke;-)

Nocka do 4 ok a potem mały tek sie wiercil, wzielam go do swojego łózka i normalnie myslalam ze zwatpie tak marudzil, krecil sie jeczał... :dry: ehhhh

Od sierpnia mnie czeka wczesne wstawanie:-) Wczoraj byłam u ginekolog i pokazałam jej wyniki badań wszystko ok na początku martwił mnie troche wynik cytologii bo 2 grupa ale poczytałam na ten temat w necie i sie uspokoiłam, poza tym lekarz nic nie mówił na ten temat... A wy jakie miałyście/macie grupy cytologii?

:szok: o mateńku. aż 20 stron. nadrabiam tylko 10 wstecz.
Daffi Gratuluje bratowej dzidziusia.
Eliza Ja też uwielbiam Vin Diesla. reszta tych bardziej sławnych to tacy zniewieściali faceci.
Pattinsona lubie, ale tylko za jego głos i piosenki. nie za aktorstwo.
swego czasu ubustwiałam Davida Duchownego, ale już mi przeszło.
Vegas Iglesias. Ja chodziłam dio podstawówki kiedy był ten szał, pamiętam jak kolwezanki wzdychały do jego teledysków i każda marzyla by wziąć w nim udział. ja wolę Rickiego Martina.

kiniorek Zafunduj sobie chwilę relaksu, jakas muzyka przy której dobrze się czujesz, kąpiel. a z ta cytologia, to brrr. ja nie mogę jakaś nieogarnięta ta babka musiała być. jak mi ostatnio pobierali cytologie to we dwóch, gin przytrzymuje ten cały wziernik a połozna pobiera wymaz. ale u nas tak zawze jest.
Themartynka witaj.] nikt tu cię nie będzie krytykował, co sie stało to sie nie odtsanie, trzeba suię cieszyć i żyć dalej. ładną masz córeczkę. widać że strasznie do mamy podobna. a jak mieszkacie z narzeczonym? razem czy oddzielnie. i jak w ogóle dajecie sobie radę? najlepiej zedytuj sygnaturkę i zostaw sam suwaczek, albo zmniejsz zdjęcie, a jakbyś chciala dodać zdjecia to normalnie w poście.
Cherie Ładna kobitka z CIebie.
emiliana ja mam II grupę, i te z sie martwiiłam, ale dizewczyny mnie usokoiły że to dobra grupa więc też się nie martw.

a u nas wczoraj Mareczek cyrki odstawiał. nie chciał w puiżame sie ubrac i wielki płacz był przez ponad godzinę.

reklama
No..... ale nocna produkcja ..... nie nadąże nigdy za Wami.
Widze nową mamusie... witaj :):)
A u nas lepiej... nie ma gorączki i Kuba bardziej żywy jest :):)

Do góry