reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
e-milianna u mnie jeden jest tylko możliwy... dom dzieci obiad itp itd :D:D
wyszłabym z dziecmi troche na spacer ale jeszcze za wcześnie.. Kuba musi wyzdrowieć.... Może w weekend nam sie uda

Vegas my i tak z tą maturą miałyśmy lepiej :tak: teraz ta cholerna matma obowiązkowa weszła, za chiny bym nie zdała.

Emiliana ja z tego co pamiętam to mam I/II grupę, ale ostatni raz cytologię miałam rok temu :zawstydzona/y::sorry:

Paula a Ty już miałaś próbną?

U Nas nocka super, o 6:20 obudziły ją psy :wściekła/y: szlag mnie trafi kiedyś :dry:

M pojechał z kuzynem do lasu po drzewo.... nie lubię jak tak na żywca bez żadnego pozwolenia jadą.

e-miliana ja mam tez 2 grupe.
co do planów na dzis to ja mam takie same jak patrycja9009 :-p

kaamaa hehe ja tez sie ciesze ze te 4 lata temu nie bylo obowiazkowej matmy bo na bank bym nie zdala... :tak:

Patrycja dobrze,że z małym juz dobrze :-)

Patisia hahah dobre :-D

Ewi co do muzyki latino :-) To jesli nagranie jest po hiszpańsku to wolę Iglesiasa, bo tekst lepszy a jeśli już śpiewają po angielsku to żadne :-D :-D A tak w ogóle to innej muzy słucham :-D

Dziś drugie podejście do jabłuszka :-) Tym razem żadna łyżeczka nie doszła celu ;-) :-D

Vegas my i tak z tą maturą miałyśmy lepiej :tak: teraz ta cholerna matma obowiązkowa weszła, za chiny bym nie zdała.

Emiliana ja z tego co pamiętam to mam I/II grupę, ale ostatni raz cytologię miałam rok temu :zawstydzona/y::sorry:

Paula a Ty już miałaś próbną?

U Nas nocka super, o 6:20 obudziły ją psy :wściekła/y: szlag mnie trafi kiedyś :dry:

M pojechał z kuzynem do lasu po drzewo.... nie lubię jak tak na żywca bez żadnego pozwolenia jadą.
Ty to masz przekichane z tymi psami ..... współczuje :/

patrycja 9009 czy w takim razie masz choć raz na jakiś czas chwilę dla siebie? : P
Dla siebie....ale chodzi Ci o to czy gdzies sama wychodze??
od razu odpowiem.... mój cały dzień to dzieci porządki obiad i internet.... już nie pamietam kiedy wyszłam gdzieś sama.. jak juz to zawsze z dziecmi albo całą 4 :):) a dla siebie mam czas jak mój przychodzi z pracy bo wtedy dzieci sie wręcz rzucaja na niego i jakoś specjalnie nie chcą do mnie iść :D:D
emiliana ja też miałam II grupę :tak I grupę to chyba tylko dziewice mają :-p
ja tez miałam II ale ponad rok temu teraz bede miała badanie 18 marca.....
Patisia dobre z tymi dziewicami:-D

Ostatnia edycja:
reklama
patrycja9009 no tak, jest podobno ze te który nie współzyly maja grupe pierwsza:-p :-)

Lolkak a to gdzie jabłuszko wyladowalo ?;-) :-D

edit; O dziewczyny rodzinne juz dostałyscie? ciekawa jestem kiedy bedzie bo jest zawsze do 30ego u mnie a luty ma przecie 28 dni :-D
A tak pozatym to zamotana jestem, wczoraj myslalam ze jest czwartek a dzis mysle ze jest sroda a tu juz czwartek :-D heh :dry:

Do góry