reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
e-milianna u mnie jeden jest tylko możliwy... dom dzieci obiad itp itd
wyszłabym z dziecmi troche na spacer ale jeszcze za wcześnie.. Kuba musi wyzdrowieć.... Może w weekend nam sie uda
wyszłabym z dziecmi troche na spacer ale jeszcze za wcześnie.. Kuba musi wyzdrowieć.... Może w weekend nam sie uda
Kamiśka :)
Vegas my i tak z tą maturą miałyśmy lepiej teraz ta cholerna matma obowiązkowa weszła, za chiny bym nie zdała.
Emiliana ja z tego co pamiętam to mam I/II grupę, ale ostatni raz cytologię miałam rok temu
Paula a Ty już miałaś próbną?
U Nas nocka super, o 6:20 obudziły ją psy szlag mnie trafi kiedyś
M pojechał z kuzynem do lasu po drzewo.... nie lubię jak tak na żywca bez żadnego pozwolenia jadą.
Emiliana ja z tego co pamiętam to mam I/II grupę, ale ostatni raz cytologię miałam rok temu
M pojechał z kuzynem do lasu po drzewo.... nie lubię jak tak na żywca bez żadnego pozwolenia jadą.
Liza
e-miliana ja mam tez 2 grupe.
co do planów na dzis to ja mam takie same jak patrycja9009
kaamaa hehe ja tez sie ciesze ze te 4 lata temu nie bylo obowiazkowej matmy bo na bank bym nie zdala...
co do planów na dzis to ja mam takie same jak patrycja9009
kaamaa hehe ja tez sie ciesze ze te 4 lata temu nie bylo obowiazkowej matmy bo na bank bym nie zdala...
lolkak
Październikowa Mama Mai
Patrycja dobrze,że z małym juz dobrze :-)
Patisia hahah dobre
Ewi co do muzyki latino :-) To jesli nagranie jest po hiszpańsku to wolę Iglesiasa, bo tekst lepszy a jeśli już śpiewają po angielsku to żadne A tak w ogóle to innej muzy słucham
Dziś drugie podejście do jabłuszka :-) Tym razem żadna łyżeczka nie doszła celu ;-)
Patisia hahah dobre
Ewi co do muzyki latino :-) To jesli nagranie jest po hiszpańsku to wolę Iglesiasa, bo tekst lepszy a jeśli już śpiewają po angielsku to żadne A tak w ogóle to innej muzy słucham
Dziś drugie podejście do jabłuszka :-) Tym razem żadna łyżeczka nie doszła celu ;-)
Serduszko1
Ty to masz przekichane z tymi psami ..... współczuje :/Vegas my i tak z tą maturą miałyśmy lepiej teraz ta cholerna matma obowiązkowa weszła, za chiny bym nie zdała.
Dla siebie....ale chodzi Ci o to czy gdzies sama wychodze??patrycja 9009 czy w takim razie masz choć raz na jakiś czas chwilę dla siebie? : P
od razu odpowiem.... mój cały dzień to dzieci porządki obiad i internet.... już nie pamietam kiedy wyszłam gdzieś sama.. jak juz to zawsze z dziecmi albo całą 4 a dla siebie mam czas jak mój przychodzi z pracy bo wtedy dzieci sie wręcz rzucaja na niego i jakoś specjalnie nie chcą do mnie iść
ja tez miałam II ale ponad rok temu teraz bede miała badanie 18 marca.....emiliana ja też miałam II grupę :tak I grupę to chyba tylko dziewice mają
Patisia dobre z tymi dziewicami
Ostatnia edycja:
reklama
Liza
patrycja9009 no tak, jest podobno ze te który nie współzyly maja grupe pierwsza :-)
Lolkak a to gdzie jabłuszko wyladowalo ?;-)
edit; O dziewczyny rodzinne juz dostałyscie? ciekawa jestem kiedy bedzie bo jest zawsze do 30ego u mnie a luty ma przecie 28 dni
A tak pozatym to zamotana jestem, wczoraj myslalam ze jest czwartek a dzis mysle ze jest sroda a tu juz czwartek heh
Lolkak a to gdzie jabłuszko wyladowalo ?;-)
edit; O dziewczyny rodzinne juz dostałyscie? ciekawa jestem kiedy bedzie bo jest zawsze do 30ego u mnie a luty ma przecie 28 dni
A tak pozatym to zamotana jestem, wczoraj myslalam ze jest czwartek a dzis mysle ze jest sroda a tu juz czwartek heh