reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas zaraz naprawde przedawkujesz :-p Ja ostatnio wzięłam 6 Ibuprofenów jak mnie ząb bolał :sorry:

Mąż wrócił i przyniósł mi cole :-) kocham go:-p:-p:-p
ja od Coli jestem aż za bardzo uzależniona, bez Coli mam zły humor.. I potrawię 2l w jeden wieczór wypic.
Anetko odpukac, ale łep mnie już nie boli:)
kurcze ViKamcia od problemu Twojej córci ja dziś zajrzałam Małej tam i obserwowałam i też jakoś mi się na dole wydaje to zrośnięte.. nie wiem w ogóle jak to ma wyglądac;/ jak człowiek nie wie to nie ma się czym sugerowac.

tylko ja nigdy wcześniej o takim problemie nie słyszałam i jak tam Małej patrzałam czy coś z kupali nie zostało to nigdy niczego dziwnego nie widziałam. Pediatra do lipca co miech patrzała zawsze czy wsjo ok i było cacy a Mała ani razu za ipeczkę się nie trzymała, nie drapała, nic.

Ostatnia edycja:
reklama
No w końcu znowu nadrobiłam :)

Co do ulubionych aktorów to mi się podoba Chad Michael Murray :-).
Witam themartynka2010. Śliczną masz córeczkę :-).
Kurczę już zapomniałam co miałam napisać ;-).
Nadrobiłam i zaraz też idę spać bo jutro matura próbna z polskiego mnie czeka :-(.
będzie dobrze - powodzenia!:)

wystraszyłam was... i teraz wszystkie sprawdzają,...:zawstydzona/y:
Vegas no ja mam nadzieje że to nie to samo.. a jak ma wyglądać .. hmm
no czy to wygląda tak jakby było przyklapnięte, widać pasek gdzie jest mniejsza warga , ale ona nie odstaje od wększej tylko jest sobie tak do niej przyklejona:sorry:
nie umiem wytłumaczyć inaczej

Ostatnia edycja:
ViKamcia bo to by musiało byc zilustrowane a wątpię by jakieś ilustracje medyczne pod tym kątem gdzieś w necie były. Kolejne szczepienie Młodej w czerwcu to bym musiała powiedziec by sprawdziła babeczka czy wsjo ok, ale Mała dziwnie się nie zachowuje, nic jej na pewno nie boli, nie swędzi bo by to było widac. Do lipca babka patrzała tam zawsze, tak robiła i dobrze, ma byc kontrola, więc chyba by zauważyła jakby coś złego było. A to tak z dnia na dzień może się stac?

Vegas u mnie stało się w przedziale 3 tygodni , od wyjazdu do pl bardziej mój D się zajmował małą , on kąpał przebierał , jak wróiłam to ja się czułam cały czas osłabiona więc cały czas on ...
no ale jak to tatuś onb tylko powierzchownie ją mył np , czy jak przebierał to wytarł normalnie i nie przyglądął się nieczemu , bo ja to zawszse ją dobrzse wymywałam i dobrze sprawdzałam..
no i ostatnio właśnie ja ją po kąpieli wycierałam i zauwazyłam ...
patrzyłam czy są jakieś zdjęcia w necie ale nic nie znalazłam...:no:

ja się pocieszam tym, że moja córa nie zachowuje się jakby ją tam coś swędziało czy bolało a to raczej dobry znak. Bo ona z natury jest delikatna i jak ją coś boli, ba, wystarczy, że na pupę klepnie to już płacz w niebogłosy:p

oj matura kiedy to było:D te próbne tak nie stresują jak te prawdziwe. Ale wg mnie te próbne były trudniejsze. Oczywiście jak ja pisałam maturę.

reklama
Ja maturą się zbytnio nie przejmuję bardziej egzaminem zawodowym bo tam trzeba mieć 75% żeby zdać :eek:.

Wczoraj miałam pierwsze jazdy i myślałam, że będzie gorzej a tu całkowity luzik :-). No i fajnie się jeździ ;-). Jarek tzn. instruktor powiedział, że jestem bardzo porywcza. Od razu gaz do dechy i jedziemy. :-D
ja się cykałam każdej jazdy:) ale miałam biedę jeździc 50tką po mieście, zawsze nóżka naciskała na więcej:D nienawidzę parkowania..

Do góry