reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja mam tak samo nie potrafię jeszcze gazu wyczuć. :-) Za ciężką mam nogę i od razu za dużo gazu dodaję. ;-)
pamiętam jak J uczył mnie jeździc autem nim jeszcze na jazdy jakiekolwiek się zapisałam. On ma auto sportowe cougara i silnik mocny, cwiczyłam na placu z dyskoteki, dośc duży plac. Gazu nie wyczuwałam i tak jechałam, że omal nie wrąbaliśmy do dyskoteki:D Szok a J tak się wystraszył, że kurczowo tulił się do drzwi od pasażera zamiast coś zrobic:p a potem kłamał, że super mi szło:p

reklama
hehe ja to z jazdą nie miałam nigdy problemu
wiadomo na pocatku to się nie wie kiedy zmieniać biegi albo coś

ale ja jakoś szybko wsyztsko załapałam.. zdałam za 1 razem , no i nawet egzaminator mnie pochwalił że jestem obcykana i się nie boję i nie zastanawiam tylko wiem co robię:zawstydzona/y:
ale mi się wtedy miło zrobiło:happy:

aaa dziękuję Paolajn
ale to było 6 lat temu:laugh2:
więc szmat czasu ..
za to przynajmniej wiem że jestem dobrym kierowcą io nie jedną osobę nauczyłam jeździć...
nawet mojego męża:-D:tak:

ja też zmykam bo się w ebay-a wkręciłam , więc trochę mi zajmie , i spaciu

dobranoc

Witaj theMartynka - śliczną masz córeczkę.

Adaś oczywiście zasnął przed 23. Uff co ja z nim mam. Nie wiem czemu wszyscy dziś narzekają na ból głowy i ja też cierpie(choć rzadko mi się to zdarza),więc się już położę.

dobry:-)

my już nie śpimy, G. dziś poszedł pierwszy dzień do nowej pracy:-) wczoraj doszli ze starym pracodawcą do porozumienia, ale naprawdę ciężko było:-(

noc super :-D mały spał do 7.30 :-) teraz idę coś zjeść :-D

mam nadzieje że i u Was noc była fajna ;-)

hej z rana.
Paolajn powodzenia!
theMartynka jejku wygladasz na wiecej lat... masz jakies takie zdjecie co Cie dobrze widac?:-) córka chyba do Ciebie podobna i fajna masz fryzurke;-)

Nocka do 4 ok a potem mały tek sie wiercil, wzielam go do swojego łózka i normalnie myslalam ze zwatpie tak marudzil, krecil sie jeczał... :dry: ehhhh

Od sierpnia mnie czeka wczesne wstawanie:-) Wczoraj byłam u ginekolog i pokazałam jej wyniki badań wszystko ok na początku martwił mnie troche wynik cytologii bo 2 grupa ale poczytałam na ten temat w necie i sie uspokoiłam, poza tym lekarz nic nie mówił na ten temat... A wy jakie miałyście/macie grupy cytologii?

:szok: o mateńku. aż 20 stron. nadrabiam tylko 10 wstecz.
Daffi Gratuluje bratowej dzidziusia.
Eliza Ja też uwielbiam Vin Diesla. reszta tych bardziej sławnych to tacy zniewieściali faceci.
Pattinsona lubie, ale tylko za jego głos i piosenki. nie za aktorstwo.
swego czasu ubustwiałam Davida Duchownego, ale już mi przeszło.
Vegas Iglesias. Ja chodziłam dio podstawówki kiedy był ten szał, pamiętam jak kolwezanki wzdychały do jego teledysków i każda marzyla by wziąć w nim udział. ja wolę Rickiego Martina.

kiniorek Zafunduj sobie chwilę relaksu, jakas muzyka przy której dobrze się czujesz, kąpiel. a z ta cytologia, to brrr. ja nie mogę jakaś nieogarnięta ta babka musiała być. jak mi ostatnio pobierali cytologie to we dwóch, gin przytrzymuje ten cały wziernik a połozna pobiera wymaz. ale u nas tak zawze jest.
Themartynka witaj.] nikt tu cię nie będzie krytykował, co sie stało to sie nie odtsanie, trzeba suię cieszyć i żyć dalej. ładną masz córeczkę. widać że strasznie do mamy podobna. a jak mieszkacie z narzeczonym? razem czy oddzielnie. i jak w ogóle dajecie sobie radę? najlepiej zedytuj sygnaturkę i zostaw sam suwaczek, albo zmniejsz zdjęcie, a jakbyś chciala dodać zdjecia to normalnie w poście.
Cherie Ładna kobitka z CIebie.
emiliana ja mam II grupę, i te z sie martwiiłam, ale dizewczyny mnie usokoiły że to dobra grupa więc też się nie martw.

a u nas wczoraj Mareczek cyrki odstawiał. nie chciał w puiżame sie ubrac i wielki płacz był przez ponad godzinę.

reklama
No..... ale nocna produkcja ..... nie nadąże nigdy za Wami.
Widze nową mamusie... witaj :):)
A u nas lepiej... nie ma gorączki i Kuba bardziej żywy jest :):)

Do góry