o mateńku. aż 20 stron. nadrabiam tylko 10 wstecz.
Daffi Gratuluje bratowej dzidziusia.
Eliza Ja też uwielbiam Vin Diesla. reszta tych bardziej sławnych to tacy zniewieściali faceci.
Pattinsona lubie, ale tylko za jego głos i piosenki. nie za aktorstwo.
swego czasu ubustwiałam Davida Duchownego, ale już mi przeszło.
Vegas Iglesias. Ja chodziłam dio podstawówki kiedy był ten szał, pamiętam jak kolwezanki wzdychały do jego teledysków i każda marzyla by wziąć w nim udział. ja wolę Rickiego Martina.
kiniorek Zafunduj sobie chwilę relaksu, jakas muzyka przy której dobrze się czujesz, kąpiel. a z ta cytologia, to brrr. ja nie mogę jakaś nieogarnięta ta babka musiała być. jak mi ostatnio pobierali cytologie to we dwóch, gin przytrzymuje ten cały wziernik a połozna pobiera wymaz. ale u nas tak zawze jest.
Themartynka witaj.] nikt tu cię nie będzie krytykował, co sie stało to sie nie odtsanie, trzeba suię cieszyć i żyć dalej. ładną masz córeczkę. widać że strasznie do mamy podobna. a jak mieszkacie z narzeczonym? razem czy oddzielnie. i jak w ogóle dajecie sobie radę? najlepiej zedytuj sygnaturkę i zostaw sam suwaczek, albo zmniejsz zdjęcie, a jakbyś chciala dodać zdjecia to normalnie w poście.
Cherie Ładna kobitka z CIebie.
emiliana ja mam II grupę, i te z sie martwiiłam, ale dizewczyny mnie usokoiły że to dobra grupa więc też się nie martw.
a u nas wczoraj Mareczek cyrki odstawiał. nie chciał w puiżame sie ubrac i wielki płacz był przez ponad godzinę.