reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula to własnie najgorzej jak się nie wie czy miała tak od początku czy nie..
bo moja wiem na 100% że tak właśnie nie miała bo jej odstawała calusia.. więc się zaniepokoiłam taką zmianą....
a u Ciebie nie wiadomo..

umi tak masz rację.. te najbardziej pochorowane to na szpilkach siedza i pierwsze pędzą żeby tylko się pożalić lekarzowi..
i czas zajmują i kolejkę , a tak naprawde nic im nie dolega.. no ale tak już bywa..
może i my bedziemy takie na starość hihih:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jeszcze jestem :-) ale też niedługo uciekam, bo mężuś zaraz wróci :-p

themartynka Ty naprawdę masz 16 lat? Poważnie wyglądasz jak na taki wiek :tak:

dobranoc kaamaa i martynka;-)

a mój znowu gdziesz przepadł:-p coś czuje,że na bilardzie się nie skończyło:-D

no właśnie chciałam to napisac, że Martynka wyglądasz na starszą, nawet starszą ode mnie a ja mam prawie 23 lata:p Córa suuper, Blondasek malutki:D Wygląda na Łobuziaka:D chodzi już sama? Aha a czemu w nicku masz 2010? z ciekawości pytam bo widzę, że córa grudniowa:)

zjadłam kolację i łeb nie boli, ale ulga, opłacało się 4tą tabsę brac:D

reklama
Vegas zaraz naprawde przedawkujesz :-p Ja ostatnio wzięłam 6 Ibuprofenów jak mnie ząb bolał :sorry:

Mąż wrócił i przyniósł mi cole :-) kocham go:-p:-p:-p

Do góry