reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula to własnie najgorzej jak się nie wie czy miała tak od początku czy nie..
bo moja wiem na 100% że tak właśnie nie miała bo jej odstawała calusia.. więc się zaniepokoiłam taką zmianą....
a u Ciebie nie wiadomo..

umi tak masz rację.. te najbardziej pochorowane to na szpilkach siedza i pierwsze pędzą żeby tylko się pożalić lekarzowi..
i czas zajmują i kolejkę , a tak naprawde nic im nie dolega.. no ale tak już bywa..
może i my bedziemy takie na starość hihih:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jeszcze jestem :-) ale też niedługo uciekam, bo mężuś zaraz wróci :-p

themartynka Ty naprawdę masz 16 lat? Poważnie wyglądasz jak na taki wiek :tak:

dobranoc kaamaa i martynka;-)

a mój znowu gdziesz przepadł:-p coś czuje,że na bilardzie się nie skończyło:-D

no właśnie chciałam to napisac, że Martynka wyglądasz na starszą, nawet starszą ode mnie a ja mam prawie 23 lata:p Córa suuper, Blondasek malutki:D Wygląda na Łobuziaka:D chodzi już sama? Aha a czemu w nicku masz 2010? z ciekawości pytam bo widzę, że córa grudniowa:)

zjadłam kolację i łeb nie boli, ale ulga, opłacało się 4tą tabsę brac:D

reklama
Vegas zaraz naprawde przedawkujesz :-p Ja ostatnio wzięłam 6 Ibuprofenów jak mnie ząb bolał :sorry:

Mąż wrócił i przyniósł mi cole :-) kocham go:-p:-p:-p

Do góry