reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tez czyta;lam te puchatkowe i jak sklad zobaczylam to padlam....toz to w ogle nie dla dzieci... ja bym sama tego nie tknela.

ja alnowi kupuje jubilatki z sokolowa,maja sporo miesa i tez nie mom.

Ostatnia edycja:
reklama
ixi śliczne chłopaczki :-)

Ja zazwyczaj kupuję Zuzi paróweczki cielęce na wagę, nie te w paczkach...

Zuzka już śpi, ja też już wykąpana. Zrobiłam sobie kakao i w końcu mam czas tylko dla siebie :tak:;-)

edit:
posmarowałam Zuzce wcześniej główkę oliwką, po jakimś czasie wyczesałam, umyłam włoski i mam nadzieję, że jutro już tej ciemieniuchy nie zobaczę.
Ciemieniucha się jej zrobiła tak jak pisałyscie, zapewne od niedokładnie spłukanego szamponu... bo z Zuzią to jest ciężko, krzyczy, wstaje jak jej płuczę włoski, więc próbuję jak najszybciej no i teraz mam :sorry:

Ostatnia edycja:
Vegas popieram kame w 100 a nawet w 300% :tak: i jeszcz Wam powiem ciekawostkę, w parówkach dla dzieci nie powinno być trzech "niedobrych E" : E450, E451 i E452 to są fosforany, które powodują, że wapń się w ogóle się nie wchłania, a dla dzieci to jest bardzo szkodliwe, bo szybko rosną :sorry:

hehe moja i szybko rosnąc:p
a tak w ogóle cóż.. człowiek uczy się na błędach. Będę musiała poczytac o tych parówkach no i przestawac je kupowac.

pisząc "szybki wzrost" miałam na myśli 1-2cm w skali miesiąca w skali roku daje 12-24 cm to jest bardzo dużo :sorry:

ja kupuje kiełbaski cielęce bodajże z sokołowa na wagę. Parówki jadł może z 2 razy jakieś dziecięce- było w nich sporo mięsa i bez mom-u-nie pamiętam jakiej firmy. Niestety dzieci uwielbiają parówki i inne takie mięsne "przysmaki" staram się jednak by najmniej mu szkodziły.

Anetka dzisiaj pisałaś o ciemieniuszce, i po kąpieli u małego też zauwazyłam na glówce ale zalałam oliwką i wyczesałam, przez pare dni powtórzymy i mam nadzieję że będzie po problemie :-) :huh::huh::huh:

Ostatnia edycja:
Patisia piszesz jakbym celowo dawała Małej parówki, które niekoniecznie są dobre dla dzieci. Człowiek się uczy na błędach całe życie. Teraz wiem, że mam jej tego nie dawac. Co opinia to inna, jedni zachwalają te kiełbaski, inni nie.

Mała od 20 śpi a ja sobie oglądam NW:)

reklama
ale mój powyższy post się odnosił tylko i wyłącznie do ciemieniuchy więc teraz nie wiem o co kaman :sorry: a emotki na początku miały być na końcu, a są na początku?:eek:

Do góry