reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
heja
ja dzis mam jakis zamutony dzien
widzialam tu dziw wiele zdiec dzieciaczkow wszytkie sliczniutkie
Ixi a Olinek i Miloszek jacy juz duzi
ja jutro do gina jade .....nie chce mi sie ale jak to sie mowi : jak trza to trza
Alan dzis od nowa marudzi tzn buczy,jeczy itp.
W tym tyug chyba pojde z nim na to szczepienie bo jeszcze nie mial bo ostatnio przelozyli bo grupa panowala ale msyeli ze teraz moge juz isc. Zobaczymy albo najpierw przedzwonie i sie spytam.
ja dzis mam jakis zamutony dzien
widzialam tu dziw wiele zdiec dzieciaczkow wszytkie sliczniutkie
Ixi a Olinek i Miloszek jacy juz duzi
ja jutro do gina jade .....nie chce mi sie ale jak to sie mowi : jak trza to trza
Alan dzis od nowa marudzi tzn buczy,jeczy itp.
W tym tyug chyba pojde z nim na to szczepienie bo jeszcze nie mial bo ostatnio przelozyli bo grupa panowala ale msyeli ze teraz moge juz isc. Zobaczymy albo najpierw przedzwonie i sie spytam.
lolkak
Październikowa Mama Mai
Ixi jakie słodziaki :-) Ja się pytałam czy karmisz tylko piersią czy może dokarmiasz mm? Bo z tego co pamiętam miałaś jakieś małe problemy
Liza
Fanka BB :)
ixi kurcze ale fajne dwa bobaski
U mnie wreszcie wsio wróciło do normalnosci dzieciaki biegaja po domu, zycie wrócilo normalnie! Miki marudzi tylko bo mu te jedynki górne beda sie wyżynac:/ bidulek....
U mnie wreszcie wsio wróciło do normalnosci dzieciaki biegaja po domu, zycie wrócilo normalnie! Miki marudzi tylko bo mu te jedynki górne beda sie wyżynac:/ bidulek....
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
no to Eliza super, że dzieci w domu będzie gwarno i wesoło
Ixi 2 Słodziaki
Martynka popołudniu tylko godzinkę spała. Ogólnie szalejemy ciągle /no aktualnie Mała z dziadkami szaleje/, wymieniłyśmy chomikowi podłoże, Mała była zachwycona jak widziała chomika biegającego, praniem się zajęłam bo trochę się nazbierało. Dzisiaj Mała dostała w spadku kolejne ubranka i trzeba to poprac bo sporo tego. Ale to jutro. Alem się objadła sałatką z pora
Ixi 2 Słodziaki
Martynka popołudniu tylko godzinkę spała. Ogólnie szalejemy ciągle /no aktualnie Mała z dziadkami szaleje/, wymieniłyśmy chomikowi podłoże, Mała była zachwycona jak widziała chomika biegającego, praniem się zajęłam bo trochę się nazbierało. Dzisiaj Mała dostała w spadku kolejne ubranka i trzeba to poprac bo sporo tego. Ale to jutro. Alem się objadła sałatką z pora
Kamiśka :)
Ixi śliczne maluchy :-)
Anetka my nigdy ciemieniuchy nie mieliśmy, też bym radziła z tą oliwką tak ze 2 h przed kąpielą wmasować.
Eliza super że dzieciaki już w domu, a Miki biedaczek ucałuj Go
Lolkak strzykawkę chciała wyrwać terrorystka
A pytałaś co z tym spaniem?
Paula ja daję Julce "jedynki" mają więcej mięsa, i nie ma mom-u. Super że Zuzi posmakowały.
Ja Julce kroje na kawałki stawiam miseczkę na ziemi i sobie szama.
Julka już śpi.
ja czekam na M ma być za półgodziny i spadam do Szwagierki
Anetka my nigdy ciemieniuchy nie mieliśmy, też bym radziła z tą oliwką tak ze 2 h przed kąpielą wmasować.
Eliza super że dzieciaki już w domu, a Miki biedaczek ucałuj Go
Lolkak strzykawkę chciała wyrwać terrorystka
A pytałaś co z tym spaniem?
Paula ja daję Julce "jedynki" mają więcej mięsa, i nie ma mom-u. Super że Zuzi posmakowały.
Ja Julce kroje na kawałki stawiam miseczkę na ziemi i sobie szama.
Julka już śpi.
ja czekam na M ma być za półgodziny i spadam do Szwagierki
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
co do parówek Martynka je Puchatkowe specjalne dla dzieci. Uwielbia je. Kroję na plastry, nabijam plaster, Mała do ręki dostaje widelczyk bo to taka Zosia samosia i je, potem mi daje widelczyk, ja nabijam plaster i jej daję i tak dalej
reklama
Kamiśka :)
co do parówek Martynka je Puchatkowe specjalne dla dzieci. Uwielbia je. Kroję na plastry, nabijam plaster, Mała do ręki dostaje widelczyk bo to taka Zosia samosia i je, potem mi daje widelczyk, ja nabijam plaster i jej daję i tak dalej
Tee puchatkowe to szajs poczytaj ich skład, a to że sąz k. puchatkiem i napisane że dla dzieci to nie znaczy że dobre
Atestów żadnych nie mają.
Zobacz czy w składzie nie ma MOM ( mięso oddzielone mechanicznie) kopyta, kości.