reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
heja:)

ja dzis mam jakis zamutony dzien:confused2:

widzialam tu dziw wiele zdiec dzieciaczkow:) wszytkie sliczniutkie:)

Ixi a Olinek i Miloszek jacy juz duzi:)

ja jutro do gina jade .....nie chce mi sie ale jak to sie mowi : jak trza to trza:)
Alan dzis od nowa marudzi tzn buczy,jeczy itp.
W tym tyug chyba pojde z nim na to szczepienie bo jeszcze nie mial bo ostatnio przelozyli bo grupa panowala ale msyeli ze teraz moge juz isc. Zobaczymy albo najpierw przedzwonie i sie spytam.

ixi kurcze ale fajne dwa bobaski :-D

U mnie wreszcie wsio wróciło do normalnosci :tak: dzieciaki biegaja po domu, zycie wrócilo normalnie! :-D Miki marudzi tylko bo mu te jedynki górne beda sie wyżynac:/ bidulek....

no to Eliza super, że dzieci w domu:) będzie gwarno:) i wesoło
Ixi 2 Słodziaki:)

Martynka popołudniu tylko godzinkę spała. Ogólnie szalejemy ciągle /no aktualnie Mała z dziadkami szaleje:p/, wymieniłyśmy chomikowi podłoże, Mała była zachwycona jak widziała chomika biegającego:), praniem się zajęłam bo trochę się nazbierało. Dzisiaj Mała dostała w spadku kolejne ubranka i trzeba to poprac bo sporo tego. Ale to jutro. Alem się objadła sałatką z pora:)

Ixi śliczne maluchy :-)

Anetka my nigdy ciemieniuchy nie mieliśmy, też bym radziła z tą oliwką tak ze 2 h przed kąpielą wmasować.

Eliza super że dzieciaki już w domu, a Miki biedaczek ucałuj Go :tak:

Lolkak strzykawkę chciała wyrwać :-D terrorystka :-D
A pytałaś co z tym spaniem?

Paula ja daję Julce "jedynki" mają więcej mięsa, i nie ma mom-u. Super że Zuzi posmakowały.
Ja Julce kroje na kawałki stawiam miseczkę na ziemi i sobie szama.

Julka już śpi.
ja czekam na M ma być za półgodziny i spadam do Szwagierki :tak:

co do parówek Martynka je Puchatkowe:) specjalne dla dzieci. Uwielbia je. Kroję na plastry, nabijam plaster, Mała do ręki dostaje widelczyk bo to taka Zosia samosia i je, potem mi daje widelczyk, ja nabijam plaster i jej daję i tak dalej:)

reklama
co do parówek Martynka je Puchatkowe:) specjalne dla dzieci. Uwielbia je. Kroję na plastry, nabijam plaster, Mała do ręki dostaje widelczyk bo to taka Zosia samosia i je, potem mi daje widelczyk, ja nabijam plaster i jej daję i tak dalej:)

Tee puchatkowe to szajs :sorry: poczytaj ich skład, a to że sąz k. puchatkiem i napisane że dla dzieci to nie znaczy że dobre :sorry:
Atestów żadnych nie mają.

Zobacz czy w składzie nie ma MOM ( mięso oddzielone mechanicznie) kopyta, kości.

Do góry