reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
heja:)

ja dzis mam jakis zamutony dzien:confused2:

widzialam tu dziw wiele zdiec dzieciaczkow:) wszytkie sliczniutkie:)

Ixi a Olinek i Miloszek jacy juz duzi:)

ja jutro do gina jade .....nie chce mi sie ale jak to sie mowi : jak trza to trza:)
Alan dzis od nowa marudzi tzn buczy,jeczy itp.
W tym tyug chyba pojde z nim na to szczepienie bo jeszcze nie mial bo ostatnio przelozyli bo grupa panowala ale msyeli ze teraz moge juz isc. Zobaczymy albo najpierw przedzwonie i sie spytam.

ixi kurcze ale fajne dwa bobaski :-D

U mnie wreszcie wsio wróciło do normalnosci :tak: dzieciaki biegaja po domu, zycie wrócilo normalnie! :-D Miki marudzi tylko bo mu te jedynki górne beda sie wyżynac:/ bidulek....

no to Eliza super, że dzieci w domu:) będzie gwarno:) i wesoło
Ixi 2 Słodziaki:)

Martynka popołudniu tylko godzinkę spała. Ogólnie szalejemy ciągle /no aktualnie Mała z dziadkami szaleje:p/, wymieniłyśmy chomikowi podłoże, Mała była zachwycona jak widziała chomika biegającego:), praniem się zajęłam bo trochę się nazbierało. Dzisiaj Mała dostała w spadku kolejne ubranka i trzeba to poprac bo sporo tego. Ale to jutro. Alem się objadła sałatką z pora:)

Ixi śliczne maluchy :-)

Anetka my nigdy ciemieniuchy nie mieliśmy, też bym radziła z tą oliwką tak ze 2 h przed kąpielą wmasować.

Eliza super że dzieciaki już w domu, a Miki biedaczek ucałuj Go :tak:

Lolkak strzykawkę chciała wyrwać :-D terrorystka :-D
A pytałaś co z tym spaniem?

Paula ja daję Julce "jedynki" mają więcej mięsa, i nie ma mom-u. Super że Zuzi posmakowały.
Ja Julce kroje na kawałki stawiam miseczkę na ziemi i sobie szama.

Julka już śpi.
ja czekam na M ma być za półgodziny i spadam do Szwagierki :tak:

co do parówek Martynka je Puchatkowe:) specjalne dla dzieci. Uwielbia je. Kroję na plastry, nabijam plaster, Mała do ręki dostaje widelczyk bo to taka Zosia samosia i je, potem mi daje widelczyk, ja nabijam plaster i jej daję i tak dalej:)

reklama
co do parówek Martynka je Puchatkowe:) specjalne dla dzieci. Uwielbia je. Kroję na plastry, nabijam plaster, Mała do ręki dostaje widelczyk bo to taka Zosia samosia i je, potem mi daje widelczyk, ja nabijam plaster i jej daję i tak dalej:)

Tee puchatkowe to szajs :sorry: poczytaj ich skład, a to że sąz k. puchatkiem i napisane że dla dzieci to nie znaczy że dobre :sorry:
Atestów żadnych nie mają.

Zobacz czy w składzie nie ma MOM ( mięso oddzielone mechanicznie) kopyta, kości.

Do góry