reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kiniorek weź torbe jak sie nie przyda to moze sobie lezec w samochodzie:-) w ten sposób na pewno nie zapomnisz o niej:-)
trinaa ja ciazy miałam dośc pod koniec, z reszta nie raz o tym pisałam ale zawsze kochałam te kuksance i falujacy brzuch. ach te czas:-)

reklama
umi no też tak sądzę że lepiej jak ją wezmę :)

A znalazłam piosenkę co mnie napawa optymizmem do wszystkiego :) Sobie wczoraj przypomniałam o niej :)
Proszę klik :)

umi mój panicz też już daje o sobie znać:-p

kiniorek tak jak pisze umi - weź torbę,przecież nie zawadzi,a jakby co wszystko już będziesz miała pod ręką;-) super ta piosenka:-)

hej:)

Młoda przed 14 usnęła na drzemkę, mąż już w pracy, dziś robiłam ogórkową, ale pyszna mi wyszła:)) a ja to antytalencie kucharskie z reguły:D

Paula moja córa już od dawna tuli misie, lalki, nawet książki:D taka Przytulanka z niej:)
Eliza Martynka wczoraj też jadła buraczki, uwielbia je, dziś miała w połowie czerwoną kupalę:p
ViKamcia u nas ledwo co tego śniegu jest. Łyse ulice a w parku na trawce trochę śniegu jest, ale maluutko. Duża ta Twoja córa:) Ładna:)
Anetka Martynka w grudniu miała ciemieniuchę - wcześniej w ogóle - chodziła cały dzień z naoliwionymi włoskami i potem na wieczór ją kąpałam i sczesywałam to, po dwóch takich razach efekt idealny:)
Ja stosuję tampony, nienawidzę podpasek, niekomfortowo się wtedy czuję. Przed ciążą miałam bolesne miesiączki, trwały 5 dni jak i teraz, z tą różnicą, że przed ciążą były obfite a teraz nie i teraz nie są bolesne.
Trinaa zdrówka;*
Malwina fajne z Was Kobitki:) Taka radosna z Ciebie dziewczyna na zdj. A nie myślałaś by Zuzi kicka lub 2 kicki zrobic? Na pewno super by wyglądała:)

A mi dziś Perła do 9 z groszami spała jupii wyspałam się:) choc w nocy chyba z 3x musiałam do niej biegac, ale jak się dała wyspac to wybaczam:D

vegas on nie bardzo sobie da robić przy włoskach. Teraz jej spinam grzywkę do tyłu zeby jej nie wpadala do oczku. Dziękuje za komplementy. Szkoda ze nie ma szans na spotaknko, Fajnie napewno by było:-)

Moja tez zaczeła się przytulać do lal i misi

Witajcie. U nas nocka super:) tylko 1 pobudka o 1 w nocy a potem przed 6 i spala do 9;) niedobrus w dzien spi po godz a jak zasnie po 15 to bedzie spala do 18.
trinaa wracaj szybko do zdrowia.
Moj dzis mial 40 stopni goraczki,nie mam juz sily. dzis ide do lekarza Malej bo musze chyba mleko zmienic bo od pewnego czasu caly czas robi zielone kupy najpierw myslalam ze to tak bo moze cos zjadlam ale potem sie ograniczalam i to samo ;/a my na olejuszke mamy uczulenie tak sie Mala drapie ze az rany sobie robi.poki co sprawdza sie maslo

My już po szczepieniu :-) Maja ma 67cm i 6650. Mój klocuszek coś ostatnio wagowo nie klockowy:-D Mamy zielone światło na nowe jedzonko:tak: Przy kłuciu żadnego nawet najmniejszego pisku nie było jeszcze chciała wyrwać pielęgniarce strzykawkę:-D

Teraz śpi,więc postaram się was podczytać i wszamać obiadek ;-)

Trinaa zdrowiej.

Gosia a jakie mleko pije mała? Zdrowia dla twojego,bo chory chłop w domu to masakra;-)

Umi fajnie,że macie termin już teraz. :-)

Malwina nie pamiętam czy pisałam,ale Twoja córa bardzo ładna :-)

Vegas ach jak ja bym chciała tyle pospać ;-)

Trina a Twoja ciaża to normalnie mnie wzrusza i sobie tak uwielbiam Ciebie czytac bo przypomina mi to co ja rok temu przechodzilam.... Rok temu też bylam w tym samym tygodniu ciazy co Ty teraz, tylko +1dzien :tak: bo ja miałam termin na 31 maja a Ty masz na 30:-p i zobacz jak ten czas leci... Ty bedziesz rodzic a Mój Miki bedzie mial prawie roczek , bo przenosiłam go 8 dni :tak:

Lolkak super ze nowe dania juz mozecie wprowadzac:-)

A ja juz jestem happy :-D Hania z Danielem w domku :-D to znaczy teraz poszli do mojej mamy bo u niej są dzieciaki mojego brata na kilka dni przyjechali i sie bawia :tak: ale juz wiem ze sa obok i wogole ciesze sie :tak: :-):-) :-)
A Miki w łóżeczku marudzi,bo go polozylam spac.... :dry:

reklama
Dzień doberek! ;-)

Rany, wy znowu tyle piszecie.. :shocked2: jesteście nieopamiętane:cool:
Dla tych dziewczyn, które pytały się jak zareagowali rodzice, oświadczam, że rodzice o niczym jeszcze nie wiedzą:confused2: jak sie dowiedzą to zdam Wam relacje z ich reakcji:zawstydzona/y:

Olinek już całkiem całkiem, ale teraz doszedł kaszel.. za to katar ustępuje. Wysłałam D. do apteki po syrop prawoślazowy- zobaczymy czy pomoże.

Ja czuję się dziwnie, pobolewa mnie troszkę podbrzusze jak na @, ,ale z tego co pamietam z Oliwierem też tak było do 10 tc..

Wklejam zdjęcie mojego małego Rambo (drapie sie non stop po twarzy) i wspólne zdjęcie ze starszym o 6 tygodni wujkiem a moim bratem Miłoszem :D

P1060016.jpgP1060011.jpgP1060026.jpgP1060015.jpg

Do góry