reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kiniorek super,że będziesz miała dobrą opiekę :-)

vegas daj spokój z zamartwianiem. Przecież specjalnie jej nie dawałaś tych parówek,żeby się zatruła tylko po prostu nie wiedziałaś :-)
Trinaa dzięki :-)

Kaamaa lekarka powiedziała,że to może od tego,że się nie najada już do końca. Po wprowadzeniu nowych pokarmów mamy się zważyć i jeśli oczywiście spanie nie wróci do normy, pomyśli o innej przyczynie. No i jeszcze dziąsła mogą jej przeszkadzać.

Ja marzę o tym, żeby Maja przespała dziś całą noc jak po poprzednim szczepieniu;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No NW obejrzane, mąż do roboty wyprawiony, i teraz m jak milosc na tapecie:-p

trina a no ciekawe ;-) w kazdym badz razie jestem z Toba;-) hehehe
Lolkak mój Miki zasnol juz kolo 19:30, Daniel dobranocki nawet nie doczekal i padl u siebie :-D ciekawe jaka moja noc dzis bedzie.... nie lubie gdy M ma nocki :dry:

Co do parowek to ja odkad pamietam kupuje odtłuszczane z sokołowa :tak: dzieciaki je lubią. ogladalam program na tvn style i tam wlasnie mowili o parówkach, ze im ciemniejsze tym sa zdrowsze, no i ketchup dzieci moga jesc:-) jakies tam ma zdrowe witaminy czy cos;-)

:baffled: gdzie się podziały moje cytaty:eek:

z tego co pamiętam co miałam napisać
kiniorek miałam pisac o torbie szpitalnej a Ty już wróciłaś:-p:-D więc jak woidze nie była potrzebna, ale warto z sobą brać..
ja np zawsze brałam a raz nie wzięłam i okaząło się że musiałam wracac do domu po nia ...:tak: a tak leżałaby w samochodzie i nie byłoby problemu;-)
co jeszcze coś chciałam Trinie napisac ale nie pamiętam:zawstydzona/y:
ixi śliczny synuś ... fajnie że bedzie miał rodzeństwo tak szybko , będa się razem bawić i nie będzie się sam nudził:tak:
Vegas nie masz się czym przejmowac , ważne że teraz zmienisz parówki i bedzie wszystko ok:tak: lepiej późno niż później:-p
to tak samo jak mówią że kubusie są dla dzieci a to taki szajs:confused2:
nie wiem wogóle czy się napisał ten post , ale pisąłam anetka że mam nadzieję że szybko małej zejdzie ciemieniuszka , no i smaruj jej oliwka albo olejuszką:tak:
patisia widze że mały też ma ciemieniuchę więc też mam nadzieję że szybko przejdzie:tak:
a to ja i mój brzusio w 31tc:-p
DSCF4203 (2).JPG

a mój Małż za 1.5h już w domciu będzie. Ja też nie lubię jak Małż ma nocki, jakoś mnie wtedy w nocy straszy:p huki, puki:p Ale ja świruję, za dużo horrorów to potem tak mam. Poza tym ja się ciemności boję jak Małża nie ma. Boże, jak ja spałam nim razem zamieszkaliśmy?:D

ViKamcia mały brzuszek jak na ten tydzień:D przynajmniej mi się tak wydaje. Gdzie Ty chowasz tę córcię?:D

ViKamcia- jaki fajny mały brzusio. Ja to miałam taki chyba z 10 tygodni wcześniej:p Gdybym miała miec taki fajny to już bym zaszła w ciąże:p Bo jak będę miała taki wielgachny jak przy Adasiu to nie widzę tego w najbliższym czasie. A jak maluszek?Pewnie się rozpycha:)

Nie uwierzycie Adas śpi od 15 minut:p Nie miał drzemki dziś tylko 15 minut w aucie. Ale fajnie jakby tak było zawsze.

Dzięki Eliza kochana jesteś :-)

ViKamcia fajny brzucholek;-)

Vegas :-Dja mam identycznie jak Michał ma nocki, masakra,nawet własny pies potrafi mnie wystraszyć:-p

lenka a ile ważył Adaś po urodzeniu?:-)

Lenka to może Adaś jak Zuza od Anetki bez drzemki zacznie byc w ciągu dnia?

a ja miałam taki brzuszek ViKamcia na etapie Twojej ciąży

31tc.jpg a już miesiąc później w 35tc miałam taki 35tc.jpg

reklama
Do góry