reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kiniorek super,że będziesz miała dobrą opiekę :-)

vegas daj spokój z zamartwianiem. Przecież specjalnie jej nie dawałaś tych parówek,żeby się zatruła tylko po prostu nie wiedziałaś :-)
Trinaa dzięki :-)

Kaamaa lekarka powiedziała,że to może od tego,że się nie najada już do końca. Po wprowadzeniu nowych pokarmów mamy się zważyć i jeśli oczywiście spanie nie wróci do normy, pomyśli o innej przyczynie. No i jeszcze dziąsła mogą jej przeszkadzać.

Ja marzę o tym, żeby Maja przespała dziś całą noc jak po poprzednim szczepieniu;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No NW obejrzane, mąż do roboty wyprawiony, i teraz m jak milosc na tapecie:-p

trina a no ciekawe ;-) w kazdym badz razie jestem z Toba;-) hehehe
Lolkak mój Miki zasnol juz kolo 19:30, Daniel dobranocki nawet nie doczekal i padl u siebie :-D ciekawe jaka moja noc dzis bedzie.... nie lubie gdy M ma nocki :dry:

Co do parowek to ja odkad pamietam kupuje odtłuszczane z sokołowa :tak: dzieciaki je lubią. ogladalam program na tvn style i tam wlasnie mowili o parówkach, ze im ciemniejsze tym sa zdrowsze, no i ketchup dzieci moga jesc:-) jakies tam ma zdrowe witaminy czy cos;-)

:baffled: gdzie się podziały moje cytaty:eek:

z tego co pamiętam co miałam napisać
kiniorek miałam pisac o torbie szpitalnej a Ty już wróciłaś:-p:-D więc jak woidze nie była potrzebna, ale warto z sobą brać..
ja np zawsze brałam a raz nie wzięłam i okaząło się że musiałam wracac do domu po nia ...:tak: a tak leżałaby w samochodzie i nie byłoby problemu;-)
co jeszcze coś chciałam Trinie napisac ale nie pamiętam:zawstydzona/y:
ixi śliczny synuś ... fajnie że bedzie miał rodzeństwo tak szybko , będa się razem bawić i nie będzie się sam nudził:tak:
Vegas nie masz się czym przejmowac , ważne że teraz zmienisz parówki i bedzie wszystko ok:tak: lepiej późno niż później:-p
to tak samo jak mówią że kubusie są dla dzieci a to taki szajs:confused2:
nie wiem wogóle czy się napisał ten post , ale pisąłam anetka że mam nadzieję że szybko małej zejdzie ciemieniuszka , no i smaruj jej oliwka albo olejuszką:tak:
patisia widze że mały też ma ciemieniuchę więc też mam nadzieję że szybko przejdzie:tak:
a to ja i mój brzusio w 31tc:-p
DSCF4203 (2).JPG

a mój Małż za 1.5h już w domciu będzie. Ja też nie lubię jak Małż ma nocki, jakoś mnie wtedy w nocy straszy:p huki, puki:p Ale ja świruję, za dużo horrorów to potem tak mam. Poza tym ja się ciemności boję jak Małża nie ma. Boże, jak ja spałam nim razem zamieszkaliśmy?:D

ViKamcia mały brzuszek jak na ten tydzień:D przynajmniej mi się tak wydaje. Gdzie Ty chowasz tę córcię?:D

ViKamcia- jaki fajny mały brzusio. Ja to miałam taki chyba z 10 tygodni wcześniej:p Gdybym miała miec taki fajny to już bym zaszła w ciąże:p Bo jak będę miała taki wielgachny jak przy Adasiu to nie widzę tego w najbliższym czasie. A jak maluszek?Pewnie się rozpycha:)

Nie uwierzycie Adas śpi od 15 minut:p Nie miał drzemki dziś tylko 15 minut w aucie. Ale fajnie jakby tak było zawsze.

Dzięki Eliza kochana jesteś :-)

ViKamcia fajny brzucholek;-)

Vegas :-Dja mam identycznie jak Michał ma nocki, masakra,nawet własny pies potrafi mnie wystraszyć:-p

lenka a ile ważył Adaś po urodzeniu?:-)

Lenka to może Adaś jak Zuza od Anetki bez drzemki zacznie byc w ciągu dnia?

a ja miałam taki brzuszek ViKamcia na etapie Twojej ciąży

31tc.jpg a już miesiąc później w 35tc miałam taki 35tc.jpg

reklama
Do góry