reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

patisia to mam nadzieję, że szybko Kubusiowi zejdzie, no i Zuzce też. W ogóle w szoku byłam, że taka duża panna ciemieniuche może mieć :-p Jak jej oliwką posmarowałam to masakra jakie później miała tłuste włosy :-D raz umyłam, wyschły, patrze a te dalej takie tłuste i musiałam jeszcze raz myć. Zuzia nie była z tego powodu zadowolona :-p

reklama
Co do @ ja miałam przed ciążą bolesne i 5-6 dni. A teraz już nie boli tak. Jeden dzień mam mocne krwawienie i 2 słabe. Także naprawde krótko. Martwiłam się tym-ale widzę,ze nie tylko mi się skróciły @.

Anetka- Adas też ma trochę ciemieniuchy-bo on tak nie lubi myć włosów-a ma bardzo gęste i pewnie mu niedokładnie zmywam szampon. Na dniach postanowiliśmy go obciąć na krótko. Bo przeszkadzają mu, poci mu się główka a i mnie by się lepiej myło. Zanim zrobi się cieplej to mu trochę odrosną. Troszkę mi żal-ale to nie dziewczynka i nie bedę mu zapuszczać tych włosów. Jak go już obetniemy to wkleje foto.

lenka macie ten plus, że możecie obciąć Adasiowi włoski i będzie się lepiej to wszystko wyczesywać, no i myć zresztą też. A ja przecież Zuzce włosów nie obetne :-p

patisia to mam nadzieję, że szybko Kubusiowi zejdzie, no i Zuzce też. W ogóle w szoku byłam, że taka duża panna ciemieniuche może mieć :-p Jak jej oliwką posmarowałam to masakra jakie później miała tłuste włosy :-D raz umyłam, wyschły, patrze a te dalej takie tłuste i musiałam jeszcze raz myć. Zuzia nie była z tego powodu zadowolona :-p

ja też jestem w szoku, bo jak się urodził miał bujną czuprynkę i zero ciemieniuchy, a teraz mu wyszła na czubku głowy:eek: no właśnie te tłuste włosy mnie tak wkurzają:confused2: ja lubie jak ma takie świeżo umyte piórka:laugh2: oby Zuzi też szybko zeszło to paskudzctwo :sorry:

vegas kobieto ty nie miej wurzytow sumienia:) ja tez nie raz cos zrobilam nie tak:p wiec tak jak piszesz czlowiek uczy sie na bledach:) teraz wiesz ze warto czytac etykiety,ja nawet nei wiem skad mi sie to wzialo ale czytam wszedzie:)

vegas kobieto ty nie miej wurzytow sumienia:) ja tez nie raz cos zrobilam nie tak:p wiec tak jak piszesz czlowiek uczy sie na bledach:) teraz wiesz ze warto czytac etykiety,ja nawet nei wiem skad mi sie to wzialo ale czytam wszedzie:)
dzięki:) ja też zacznę. Mam manię czytania dat gwarancji to teraz zacznę czytac etykiety produktów dla dzieci.

Tak więc ja już po KTG :) Moja położna bardzo sympatyczna! Super babka! Mam dzwonić kiedy i o której chcę. Dała mi nawet rozpiskę jak pracuje od 2 marca! Na KTG wyskoczył jeden skurcz. Dzisiaj akurat spokojny dzień bo przez ostatnie 3 tygodnie miałam ciągle twardnienia. Mały miał puls na poziomie 140 więc super. Zbadała mnie i szyjkę mam skróconą ale nic więcej. Jutro tylko mam się umówić do przychodni na wymaz bakteriologiczny bo mi brakuje tylko tego wyniku w karcie ciąży. Powiedziała że jak do terminu nic się nie będzie dziać to zadzwoni do mnie w okolicach 14marca i usadzi mnie żebym miała już miejsce zaklepane bo mają oblężenie... Ten tydzień mam sobie jeszcze odpoczywać a od przyszłego tygodnia mam zielone światełko na przyjemności z moim mężuśkiem, ciepłe kąpiele (których mi bardzo brakuje) i częstsze chodzenie po schodach ^^

reklama
lolkak gratuluje udanego szczepienia:-)

paula fajnie Ci się udał podstęp z tą parówką;-)

ixi słodki ten Twój mały mężczyzna;-)

Eliza zobaczymy,kiedy nasz króliczek się zechce urodzić,może też nieco później:-) ciesze się,że dzieciaczki już w domu i znowu masz wesoło:-)

fikusek, Vegas ja mam manię, na czytanie etykiet (składu) i dat ważności, aż mój się śmieje ze mnie nieraz:-D

kiniorek widzisz - będzie dobrze wszystko :-)

wyleżałam się całe popołudnie, wypiłam chyba wiadro herbaty z malinami, gorączka spadła,ale czacha boli nadal:dry: Michał pojechał do mamy,więc mam chwilę czasu;-)

Ostatnia edycja:
Do góry