reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patisia ale rygorystyczna ta firma

Dafi z Mezem juz ok?

A to moja Zuzia

Załączniki

• DSC05457.jpg
    DSC05457.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 40
  • zuzia szoopen.JPG
    zuzia szoopen.JPG
    10 KB · Wyświetleń: 56
  • 9bb2d6ee2a.jpg
    9bb2d6ee2a.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
ixi zdrówka dla Olinka;*

Vegas Martynka jak zwykle cudna, dobrze, że chciała pochodzić :tak: Moja za to nigdy wózka nie lubiła, tylko na nogach tak teraz jak idziemyh na spacer i na dole widzi wózek to mówi "brum brum" i się do niego ładuje :-p

ViKamcia zazdroszczę, że u Was tak ciepło, że bez czapki Vi może chodzić, u nas dzisiaj na termometrze z rana było -18st :confused2::confused2:

Paula fajnie,że nocka przespana:tak: słodkie są dzieciaczki jak tak się tulą do lalek, misiów. Moja podpatrzyła u Teletubisiów "tulimy" i teraz woła "tuli" i leci się przytulić ;-)

patrycja zdrówka dla Kubusia :tak:

malwina śliczna laleczka ;-) siebie też mogłabyś pokazać :-p

U nas noc super, czyli jednak wyeliminujemy drzemki, bo widocznie nie są już potrzebne. Zuza obudziła się raz może dwa, ale tylko przebudziła się i zaraz znowu spała :tak: Przed 8 już pobudka. Z mężem wszystko porobiliśmy, posprzątaliśmy, obiad przygotowany, to teraz mamy czas. Przemek gra w fife na PS a ja sobie netuje:-p

tak w ogóle to śniło mi się dzisiaj, że urodziłam dziecko :szok: na szczęście sny spełniają się na odwrót czyli dzisiaj rano dostałam okres :-):-p

Ostatnia edycja:
kamcia Zazdroszczę takiego fajnego ciepłego dzionka, u mnie z rana -14stopni było. Z małą nie wychodzę, zaraz babcia przyjedzie się nią zająć, a ja znowu jadę w sprawie pracy. Trzymać kciuki proszę, żeby tym razem się udało:tak:
ixi mam nadzieję, że się Olinkowi polepszy szybciutko.:tak:
kaamaa Kolka raczej nie, mi się wydaje, że od tego kataru mogą ją zatoki lub głowa boleć i przy każdym nawet najmniejszym wstrząsie,upadku pewnie się nasila, stąd ten płacz:-(
lolkak w nocy było trochę lepiej, nad ranem już nie, nawet gorzej niż wczoraj:-( Ale teraz mała szaleje i chyba katar jest:-D mniejszy. Gratuluje dobrej nocki i powodzenia na szczepieniu. Daj znać, jakie wymiary ma mała:-D
patisia Jacy szefowie:szok:
malwina Zuzia ma super fryzurkę na 2 zdjęciu:tak::-D
Babcia już jest, to ja uciekam

vegas dla mnie łuk to przekleństwo nie umiałam wyczuć w którym momencie mi sie auto prostuje i w ostatnim momencie spojrzałam w lusterka prawie na linie najechałam:-D potem tak mnie nerwa opanowała ze zygzakiem jechałam i gosc po egzaminie stwierdził ze myslał ze ja tego łuku nie skończę poprawnie:-D jak wyjechałam z łuku to juz wiedziałam ze jest ok. Mogłam sie zgubic tylko na jednym na zawracaniu w którym muiałam wjechać na srokowy pas i nie najechac na ciągłą ale mnie tam nie wziął. Potem zabłysnełam bo on mi kazał jechać w lewo a ja sie zastanawiałam które to jest to lewo skoro tam tylko odbic mozna było w prawo:-D okazało sie ze jemu chodziło o to ze droga lekko zakreca i mam jechać tak jak jechałam. Eh fajny był ten egzamin:-). Czym sie depilujesz?
koniczynka eh nie przejmuj sie na pewno mala nie wyje tak jak młody potrafi. Mnie raz w nocy jak małego brzuch bolał sasiad wnerwił bo zaczał mi w ściane pukac kretyn jeden. Nie dosc ze małego bolało to jeszcze on pukal i mały sie bał
paula3 taki filmik ze mna to raczej antyreklama by była:-D i zazdroszcze nocki:-)
Kamcia a u was jest w ogóle kiedys zima? Jak wygląda lato jest tak ciepło jak u nas?
lolkak my od zawsze amy kosmetyki z tej firmy i maly nie chce spać:-D
Pati zdrowia dla was... straszna jest taka lawinowa chorba. Ja dzis dzwoniłam do pediatry rano bo zbliza sie badanie małego i musze mu wziac cos uspokajającego to mi powiedziała zeby nawet nie przychodzic w tym tyg bo maja zatrzesienie szkarlatyny:/
anetka kurcze ja tez chce okres miałam miec wczoraj:/ to sie franca przesunie akurat na niedziele

My po kiepskiej nocy dosłownie masakra:/ musze isc do sklepu po syrop z melisy bo mi sie konczy a dzi musze małemu na noc dac bo od 2 dni znowu takie akcje odstawia ze tylko go przez okno wywalić

edit Maliwina 2 laseczki z was sliczne zjecie i takie radosne:-)

Hej :)
Ogólnie dziękuję hehe brzusio jest sporawy - przyznaję :)

Malwinka ślicznie wyglądacie :)
paula z tych pomiarów USG rzeczywiście nigdy nic nie wiadomo jak będzie na prawdę. Mały mi pokaz daje swoich możliwości i pokazuje gdzie mam żebra i inne organy ;]

Noc w miarę przespana ale jestem obolała przez te nogi i pachwiny... Widzę że mi łydki popuchły już. Coś mnie skóra na brzuchu swędzi... Trzeba kremikiem posmarować...

reklama
umi a ja chciałabym, żeby już się skończył :sorry: podczas okresu to ja się z bólu zwijam. Tak mnie boli, że szok, nie wiem co ze sobą zrobić. Jakąś tabletke przeciwbólową muszę poszukać :sorry:

A tak w ogóle to Wy podczas okresu używacie tamopnów czy podpasek? Sorry za pytanie ale mnie to ciekawi bo mój mąż mówi, żebym uzywała podpasek, bo ciągle tampony to niezdrowo... a ja podpasek od ok. 5-6 lat nie używam i nie mogę się do nich przekonać :sorry:

Do góry