reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka i tego i tego:-D samego tampona nie włoze bo po 30 min mam powódź, na samych podpaskach znowu jak mi sie pusci to mi sie przelewa bo nie zdążą wchłonać dla tego musze i to i to:-D. Podpaski tez są nie zdrowe:-D a tampony czesto wymieniane są ok ale widomo pójdziesz do gina jeden ci powie tak inny inaczej

edit ja własnie chce juz bo w niedziele do kina jedziemy. a nie wytrzymam 40 min drogi bez kibelka i potem jeszcze na filmie jesli mi trafi na pierwsze 3 dni

reklama
Ja juz wróciłam od rodziców, Miki przy cycu zasnol i spi w łóżeczku :tak:

Lolkak tak ja ciagle sama z Mikim, starszakom narazie nie chce sie widocznie wracac do domu :dry:
Paula hmmmm.... czy ja wiem, z jednym to jest cicho i zajecia brak... a z trójka jest hermider i wogole widac zycie w domu :tak: troszke sie teskni za tym, ale poki mam cisze korzystam;-)
Malwinka super zdjecia!
kiniorek u mnie na USG z kazdym dzieckiem wszystko wychodzilo ze dziecko jest wieksze, zwłaszca na usg po 30tc takze nie bierz sobie tego tak do serca, bobasek bedzie mial tyle ile potrzeba, dasz rade;-)

edit. anetka to rozumiem ze okres masz?;-) super. ja w sumie mam w domu podpaski, ale jeszcze niewiem jak wyglada moj okres po porodzie z Mikim bo od wrzesnia nie mam go.... ;-) ale ciekawa jestem... poki jadę na Azalii i czuje sie ok jestem zadowolona:-)

Ostatnia edycja:
ja uzywam podpasek w szczegolnych wypadkach tamponów:)

kiniorek z badan usg pomiary sa złe , ja byłam dzien przed narodzinami Z i wychodziło ze Z wazy 4 kg a urodziła się z masą 3,4 kg

Dziękujemy za miłę słowa

umi to aż taki obfity okres masz?? :szok: mi się z tampona nigdy nie przecieka :-p w sumie też pewnie zależy od tego jakie kupujesz, ja nie toleruje innych niż OB silk touch :-p kiedyś Przemek kupił mi tampaxy czy coś takiego to po jakimś czasie zaczęło mi się kręcić w głowie i miałam gorączkę, jak wyciągnęłam to wszystko było ok. Nie wiem od czego to zależy :sorry:

anetka ja uzywam OB Pro Comfort Super czy jakos tak a jak ich nie ma to biore pierwsze lepsze ale szczerze mówiac obojetne jake wezme itak przeciekna choc OB mniej. Ja nigdy tak nie miałam. tzn czesto mi sie w głowie podczas okresu kreci i wymiotuje ale to nie tak czesto znowu ale nie ma to powiazania z tamponami

Umi stukał w ścianę bo mały płakał? :szok: nie normalny jakiś :dry:

Malwina fajne z Was Laski :-)

Kiniorek mi 4 dni przed porodem robili usg, babka zarzekała się że nie będzie większa niż 3900g a Julka urodziła się 4300g.
Ale mówią że USG oszukuje w granicach + - 500g.

Anetka może coś w tych tampaksach było co CIę uczula.

Ja nienawidzę podpasek, nakładam tylko na noc bo w tamponach nie zdrowo tyle godzin.
Ja używam O.B pro comfort, dla mnie są super.

anetka ja mam identycznie ja umi w pierwszych dwóch dniach i tampon i podpaska, potem już tylko sam tampon i zawsze tylko i wyłącznie O.B. pro cmfort :tak:

reklama
Mi to tylko ostatniego dnia wystarczał sam tampon a tak to i podpaska i tampon:dry: A po porodzie to nie wiem jak będzie ;-)

Koniczynka powodzenia na rozmowie oczywiście jak się odbędzie ;-)

Anetka teraz to chyba muszę zacząć czytać jej etykietkę z butli to może normalnie wypije :-D

Elizka a Ty się martwiłaś,że Daniel to bez mamusi sobie nie poradzi a tu proszę ;-) Mama poszła w odstawkę :-D

Do góry