reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry
Kamcia super foty:-)
Daff i jak tam u was?
Lolkak to dobrze ze mala tylko dwa razy sie obudzila...
ixi zdrówka dla malego zycze!

No ja po sniadanku, herbate popijam, tata byl bym przyszla do nich na chwile z Mikim, wiec zaraz zmykam...
nom a tak to nuuuudy... :dry:

reklama
Hej... ja bez nastroju, ani chęci na cokolwiek :-(
Nocka w sumie u mnie dobra bo Kuba raz tylko wstał o 2 w nocy dostał mleko i poszedł dalej spać. Ale za to ranek okropny.... Kuba wstał z okropną goraczka jeść niechcial ogólnie jedna wielka masakra..... teraz biedak śpi.

Kinia śliczny masz ten brzusio... nie patrze zbyt długo bo jeszcze mi sie zachce hehehe żartuje :p:p:p
Kamcia ale Wam zazdroszcze..... śliczne macie widoki... i ta pogoda hehe
Umi no to teraz trzeba nad kondycją popracowac :D:D tylko sie tam nie połam :D:D:D:D:D:D
Kamma ja w sumie jak mam laptopa to tv może nie istnieć.... tylko fakty ogladam i wieczorem jakieś filmy.... aaaa no i NW :):)
Ixi jak tam mdłości???? Jak tam rozmowa z rodzicami?? wiedzą już???
Eliza Ty dalej sama z Mikim ???
A co do kłótni z facetem to chyba jak każda ja nie lubie sie kłócić.... My z R mieliśmy bardzo ciężki okres przed nowym rokiem. W Nowy rok daliśmy sobie miesiąc no i jak widać pomogło. Od nowego roku nie kłóciliśmy sie tak poważnie. Było kilka małych spięc ale zazwyczaj szybko je rozwiązujemy.. :D

Ostatnia edycja:
Kiniorek śliczny brzuszek:-)

Daffi mam nadzieje że już ok?

Pati przytulam zdrówka dla Kubusia:*

Lolkak czytaj Majeczce na głos etykietki, może weźmie sobie do serca, z tym spaniem ;-)

czekam na G. pojechal zawieźć wypowiedzenie do pracy i już milczy od 7 :dry:

jak już to szefostwo robi jakieś problemy :dry: bo z kolegami to G. sie widuje po pracy, bo w pracy jest zakaz rozmawiania, bo firma traci, a jest taki gość to z zegarkiem w ręku liczy co ile czasu i na co i potem liczy w skali roku ile firma traci na rozmowach :dry:

dziewczyny napisalm juz na :ninja2:

Paula to wpsolczuje jak u was jeszcze zimniej. no ale -17 to juz calkiem spora temp.

reklama
no szkoda gadać :dry: G. to i tak miał luzy bo w biurze pracuje, ale np kobietom na pakowaniu liczył ile czasu spędzają w wc :sorry:

Do góry