reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lolkak obudził sie wypił herbatke i sie bawi po cichu... gorączke jeszcze ma .... ale już nie taka dużą... z rana miał 39,7 teraz ma 37.6 .....

Anetka te silk touch też są fajne, nie lubię tych crooved crows czy jakoś tak :-Dtych z zakręcanymi rowkami.

Lolkak :-D rozwaliłaś mnie :-D czytaj czytaj zobaczymy czy będzie efekt.

Mój okres trwa max 4 dni, 1 dzień w miarę 2 bardzieł obfity ale wystarcza mi rozmiar "normal" a 3 dnia to albo mini albo wkładka :tak:

kaamaa wkładka?:szok: ja wkładke to po okresie usze miec bo plamie przez 3 dni ale to i tak jak dla mnie nie okres juz:-D a tak ogólnie to mam okres przez 7 dni ale ci zazdroszcze

kama ja to zazwyczaj mam okres 4-5 dni, przed ciążą miałam 2-3 dni :-D i ja od początku okresu używam normal :tak:

kama ja to zazwyczaj mam okres 4-5 dni, przed ciążą miałam 2-3 dni :-D i ja od początku okresu używam normal :tak:
tobie to ja tez zazdroszcze. 3 dni miałas? ja przed ciaza miałam 6 i finito całkowite żadnych plamien po a teraz mam 7 i 3 dni plamienia co mnie wnerwia okropnie

Ja przed ciązami to miałam @ 3-4 dni max.... a teraz 7-9 czasami dochodzi do 11 ;/:/
Eliza to kiedy dzieciaki wracaja????

reklama
Ja też miałam 7dni z czego 4 to wyjęte z życiorysu nic tylko latanie do wc na wymianę ;-) no-spa i jakiś termofor:dry:

Lecę laski,bo Maja już się wnerwia siedząc w bujaku ;-)

Kaamaa zobaczymy czy to czytanie dało tylko jednorazowy efekt :-D:-D;-)

Do góry