reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lolkak obudził sie wypił herbatke i sie bawi po cichu... gorączke jeszcze ma .... ale już nie taka dużą... z rana miał 39,7 teraz ma 37.6 .....

Anetka te silk touch też są fajne, nie lubię tych crooved crows czy jakoś tak :-Dtych z zakręcanymi rowkami.

Lolkak :-D rozwaliłaś mnie :-D czytaj czytaj zobaczymy czy będzie efekt.

Mój okres trwa max 4 dni, 1 dzień w miarę 2 bardzieł obfity ale wystarcza mi rozmiar "normal" a 3 dnia to albo mini albo wkładka :tak:

kaamaa wkładka?:szok: ja wkładke to po okresie usze miec bo plamie przez 3 dni ale to i tak jak dla mnie nie okres juz:-D a tak ogólnie to mam okres przez 7 dni ale ci zazdroszcze

kama ja to zazwyczaj mam okres 4-5 dni, przed ciążą miałam 2-3 dni :-D i ja od początku okresu używam normal :tak:

kama ja to zazwyczaj mam okres 4-5 dni, przed ciążą miałam 2-3 dni :-D i ja od początku okresu używam normal :tak:
tobie to ja tez zazdroszcze. 3 dni miałas? ja przed ciaza miałam 6 i finito całkowite żadnych plamien po a teraz mam 7 i 3 dni plamienia co mnie wnerwia okropnie

Ja przed ciązami to miałam @ 3-4 dni max.... a teraz 7-9 czasami dochodzi do 11 ;/:/
Eliza to kiedy dzieciaki wracaja????

reklama
Ja też miałam 7dni z czego 4 to wyjęte z życiorysu nic tylko latanie do wc na wymianę ;-) no-spa i jakiś termofor:dry:

Lecę laski,bo Maja już się wnerwia siedząc w bujaku ;-)

Kaamaa zobaczymy czy to czytanie dało tylko jednorazowy efekt :-D:-D;-)

Do góry