reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Konnicznka dla Ciebie TV mógł by nie istnieć, a ja nie istnieję bez telewizora :-D:-D
A może mała kolkę ma? dawałaś jej coś nowego do jedzenia?

Daff ja nienawidzę się kłócić, dla mnie to przekleństwo, kiedyś kłótnie u Nas były na porządku dziennym, pół ciąży przeryczałam.
Wszystkie nie domówienia się spiętrzyły i w końcu wybuchło, do tego jeszcze doszedł alkohol... cięzko było.

Mam nadzieję że u Was wszystko szybko się wyjaśni.
Powodzenia kochana :*

reklama
ja również nienawidzę się kłócic choc doskonale wiem jak bardzo jestem nieidealna i sama te kłótnie prowokuję. Zawsze mówię co myślę, ale najśmieszniejsze jest, że często nie myślę co mówię i ot..

a tu moja córa dziś na spacerku:) nie spodziewałam się, że będzie chciała trochę podreptac o własnych nóżkach.
cats.jpg

a dziewczyny.. powiedzcie mi, czy to coś złego jeśli dziecko rozwija się tzn. rośnie poza centylami? :D
Bo Olinek ma już 72 cm i waży 8400g.. a urodził sie z wagą 3050g i 59 cm
a ma dopiero 4 m-ce :rofl2:
jeśli karmisz piersią masz tłuste mleko i może dziecko rosnąc poza centylami..
moja mała do dziś dzień jest powyżej centyla we wzroście , no a z wagą spadła na najwyższą kreskę;-) bo też była ponad nia:-p

NADROBIŁAM:-D
kamcia
Nie wiem, co się stało twojej małej, bo nie doczytałam zaległości, ale współczuję:-(i mam nadzieję, że się szybko zagoi:tak:
Jakie fale:szok: Dobrze, że ciepło było, a do domu niedaleko mieliście, żeby się przebrać? Ja to bym się pewnie zachłysnęła tą wodą.
tak my mieszkamy 3 min drogi piechotą od oceanu:tak: więc można było się przebrac bez problemu:-)
nie no nie zachłysnęłaś się .. to jakby ktoś na Ciebie chlusnął wiadrem wody:-D tylko takim większym hihi

a tu moja córa dziś na spacerku:) nie spodziewałam się, że będzie chciała trochę podreptac o własnych nóżkach.
hehe jaka różnica.. u Ciebie zima i śnieg a u mnie mała dzisiaj w letniej kurteczce, no i czasem nawet bez czapulki:tak: tak ciepło
oczywiście mała jest śliczna

tu kilka zdjęc z dziś na placcu zabaw i w drodze do domu(sorki za wymazanie mężulka ale prosił żebym go nie wstawiała...:-p)
no i zmykam spać :-) bo już 1 w nocy
DSCF4305.jpgDSCF4289.jpgDSCF4294.jpgDSCF4311.jpgDSCF4345 - Copy.jpg

Kamcia nie pamietam czy napisalam ze fale macie piekne:)
zazdroszcze a Vi jak musiala sie cieszyc... juz to widze:D
no i z fotek wyzej zazdroszcze wam pogody. ze juz tak swobodnie mozecie sie ubierac. u nas sniegu ogrom temp -17..
pomarzyc tylko o takiej pogodzie mozemy jak u was.

hejka panny:)

Nocka dobra , tylko moja Z zaczela wstawać o 6.30 .
mrozno na dworze ale słoneczko swieci :)

vikamcia zazdroszę takiej pogody , ja juz sie nie moge doczekać wiosny

paula nie stresuje się kobitki , tylko przypominalam;-)

Witam się po śniadaniu :-)

VikamciaG mała super :-) Ja to bym chciała mieszkać nad wodą jak TY :-)

Daff mam nadzieję,że ta kłótnia to nic poważnego?

Vegas ja dziś mam się zabrać ze depilację:-D:rofl2:

Koniczynka z małą już lepiej??

Kaamaa ja to nie pamiętam kiedy piłam wódeczkę domowej roboty:dry: Teraz to raczej delektuję się herbatka dla karmiących :-D

Paula ja też wole NW od M jak Miłość:-) W ogóle rzadko teraz coś oglądam.
Ja też wcześniak ale tylko o miesiąc ;-)

Umi tylko podczas skakania żadnej kontuzji nie odnieś ;-)

A ja wam powiem,że mała musiała się przestraszyć mojego wykładu i wbiła sobie do głowy,że z Johnsonn'em to będzie dobrze spać;-) bo wstała mi tylko 2 razy :-):-D:rofl2: Nie ma to jak nastawienie psychiczne :-D

Idziemy dziś na szczepienie. Ciekawe ile mój klocek waży:-D

E:

Ixi a Ty karmisz już tylko piersią czy też mm? Bo pamiętam,że miałaś jakieś problemy z karmieniem?

reklama
Paula ja lubię M jak miłość :-D Usta usta pierwszą serię z zapartym tchem oglądałam, a teraz już mi się przejadło :-p

Kamcia ja też pozazdrościłam pogody, śliczna Vi.

U Nas -20 :wściekła/y: ale coś jęczą w pogodzie że ma być już odwilż od następnego tyg. zobaczymy.

Uciekam dom ogarniać, o 12 przyjeżdżają znajomi, dziewczyny ponad pół roku nie widziałam stęskniłam się strasznie :tak:

Miłego Dnia.

Do góry