reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Konnicznka dla Ciebie TV mógł by nie istnieć, a ja nie istnieję bez telewizora :-D:-D
A może mała kolkę ma? dawałaś jej coś nowego do jedzenia?

Daff ja nienawidzę się kłócić, dla mnie to przekleństwo, kiedyś kłótnie u Nas były na porządku dziennym, pół ciąży przeryczałam.
Wszystkie nie domówienia się spiętrzyły i w końcu wybuchło, do tego jeszcze doszedł alkohol... cięzko było.

Mam nadzieję że u Was wszystko szybko się wyjaśni.
Powodzenia kochana :*

reklama
ja również nienawidzę się kłócic choc doskonale wiem jak bardzo jestem nieidealna i sama te kłótnie prowokuję. Zawsze mówię co myślę, ale najśmieszniejsze jest, że często nie myślę co mówię i ot..

a tu moja córa dziś na spacerku:) nie spodziewałam się, że będzie chciała trochę podreptac o własnych nóżkach.
cats.jpg

a dziewczyny.. powiedzcie mi, czy to coś złego jeśli dziecko rozwija się tzn. rośnie poza centylami? :D
Bo Olinek ma już 72 cm i waży 8400g.. a urodził sie z wagą 3050g i 59 cm
a ma dopiero 4 m-ce :rofl2:
jeśli karmisz piersią masz tłuste mleko i może dziecko rosnąc poza centylami..
moja mała do dziś dzień jest powyżej centyla we wzroście , no a z wagą spadła na najwyższą kreskę;-) bo też była ponad nia:-p

NADROBIŁAM:-D
kamcia
Nie wiem, co się stało twojej małej, bo nie doczytałam zaległości, ale współczuję:-(i mam nadzieję, że się szybko zagoi:tak:
Jakie fale:szok: Dobrze, że ciepło było, a do domu niedaleko mieliście, żeby się przebrać? Ja to bym się pewnie zachłysnęła tą wodą.
tak my mieszkamy 3 min drogi piechotą od oceanu:tak: więc można było się przebrac bez problemu:-)
nie no nie zachłysnęłaś się .. to jakby ktoś na Ciebie chlusnął wiadrem wody:-D tylko takim większym hihi

a tu moja córa dziś na spacerku:) nie spodziewałam się, że będzie chciała trochę podreptac o własnych nóżkach.
hehe jaka różnica.. u Ciebie zima i śnieg a u mnie mała dzisiaj w letniej kurteczce, no i czasem nawet bez czapulki:tak: tak ciepło
oczywiście mała jest śliczna

tu kilka zdjęc z dziś na placcu zabaw i w drodze do domu(sorki za wymazanie mężulka ale prosił żebym go nie wstawiała...:-p)
no i zmykam spać :-) bo już 1 w nocy
DSCF4305.jpgDSCF4289.jpgDSCF4294.jpgDSCF4311.jpgDSCF4345 - Copy.jpg

Kamcia nie pamietam czy napisalam ze fale macie piekne:)
zazdroszcze a Vi jak musiala sie cieszyc... juz to widze:D
no i z fotek wyzej zazdroszcze wam pogody. ze juz tak swobodnie mozecie sie ubierac. u nas sniegu ogrom temp -17..
pomarzyc tylko o takiej pogodzie mozemy jak u was.

hejka panny:)

Nocka dobra , tylko moja Z zaczela wstawać o 6.30 .
mrozno na dworze ale słoneczko swieci :)

vikamcia zazdroszę takiej pogody , ja juz sie nie moge doczekać wiosny

paula nie stresuje się kobitki , tylko przypominalam;-)

Witam się po śniadaniu :-)

VikamciaG mała super :-) Ja to bym chciała mieszkać nad wodą jak TY :-)

Daff mam nadzieję,że ta kłótnia to nic poważnego?

Vegas ja dziś mam się zabrać ze depilację:-D:rofl2:

Koniczynka z małą już lepiej??

Kaamaa ja to nie pamiętam kiedy piłam wódeczkę domowej roboty:dry: Teraz to raczej delektuję się herbatka dla karmiących :-D

Paula ja też wole NW od M jak Miłość:-) W ogóle rzadko teraz coś oglądam.
Ja też wcześniak ale tylko o miesiąc ;-)

Umi tylko podczas skakania żadnej kontuzji nie odnieś ;-)

A ja wam powiem,że mała musiała się przestraszyć mojego wykładu i wbiła sobie do głowy,że z Johnsonn'em to będzie dobrze spać;-) bo wstała mi tylko 2 razy :-):-D:rofl2: Nie ma to jak nastawienie psychiczne :-D

Idziemy dziś na szczepienie. Ciekawe ile mój klocek waży:-D

E:

Ixi a Ty karmisz już tylko piersią czy też mm? Bo pamiętam,że miałaś jakieś problemy z karmieniem?

reklama
Paula ja lubię M jak miłość :-D Usta usta pierwszą serię z zapartym tchem oglądałam, a teraz już mi się przejadło :-p

Kamcia ja też pozazdrościłam pogody, śliczna Vi.

U Nas -20 :wściekła/y: ale coś jęczą w pogodzie że ma być już odwilż od następnego tyg. zobaczymy.

Uciekam dom ogarniać, o 12 przyjeżdżają znajomi, dziewczyny ponad pół roku nie widziałam stęskniłam się strasznie :tak:

Miłego Dnia.

Do góry