reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry
Kamcia super foty:-)
Daff i jak tam u was?
Lolkak to dobrze ze mala tylko dwa razy sie obudzila...
ixi zdrówka dla malego zycze!

No ja po sniadanku, herbate popijam, tata byl bym przyszla do nich na chwile z Mikim, wiec zaraz zmykam...
nom a tak to nuuuudy... :dry:

reklama
Hej... ja bez nastroju, ani chęci na cokolwiek :-(
Nocka w sumie u mnie dobra bo Kuba raz tylko wstał o 2 w nocy dostał mleko i poszedł dalej spać. Ale za to ranek okropny.... Kuba wstał z okropną goraczka jeść niechcial ogólnie jedna wielka masakra..... teraz biedak śpi.

Kinia śliczny masz ten brzusio... nie patrze zbyt długo bo jeszcze mi sie zachce hehehe żartuje :p:p:p
Kamcia ale Wam zazdroszcze..... śliczne macie widoki... i ta pogoda hehe
Umi no to teraz trzeba nad kondycją popracowac :D:D tylko sie tam nie połam :D:D:D:D:D:D
Kamma ja w sumie jak mam laptopa to tv może nie istnieć.... tylko fakty ogladam i wieczorem jakieś filmy.... aaaa no i NW :):)
Ixi jak tam mdłości???? Jak tam rozmowa z rodzicami?? wiedzą już???
Eliza Ty dalej sama z Mikim ???
A co do kłótni z facetem to chyba jak każda ja nie lubie sie kłócić.... My z R mieliśmy bardzo ciężki okres przed nowym rokiem. W Nowy rok daliśmy sobie miesiąc no i jak widać pomogło. Od nowego roku nie kłóciliśmy sie tak poważnie. Było kilka małych spięc ale zazwyczaj szybko je rozwiązujemy.. :D

Ostatnia edycja:
Kiniorek śliczny brzuszek:-)

Daffi mam nadzieje że już ok?

Pati przytulam zdrówka dla Kubusia:*

Lolkak czytaj Majeczce na głos etykietki, może weźmie sobie do serca, z tym spaniem ;-)

czekam na G. pojechal zawieźć wypowiedzenie do pracy i już milczy od 7 :dry:

jak już to szefostwo robi jakieś problemy :dry: bo z kolegami to G. sie widuje po pracy, bo w pracy jest zakaz rozmawiania, bo firma traci, a jest taki gość to z zegarkiem w ręku liczy co ile czasu i na co i potem liczy w skali roku ile firma traci na rozmowach :dry:

dziewczyny napisalm juz na :ninja2:

Paula to wpsolczuje jak u was jeszcze zimniej. no ale -17 to juz calkiem spora temp.

reklama
no szkoda gadać :dry: G. to i tak miał luzy bo w biurze pracuje, ale np kobietom na pakowaniu liczył ile czasu spędzają w wc :sorry:

Do góry