reklama
Daffi kochanie - a w czym Ci przypomina? Taki duży też miałaś czy tyle rozstępów Ci się porobiło? O ile mogę wiedzieć
A i w czym Cię tak zdenerwował?
Vegas Ty mi tego nie musisz mówić ;D ja jestem tego pewna Tylko jak duży będzie tego nie wiem bo miałam usg w 33/34tc robione. W tedy miał wagę 2540g.
Taki duzy i tyle rozstepow.. kto wie moze nawet wiecej
cod o m to nie hce pisac naogole tego..
jutro jak ochlone to wam wsyztsko powiem.
umi to bylo trafne dzialacie sobie na nerwy.
jutro wam napisze o co po kolei poslzo.. zbieralo sie zbieralo i poszlo.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Umi ja w listopadzie 09 zdawałam, miesiąc przed porodem i dupa ulgi nie było. A tak na poważnie zawsze faceci instruktorzy traktowali mnie ulgowo bo ja ze stresu robiłam takie durne błędy, że dawali mi czas na zastanowienie się i pytali co chwilę czy jestem pewna. Poważnie aż wierzyc się nie chce, że są wyrozumiali instruktorzy szkoda, że nie zdałam za żadnym razem. 2 pierwsze razy oblałam na placu, ale siara nawet nie mówię z czego /nie z łuku bo z tego jestem świetna/, kolejne razy oblałam na mieście. Ostatni raz zdawałam w marcu 2010r, potem już nie bo kasa była na maj na nasz ślub potrzebna a te examy to wydatki masakryczne, po ślubie też kasy brakowało by sobie na prawko pozwolic a druga sprawa tak starsznie się boję tych egzaminów, że nawet się nie upominałam o kasę na egzaminy teraz mąż mówi, że za miesiąc po wypłacie mi da kasę i mam się zapisac łeee. Może zapomni
Umi wiem, że muszę im zmienic tam moje nazwisko, ale zastanawiam się ile formalności będzie przy samej tej zmianie.
Umi wiem, że muszę im zmienic tam moje nazwisko, ale zastanawiam się ile formalności będzie przy samej tej zmianie.
kiniorek91
Fanka BB :)
Daffi nikt nie nalega W związkach zawsze są zgryzy...
Lolkak aż gdzies w Iłowie...
Patrycja,Konniczynka u nas w chwili obecnej to tez marzenia musze czekaz az do pracy pojde bo teraz jakbysmy wzieli kredyt to morderstwo!!!niestety,ale moze kiedys pobudujemy domek jaki sobie wymarze...mmmm....
Kiniorek jaki duzy brzusioo...ja polowe Twojego mialam w 9 miesiacu;pi rozstepy tez ale nie duze,ale zostaly
Vegas chyba w papierach trza zmieniac...tez musze bo chlop moj tak mi dokucza ze juz mi sie go sluchac nie chce...
Mi to dobrze szlo ale nie poszlam na egzamin na koniec ciazy bo czesto mi sie slabo robilo i o...
Patrycja,Konniczynka u nas w chwili obecnej to tez marzenia musze czekaz az do pracy pojde bo teraz jakbysmy wzieli kredyt to morderstwo!!!niestety,ale moze kiedys pobudujemy domek jaki sobie wymarze...mmmm....
Kiniorek jaki duzy brzusioo...ja polowe Twojego mialam w 9 miesiacu;pi rozstepy tez ale nie duze,ale zostaly
Vegas chyba w papierach trza zmieniac...tez musze bo chlop moj tak mi dokucza ze juz mi sie go sluchac nie chce...
Mi to dobrze szlo ale nie poszlam na egzamin na koniec ciazy bo czesto mi sie slabo robilo i o...
fikusek1988
Mama Alanka:)
a ja jakoś w ciąży wszystkim mniej się przejmowałam. Bo w sumie wiedziałam, że dziecko przy moim stresie też się stresuje i mi to pomagało.
ja mialam od poczatku ciaze zagrozona wiec cala ciaza byla dla mnie mega stresem do tego jeszcze sama zostalam
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
umi Dla mnie tv w ogóle mogłaby nie istnieć, nie tylko NW Jedynie panoramę regionalną czasem oglądam Dlatego o wszelkich wiadomościach z kraju i ze świata dowiaduję się ostatnia
U mnie ciężko i pewnie niedługo sąsiedzi zaczną się skarżyć, bo mała ciągle wyje:-(
malwina P. już godzinę chrapie A ja jestem przemęczona od co najmniej kilku dni, ale wieczorami spać nie mogę
kiniorek Fajny brzuchol
daffi Lepiej się rozładować i porządnie pokłócić niż dusić w sobie żale. Godzenie się jest zazwyczaj miłe;-)
Idę coś sobie zjeść, żebym miała siły do ćwiczeń
U mnie ciężko i pewnie niedługo sąsiedzi zaczną się skarżyć, bo mała ciągle wyje:-(
malwina P. już godzinę chrapie A ja jestem przemęczona od co najmniej kilku dni, ale wieczorami spać nie mogę
kiniorek Fajny brzuchol
daffi Lepiej się rozładować i porządnie pokłócić niż dusić w sobie żale. Godzenie się jest zazwyczaj miłe;-)
Idę coś sobie zjeść, żebym miała siły do ćwiczeń
reklama