reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej kobietki... u mnie szpital w domu... Seba już też chory i mnie wzielo :(
Witam nowa przyszłą mamusie..... Emilianna gratuluje......
Ixi jak tam Olinek?? jak sie czujesz???
Ewii zdrówka życze kochana :)

reklama
Witam drogie panie ;-)

fikusek o to Alan ma taki sam zestaw "usypiający" jak mały mojej siostry:-) mówił na to "maciuś i niania" :-D

EWI super,że humor się poprawił,a choroba może jakoś ominie Cię bokiem;-)

kaamaa u nas -12, pogoniłam Michała na zakupy,bo mnie się nawet nie chce myśleć że mam wyjść na ten ziąb:szok:

ixi lekarz na pewno coś zaradzi;-)

ViKamcia ciesze się,że Vi już się po malutku poprawia, a spacer - jej jak zazdroszcze, ja uwielbiam morze:-) gdybym miała taką mozliwość to przeprowadziłabym się nad bałtyk:-) super zdjęcia:-)

e-miliana jestem takiego samego zdania co dziewczyny - absolutnie nie ma Cię za co potępiać. Jestem pewna,że będziesz świetną mamą:-):-)

paula ja tam zawsze uprzedzam,że nas "nie ma w domu" i mamy spokój, tylko teściom i siostrze mówię,że mamy leniuchowanie:-) fajnie,że też sobie odpoczełaś;-)

patrycja współczuje, duuużo zdrówka Wam życzę:*

hej

A u nas -22 stopnie:szok:

patrycja zdrówka dla Was

emiliana gratuluję ;-)

ewi44 tak to super zabawa jest. Juz startowaliśmy z M ale pozniej byłam w ciązy i wogóle. A teraz planujemy powrót do wyzszej rangi;-)
Jak znajde zdjęcia to wrzuce

A u nas nocka suuuper . Zuzia wstała tylko o 0.30 na mleczko i spała do 6.30
U niej jedna pobudka to jest nie lada wyczyn:-)

Ja juz poprasowane , posprzatane teraz coś na obiad wymyslec

hej
e-miliana wutam. gratulacje bobaska:-) ja pierwsze dziecko urodzilam majac 18 lat, a drugie 19.:-) trzecie - 22 lata. :-p ale ja to jestem tutaj rekordzistka bo mam dopiero 23 lata i juz trójke dzieci ;-) i daje rade, wiec i ty dasz rede ! ;-)
ixi bidulk, trzymaj sie, a zapalenie ucha objawia sie tym ze jak dotykasz uszka dziecka i mu przyciskasz tą opuszke to odsuwa sie i placze :tak: ale do lekarza najlepisj isc:tak:
EWI super ze jest lepiej, ja ddzis juz tak nie mialam super poranka bo w domu zimno malzo 6:30 polecial do pieca, ale za to pojechal do sklepu i kupil swierze buleczki;-)
patrycja zdrówka zycze dla was!!!! :****

Miki siedzi w foteliku,au nie jest moja chrzesiaczka z braciszkiem:-) i tak jakos gwarniejw domu bo tak to pustkiiii.... w domu wysprzatanie, wczoraj nawet lodówke umylam, upralam posciele dzieciakom ze jak przyjada beda miec swierze i czysciutkie.... ehhhhhhhhhhh

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

U nas noc tragedia :( Tzn. może nie noc, ale Olinkowi coś dolega :( W piątek już mało jadł, w sobote troche więcej.. ale wczoraj urządził nam taki cyrk ok. 20 po kąpaniu: płakał, wrzeszczał, wył.. Ewidentnie coś go bolało..
Pomógł nurofen dla dzieci w czopku... zjadł o 23 i spał do rana.. o 6 powtórka z rozrywki: wrzaski, krzyki, płacz.. i teraz śpi po tym samym czopku.
Jak objawia się zapalenie ocha u takiego dziecka? Bo tak tymi łapkami jakby dotykał się po uszach..
I ma straszny katar.. może go głowa boli, gardło? Sama nie wiem :(
O 14 idziemy do lekarza...

Ja mam straszne mdłości- ciąg dalszy i całkowity brak apetytu- co jest dla mnie nowością, bo jak byłam w ciąży z Olinkiem to pochłaniałam od początku zabójcze ilości jedzenia.

..idę się ogarnąć. Wracam za 30 minut.;-)

Ixi Twoje dolegliwosci pasuja w pelni do mnie:D moze szykuje sie coreczka:D

Vegas babo Ty mialas 21 lat jak urodzilas? a nie prawie 22? toz my ten sam rocznik jestesmy dzieci z grudnia i obie z marca.. Ty z 15 a ja z 6:D

No więc napisze co u nas.
W sobote przesadzialm troche ze spacerem lazilysmy 2 godz i bylo bardzo zimno... julka dobrze zabezpieczna w wozku bo kuretczka ciepla i w spiworku siedziala.. jednak urozmaicilam spacer i pod domem poszlam z nia na plac zabaw by polalatala po sniegu oczekiwalysmy na M. on standardowo konczy prace o 15 a przyjechal o 15:40! krotko kaze na siebie czekac.
Pozniej zadzwonil moj brat czy jedziemy do ciotki i kuzyna zobaczyc ta malenka istotke co wam mowilam ze sie urodzila.
stwierdzialm z M ze pojedziemy.. kupilismy ciuszek zeby nie jechac z pustymi rekami.... jechalismy w 5 osob... moze i na szczescie.. bo droga do ciotki w pewnym momencie jest polna i byla cala w lodzie... prowadzil moj brat... tata mu ciagle mowil czy nie za syzbko jedzie.. 40 na liczniku ale jak na taki lód to za duzo i zapytal go czy nie wie co to hamulce.. no to mlody zaraz ze nei chce hamowac zeby nas nie rzucilo i ie bedzie uyzwal... wtedy tato mowi ze nikt nie karze mu hamulcem hamowac tylko puscic pedal z gazu... no ale on wie co robi.. no i chcial wyminac dziure lekki ruch kierownica i nas zarzucilo przed samym wiaduktem! wywalilo nas na skarpe szczescie ze nas nie przerzucilo na dach no i od drzewa dzielily nas milimetry.... tata z M wyszli z samochodu bo od azu auto ugrzęzło i nas wyciagneli z tego. Brat udawal spokojnego i powiedział tylko : "ale mnie ponioslo" z racji ze nic sie nei stalo zaczelismy sie smiac i tekst:"ale mnie ponioslo" króluje:D i nabijamy sie z brata. on juz teraz po facie chodzi spanikowany caly czas przezywa ze to pierwszy taki jego powazny poslizg itp no i najwazniejsze ze Julce sie nic nie stalo. Ja podobnp krzyczalam jak widzialam co sie dzieje ale szczerze w ogole tego nie pamietam i zastanawiam sie czy mi to wkrecaja czy tak bylo....
dojechalismy dalej szczesliwie prezenty dla dziecka zostwione a dziecka nie zobaczylismy:D hahahhaha
Kuzyn remontuje gre domku bo ma ciotka mieszkanie dwupoziomowe i doł jest jej a góra ich i z racji remontu mieszkaja dziewczyny u tesciowej kuzyna. Mial przywiezc je chcoiaz na troche no ale tu cos robil az w koncu zabrali sie za imprezowanie z okzji narodzin malej ze stwierdzil iz juz pozno i obiecal ze nastepnym razem na pewno zobaczymy mala. miala byc Klara tak ciotka nagadala hahha a oni nic nie wiedzieli i od poczatku wg nich jest Wiktoria:)

Ostatnia edycja:
Malwina gratuluje nocki;-) już tyle zrobiłaś:szok: a ja nie moge się ogarnąć po tym wczorajszym lenistwie:-p siedze,pije kakao i nic mi się nie chce:-D

Eliza z Ciebie to już w ogóle pracuś na potęgę - podziwiam Cię kobieto :-)

Dziewczyny czy miałyście robiony wymaz na paciorkowca w ciąży?? Bo ja mam miec ten wymaz dzisiaj w szpitalu a słyszałam ze jest płatny... ale czy może jak na szpital to darmowe czy nie wiecie?:p Trochę nakręciłam ale może zrozumiecie o co mi chodzi:)

Dziewczyny czy miałyście robiony wymaz na paciorkowca w ciąży?? Bo ja mam miec ten wymaz dzisiaj w szpitalu a słyszałam ze jest płatny... ale czy może jak na szpital to darmowe czy nie wiecie?:p Trochę nakręciłam ale może zrozumiecie o co mi chodzi:)

niestety nie pomoge bo nie mialam.

Malwina gratuluje nocki;-) już tyle zrobiłaś:szok: a ja nie moge się ogarnąć po tym wczorajszym lenistwie:-p siedze,pije kakao i nic mi się nie chce:-D

Eliza z Ciebie to już w ogóle pracuś na potęgę - podziwiam Cię kobieto :-)
Ze mnie pracus?:-D hahaha jakbys nie miala co robic to tez bys tak sprzatala:-D :-p

Ja nie mialam tego robionego nigdy:no: a wiem ze w niektórych szpitalach to robią,niewiem od czego to zalezy :sorry2:

reklama
Do góry