reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia wow!! niby fajnie to wygląda na fotach, ale tam to bym nie chciała iśc wówczas:p
e-miliana ja miałam 21 lat jak urodziłam, 15 marca skończę już 23;) dzidzia była planowana, więc brak wszelkich problemów;) staraliśmy się o dzidzię 7 miesięcy, wiedzieliśmy mniej więcej co nas czeka. Gratuluję dzidziusia:) I decyzji!

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Vegas nawet obie nie yobrażasz jakie tam było widowisko...:tak:
pełno wiary stało na chodniku i tylko czekali czy akurat ta fala kogoś zakryje czy nie:sorry::-D
nam się nie udało.. hehe i nas jedna zakryła bo tak to albo zdążyliśmy przejść albo wleciała na chodnik przed naszymi nogami(wózkami)
a ta jedna nieszczęsna musiała spaść wprost na nas
w sumie wesoło było..

gorzej jakby pogoda była do bani;-)

dobra Laski idę z Małżem w wyro oglądac siakiś fajny film. Dobrej nocki i do jutra:)

emilianna jak kobieta jest w ciąży to ekspresowo dojrzewa i daje rade:tak: choć na tym świecie spotkałam takie przypadki które kategorycznie nie powinny mieć dzieci :dry: Ty też dasz radę :tak: porodu się chyba każda z nas bała, bo nie wiedziałyśmy co nas czeka, czy to te skurcze, czy to ten moment:sorry: poród boli, ale bardzo szybko zapominasz o bólu :tak: jak zobaczysz swoją małą istotkę na brzuchu taką ciepłą i kruchą to już nic inne się nie liczy :tak:

ixi czyżby siostrzyczka dla Olinka? :-D a jeśli Olinek ma katar to mógł dostać zapalenia ucha, najlepiej jakbyś z nim do lekarza poszła :-(

Ixi nie pomogę idź do lekarza, mam nadzieję że Olinek szybko dojdzie do siebie.
Na mdłości pomaga imbir, i kromka chleba zjedzona zanim się wstanie.

Dzisiaj u Nas z rana było -17 :szok: gdzie ta wiosna! :wściekła/y:

Moje dziecię dzisiaj obesrało się po pachy :szok: już dawno nie było takiej big kooopy.

Witam.
Ja dzisiaj mam lepszy humor, z rana poświęcilam trochę czasu na cwiczenia i czuję sie jak nowonarodzona, tylko chorubsko chyba powoli mie dopada.
A widze że jakiejś mega produkcji nie było, fajnie. choć raz mam niedużo do nadrabiania.
wczxorsaj byliśmy na kótkim spacerku, niby te -7 stopni było ale waoterek wiał i zimno było jakby było min -15. a dzisiaj słonko swieci ale jest praiwe -20 więc na dwór raczej nie wyjdziemy.
Koniczynka zdrówka dla Emilki.
eLiza Ale dobrze wczorja miałaś? Dzisiaj tez taki miły poranek?
Vegas DLa Ciebie 7 to noc, a ja o 7 już musze zjeśc śniadanie a wczesniej poćwiczyć, o potem dziwby dzien mam jak asie nie wyrabiam do te godziny.
Fikusek Super zdjecie w avatarku.
Malwina TO Ty na rajdach jeździsz. TO musi byc super sprawa, co? chwalilas się kiedyś zdjeciami z tajkiej imprezy?
Emiliana Witaj witaj. Jakbyś nie zauwazyła, to jest forum dla młodych mam więc kto miaby cię tu potępiać. Są tu mamy które rodziły będąc w Twoim wieku. Czuj suię tu jak u siebie w domu. Napisz mioze jak ma się sytuaxja z ojcem dziecka? Itp, tajk wiesz, dla szerszego zapoznania się. I pisz kiedy chcesz. Diodaj jeszcze suwaczek i będzie git.
no i przedewszystkim gratuluje dwagi, dobrz eże postawilaś się rodzicom. dzielna z Ciebie dziewczyna i dasz radę.
Kamcia Super widoki.
Ixi Ciekawe co malemu jest? a mężowi już powiedziałaś o ciaży?

witam sie i ja:-)

jak zwykle ledwo wyspana,niby w nocy sie a sie nie wysypiam....Alan dokazuje od rana wiec zeraz go poloze bo chyba go te zeby tak mecza.Juz lazi z pielucha i smoczniem.

reklama
polozylam moje dziecie spac a jak wstanie to jade z koleznkazawiesc jego i jej corke do prywatnego przedszkola na 2 godzinki. a my lecimy na zakupy:)

Do góry