Witam.
Ja dzisiaj mam lepszy humor, z rana poświęcilam trochę czasu na cwiczenia i czuję sie jak nowonarodzona, tylko chorubsko chyba powoli mie dopada.
A widze że jakiejś mega produkcji nie było, fajnie. choć raz mam niedużo do nadrabiania.
wczxorsaj byliśmy na kótkim spacerku, niby te -7 stopni było ale waoterek wiał i zimno było jakby było min -15. a dzisiaj słonko swieci ale jest praiwe -20 więc na dwór raczej nie wyjdziemy.
Koniczynka zdrówka dla Emilki.
eLiza Ale dobrze wczorja miałaś? Dzisiaj tez taki miły poranek?
Vegas DLa Ciebie 7 to noc, a ja o 7 już musze zjeśc śniadanie a wczesniej poćwiczyć, o potem dziwby dzien mam jak asie nie wyrabiam do te godziny.
Fikusek Super zdjecie w avatarku.
Malwina TO Ty na rajdach jeździsz. TO musi byc super sprawa, co? chwalilas się kiedyś zdjeciami z tajkiej imprezy?
Emiliana Witaj witaj. Jakbyś nie zauwazyła, to jest forum dla młodych mam więc kto miaby cię tu potępiać. Są tu mamy które rodziły będąc w Twoim wieku. Czuj suię tu jak u siebie w domu. Napisz mioze jak ma się sytuaxja z ojcem dziecka? Itp, tajk wiesz, dla szerszego zapoznania się. I pisz kiedy chcesz. Diodaj jeszcze suwaczek i będzie git.
no i przedewszystkim gratuluje dwagi, dobrz eże postawilaś się rodzicom. dzielna z Ciebie dziewczyna i dasz radę.
Kamcia Super widoki.
Ixi Ciekawe co malemu jest? a mężowi już powiedziałaś o ciaży?