reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia wow!! niby fajnie to wygląda na fotach, ale tam to bym nie chciała iśc wówczas:p
e-miliana ja miałam 21 lat jak urodziłam, 15 marca skończę już 23;) dzidzia była planowana, więc brak wszelkich problemów;) staraliśmy się o dzidzię 7 miesięcy, wiedzieliśmy mniej więcej co nas czeka. Gratuluję dzidziusia:) I decyzji!

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Vegas nawet obie nie yobrażasz jakie tam było widowisko...:tak:
pełno wiary stało na chodniku i tylko czekali czy akurat ta fala kogoś zakryje czy nie:sorry::-D
nam się nie udało.. hehe i nas jedna zakryła bo tak to albo zdążyliśmy przejść albo wleciała na chodnik przed naszymi nogami(wózkami)
a ta jedna nieszczęsna musiała spaść wprost na nas
w sumie wesoło było..

gorzej jakby pogoda była do bani;-)

dobra Laski idę z Małżem w wyro oglądac siakiś fajny film. Dobrej nocki i do jutra:)

emilianna jak kobieta jest w ciąży to ekspresowo dojrzewa i daje rade:tak: choć na tym świecie spotkałam takie przypadki które kategorycznie nie powinny mieć dzieci :dry: Ty też dasz radę :tak: porodu się chyba każda z nas bała, bo nie wiedziałyśmy co nas czeka, czy to te skurcze, czy to ten moment:sorry: poród boli, ale bardzo szybko zapominasz o bólu :tak: jak zobaczysz swoją małą istotkę na brzuchu taką ciepłą i kruchą to już nic inne się nie liczy :tak:

ixi czyżby siostrzyczka dla Olinka? :-D a jeśli Olinek ma katar to mógł dostać zapalenia ucha, najlepiej jakbyś z nim do lekarza poszła :-(

Ixi nie pomogę idź do lekarza, mam nadzieję że Olinek szybko dojdzie do siebie.
Na mdłości pomaga imbir, i kromka chleba zjedzona zanim się wstanie.

Dzisiaj u Nas z rana było -17 :szok: gdzie ta wiosna! :wściekła/y:

Moje dziecię dzisiaj obesrało się po pachy :szok: już dawno nie było takiej big kooopy.

Witam.
Ja dzisiaj mam lepszy humor, z rana poświęcilam trochę czasu na cwiczenia i czuję sie jak nowonarodzona, tylko chorubsko chyba powoli mie dopada.
A widze że jakiejś mega produkcji nie było, fajnie. choć raz mam niedużo do nadrabiania.
wczxorsaj byliśmy na kótkim spacerku, niby te -7 stopni było ale waoterek wiał i zimno było jakby było min -15. a dzisiaj słonko swieci ale jest praiwe -20 więc na dwór raczej nie wyjdziemy.
Koniczynka zdrówka dla Emilki.
eLiza Ale dobrze wczorja miałaś? Dzisiaj tez taki miły poranek?
Vegas DLa Ciebie 7 to noc, a ja o 7 już musze zjeśc śniadanie a wczesniej poćwiczyć, o potem dziwby dzien mam jak asie nie wyrabiam do te godziny.
Fikusek Super zdjecie w avatarku.
Malwina TO Ty na rajdach jeździsz. TO musi byc super sprawa, co? chwalilas się kiedyś zdjeciami z tajkiej imprezy?
Emiliana Witaj witaj. Jakbyś nie zauwazyła, to jest forum dla młodych mam więc kto miaby cię tu potępiać. Są tu mamy które rodziły będąc w Twoim wieku. Czuj suię tu jak u siebie w domu. Napisz mioze jak ma się sytuaxja z ojcem dziecka? Itp, tajk wiesz, dla szerszego zapoznania się. I pisz kiedy chcesz. Diodaj jeszcze suwaczek i będzie git.
no i przedewszystkim gratuluje dwagi, dobrz eże postawilaś się rodzicom. dzielna z Ciebie dziewczyna i dasz radę.
Kamcia Super widoki.
Ixi Ciekawe co malemu jest? a mężowi już powiedziałaś o ciaży?

witam sie i ja:-)

jak zwykle ledwo wyspana,niby w nocy sie a sie nie wysypiam....Alan dokazuje od rana wiec zeraz go poloze bo chyba go te zeby tak mecza.Juz lazi z pielucha i smoczniem.

reklama
polozylam moje dziecie spac a jak wstanie to jade z koleznkazawiesc jego i jej corke do prywatnego przedszkola na 2 godzinki. a my lecimy na zakupy:)

Do góry